Pikavippi heti tilille

Pikavipin eli pienlainan tarkoituksena on tarjota mahdollisuus saada lainaa välittömästi. Pikavipin hakeminen ei vaadi vakuuksia tai lainan takaajia. Useat eri lainayhtiöt tarjoavat pikavippejä erilaisin ehdoin, eli on suositeltavaa tutustua vaihtoehtoihin ja vertailla näitä löytääkseen itselleen parhaimman ja edullisimman vaihtoehdon. Tavallisesti pikavipin voi saada tililleen jopa saman päivän aikana, mikäli sitä hakee päiväsaikaan. Myönnettävän lainan määrä yleensä vaihtelee 500 ja 60 000 euron välillä. Kun sopiva lainayhtiö on löytynyt, niin ensimmäisenä askeleena tulee täyttää lainahakemus verkossa. Hakijan tulee päättää lainattavan summan määrä ja suunnitella takaisinmaksuaika sille. Päätös hakemukselle tapahtuu tavallisesti jopa muutamissa minuuteissa. Rahat tulevat tilille jopa 15 minuutissa, mikäli kaikki on kunnossa ja hakemuksen kriteerit täyttyvät.

Pikalainan ottamiseksi hakijan ei tarvitse kuitenkaan pelätä menettävänsä omaisuuttaan, sillä kyseessä on vain laina pienille summille. On kuitenkin syytä miettiä tarkasti pikavipin ottamista, jos tuntuu siltä, ettei ole kykenevä maksamaan sitä takaisin sovitun ajan puitteissa. Pikavippi on kuitenkin usein oivallinen ja nopea helpotus hätätilanteiden tullen. Elämä voi joskus yllättää ei niin mukavalla tavalla, auto voi hajota tai jääkaappi rikkoutua. Tällaisissa tilanteissa pikavippi voi olla erittäin varteenotettava vaihtoehto auttamaan yllättävässä tukalassa tilanteessa. Koko lainanhakuprosessi on todella helppo ja yksinkertainen. Jo minuuteissa olet saanut rahat tilillesi omalta kotisohvaltasi käsin, eikä lainalle tarvitse hankkia takaajaa tai pistää omaisuuttaan pantiksi.

Pikavippi heti tilille – kenelle pikavippi myönnetään?

Pikavippiä ei myönnetä ihan kelle tahansa, vaan hakijan tulee täyttää tietyt kriteerit saadakseen lainaa. Kriteerit vaihtelevat eri lainayhtiöiden välillä. Pikavippejä kuitenkin myönnetään vain täysi-ikäisille suomalaisille henkilöille, joskin ikärajoissa on yhtiökohtaisia eroja. Tavallisesti ikäraja vaihtelee 18 ja 21 vuoden välillä. Yleisimmät vaatimukset pikavipin lunastamiselle ovat kuitenkin muun muassa täysi-ikäisyys, pysyvä osoite Suomessa, säännöllinen tulon lähde, Suomen kansalaisuus, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainanhakijalla tulee myös olla suomalaiset verkkopankkitunnukset tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmenne. Näiden avulla luotonantaja pystyy tarkistamaan hakijan henkilöllisyyden. Myös matkapuhelinliittymää sekä sähköpostiosoitetta yleensä vaaditaan. Pikavipin hakemiseen ei vaadita erillisiä vakuuksia tai takaajia, mutta säännöllisten tulojen todistamiseksi lainayhtiö saattaa pyytää tiliotteita tai palkkakuitteja hakemuksen lähettämisen yhteydessä. Tämä toimintatapa varmistaa sen, että asiakkaalla on tarpeeksi tuloja maksaa laina takaisin suunnitellun aikataulun puitteissa. Samalla vältetään se, ettei hakijalle synny ylivelkaantumista. On syytä ottaa huomioon, että lainanmyöntäjä voi myös hylätä hakijan hakemuksen ilmoittamatta mitään tiettyä syytä päätökselle.

Jotkut lainayhtiöt poikkeuksellisesti myöntävät pikavippejä myös työttömille henkilöille, mutta tällöin usein lainalle vaaditaan takaaja. Osa lainanmyöntäjistä nykyään myös myöntää lainoja ilman luottotietoja, vaikka tiedoissa olisi maksuhäiriömerkintöjä. Tämä on kuitenkin harvinaisempaa, mutta tällä periaatteella lainanantaja haluaa osoittaa hakijalle luottamuksensa sekä sen, ettei tätä kiinnosta asiakkaan historia. Tärkeintä on nykytilanne ja se, että hakija pystyy maksamaan lainansa takaisin tulevaisuudessa. Tällaiset lainat ovat tavallisesti kuitenkin summiltaan pienempiä, sillä riskit kasvavat myös lainayhtiölle.

Pikavippi heti tilille

Pikavippi heti ilman kuluja ja korkoa

Koroton pikavippi voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta tällainen mahdollisuus on kuitenkin olemassa. Kyseessä on täysin koroton laina, mutta vain silloin, kun sen maksaa määritellyn ajan sisällä takaisin. Tavallisesti korottomat pikavipit ovat vain uusien asiakkaiden käytettävissä tai niitä tarjotaan erilaisten kampanjoiden yhteydessä. Pikavippi on verrattavissa mihin tahansa luottoon, mutta sen hakemiseen ei vaadita paperitöitä, pitkää odotusta, tapaamisia tai muita sellaisia asioita, jotka ihmiset usein kokevat rasitteena lainaa hakiessaan. Pikavippi nimensä mukaisesti on tavallista lainaa nopeampi ja helpompi. Kaiken lisäksi koko prosessi tapahtuu täysin verkossa. Tavallisesti hakija ei tarvitse vakuuksia, ellei kyseessä ole suurempi rahasumma.

Useimmat lainayhtiöt myöntävät ensimmäisen pikavipin ilman korkoja tai muita ylimääräisiä kuluja. Koroton pikavippi on sananmukaisesti pikavippi, jossa ei ole lainkaan korkoa tai muita kuluja. Tällainen mahdollisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos ei ole käyttänyt kyseistä lainanmyöntäjää aikaisemmin. Tavallisesti laina-aika tällaisella lainalla on 30 vuorokautta. Kannattaa olla jämpti ja maksaa laina ajallaan takaisin, sillä myöhästymiskorot saattavat olla huomattaviakin. Vuonna 2019 kuluttajasuojalakiin tuli muutos liittyen lainakorkoihin, ja suurin osa korottomista pikavipeistä katosi kokonaan valikoimista. Tällä hetkellä tarjolla olevat korottomat pikavipit ovat näin ollen tarjolla yleensä erilaisten kampanjoiden yhteydessä. Lainayhtöt eivät tienaa korottomilla pikavipeillään rahaa itselleen, mutta käyttävät näitä tarkoituksenaan houkutella uusia asiakkaita luottaen siihen, että nämä käyttäisivät heidän palveluitaan jatkossakin.

Mistä pikavippi heti tilille?

Ennen pikalainan hakemista on suositeltavaa vertailla hintoja ja lainantarjoajia varmistuakseen siitä, että saa vastinetta rahoilleen. Vaikka pikavippi on yleensä melko pieni summaltaan, niin niiden koroissa ja kuluissa voi olla huimiakin eroja. Vertaamalla vaihtoehtoja voi säästää huomattavan summan rahaa ja vain pienellä vaivalla. Koroissa, nostokuluissa ja muissa lainaan liittyvissä asioissa voi olla suuriakin eroja. On myös äärimmäisen tärkeää lukea aina lainaehdot ennen sopimuksen allekirjoittamista. Pikavippien myöntäjiä syntyy kuin sieniä sateella, mutta tämä ei tarkoita sitä, että kannattaisi valita heti ensimmäinen vastaan tuleva paikka. On tärkeää selvittää, että kyseessä on pitkään toiminut ja luotettava lainayhtiö. Muutamia mainittavia varteenotettavia ja luotettavia lainanmyöntäjiä ovat muun muassa Credit24, Vivus ja Bluefinance.

Voit lukea internetistä paljon tyytyväisten asiakkaiden arvosteluja ja tutustua näiden yhtiöiden lainaehtoihin sekä siihen, vastaavatko ne hakemaasi ja soveltuvatko niiden palvelut sinulle. Jos haluat tutustua kyseisiin yhtiöihin, niin esimerkiksi Bluefinancelta saat 100-300 euron ensilainan ilman kuluja. Vivus.fi taas tarjoaa edullista ja joustavaa lainaa, jossa on 600 euron luottoraja. Credit24 tarjoaa asiakkailleen 100-400 euron välitöntä luottoa jopa 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Luottopäätöksen saa palvelun aukioloaikoina hakiessa välittömästi. Pystyt vertailemaan pikavippejä monien eri sivustojen ja näiden tarjoamien laskurien kautta. Vertailu ei vie paljoa aikaa, mutta voit säästää erityisesti pitkällä juoksulla huomattaviakin summia. Se, mihin lainanhakijan kannattaa ensisijaisesti kiinnittää huomiota lainoja vertaillessaan, on niiden takaisinmaksuaika, korko ja muut kulut.

Pikavippi heti on nopein tapa saada lainaa

Lainaa voi hakea verkossa mihin vuorokauden aikana tahansa. Rahaa on mahdollista saada tililleen hakemuksen lähettämisestä jopa alle tunnissa tai yön aikana. Netissä toimivilla lainanantajilla on tavallisesti huomattavasti pidemmät aukioloajat asiakaspalvelulla kuin tavallisissa pankeissa, mikä mahdollistaa hakemusten nopean käsittelyn kiireisimmissäkin tilanteissa. Mikäli lainaa hakee päiväsaikaan, niin lainapäätös on mahdollista saada lähes välittömästi. Lainaa voi hakea mihin vuorokaudenaikaan tahansa, mutta hakemuksen käsittely ja rahan siirtäminen tapahtuvat päiväsaikaan, kun asiakaspalvelu on auki. Suomen lainsäädäntö myös asettaa omat rajoituksensa rahojen siirtämisen ajankohdalle. Yöllä tehty hakemus käsitellään vasta aamulla. Riippuen siitä, mitä pankkia asiakas käyttää, niin siirretyt rahat näkyvät tämän tilillä joko saman tien tai enintään muutaman arkipäivän kuluessa.

Pikavipin hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea. Yleensä prosessin kulku tapahtuu niin, että ensimmäiseksi tulee miettiä tarvitsemansa summan suuruus. Itselleen sopivan laina-ajan ja kuukausilyhennyksen suunnitellussa on suositeltavaa käyttää lainalaskuria apunaan. Lainahakemus tehdään verkossa kätevästi. Hakemusta täyttäessä asiakkaan tulee antaa kaikki vaadittavat tiedot ja tutustua lainaehtoihin huolellisesti sekä hyväksyä ne. Kun lainahakemus saa lopullisen hyväksynnän, niin rahat maksetaan tilille välittömästi. Maksuaika voi vaihdella hieman riippuen siitä, mihin pankkiin asiakas kuuluu. Normaaliin lainaan verrattuna pikavippi on kuitenkin nimensä mukaisesti nopea, ja se maksetaan lähestulkoon välittömästi tilille. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että pikavipin kohdalla myös takaisinmaksuajat ovat normaalia lainaa lyhyemmät ja korot suuremmat.

Vertaa pikavippejä, vaikka haluaisitkin rahat heti tilille

Pikavippien vertailulla ennen lainayhtiön valitsemista voi säästää suuriakin summia rahaa. On olemassa erilaisia sivustoja, laskureita sekä taulukkoja, jotka helpottavat pikalainojen vertailuja. Niistä pystyt nopeasti näkemään korkojen ja kulujen määrän sekä takaisinmaksuaikataulun. Näiden kanssa kannattaa kuitenkin käyttää erityistä tarkkuutta, sillä takaisinmaksuajan umpeutuessa lisäkulut saattavat olla huomattaviakin. Pikavippejä tarjoavat useat eri lainayhtiöt, ja olisi rahan hukkaamista olla panostamatta pieneen tutkailuun ensin. Pikavipin hyvä puoli on se, ettei se vaadi takaajaa lainalle, ja oikean lainanmyöntäjän löytyessä se on usein saman tien nostettavissa tilille.

Hyvien sivustojen avulla on mahdollistaa löytää halvimmat pikavipit helposti ja kätevästi. Pikavippivertailussa on yleensä mukana lukuisia suosittuja ja luotettavimpia pikavippejä, ja listan avulla on helppo löytää pikavippi juuri omien tarpeiden mukaisesti. Tarjolla on myös monia vaihtoehtoja pitkällä maksuajalla. Yleisenä ohjenuorana voisi kuitenkin pitää sitä, että kannattaa keskittyä jo pitkään alalla toimineisiin ja nimeä keränneisiin lainanantajiin. Jotkut sivustot myös tarjoavat mahdollisuuden lähettää lainahakemuksen monelle eri lainantarjoajalle samanaikaisesti, mikä nopeuttaa hakuprosessia entisestään. Sopivan pikavipin löydyttyä on myös syytä tutustua tarkasti sopimukseen ennen sen allekirjoittamista, jotta olisi perillä kaikista ehdoista ja kuluista. Tarkoituksena on kuitenkin helpottaa omaa sen hetkistä tilannettaan. Ei kannata hankkia itselleen tulevaisuuteen turhaa päänvaivaa hetken helpotuksen takia. Ei kannata myöskään uskoa kaikkia iskeviä mainoslauseita, vaan vetää syvään happea ja pyhittää pieni hetki tarkastellakseen tarjousta pintaa syvemmältä.

Voiko pikavipin saada heti 24/7?

Pikavip-palvelut toimivat joustavin aukioloajoin perinteisiin pankkeihin verrattuna, mutta suurin osa näistäkin on osan vuorokaudesta suljettuna. Hakemuksensa voi kuitenkin jättää mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, ja se käsitellään viimeistään aamulla. Mikäli hakemus hyväksytään, niin raha siirretään tilille tämän jälkeen lähes välittömästi. Pientä viivettä siirtoon voi tulla riippuen siitä, minkä pankin tilin omistaa. Parhaimmissa tapauksissa yhtiöt kuitenkin lupaavat rahat tilille jopa 15 minuutissa. Eli pikavipin voi hyvässä tapauksessa saada tililleen lähestulkoon saman tien. Tavallisesti pikavipeissä hinnat kuitenkin ovat sellaista luokkaa, että takaajia lainalle ei tarvita. Tämä mahdollistaa myös pikavippien nopeuden.

Osa lainayhtiöistä ei laske kovin tarkkaan hakijoidensa maksukykyä, vaan luottaa siihen, että saavat maksut takaisin ajallaan. On kuitenkin syytä huomioida, että nopeus ei aina tule ilmaiseksi. Pikavippien korot ovat usein tavallisen lainan korkoja paljon suurempia. Loppusumma kuitenkin usein pysyy kohtuullisena lyhyen takaisinmaksuajan ansiosta. Hyvä on myös huomioida, että pikavippien nostopalkkiot sekä muut menot saattavat olla yllättävän korkeita. Pikavippi on kuitenkin todella nopea ja kätevä tapa saada lainaa. Hakemus käsitellään nopeasti, minkä jälkeen rahat siirretään hakijan tilille. Kaikki hoituu verkossa, eikä tarvetta pankkitapaamisille ole. Joidenkin mielestä lainansaanti on tehty melkein liiankin helpoksi, ja sitä pidetään yhtenä riskitekijänä ylivelkaantumiselle. Pikalainan ottaminen voi näin ollen tuntua todella houkuttelevalta idealta, mutta tämänkin kanssa kanssa tulee olla maltillinen ennen kuin päätyy lainaa hakemaan.

Pikavippi heti tilille puhelimella

Lainan hakeminen on nyt tehty helpommaksi kuin koskaan ennen. Voit hakea lainaa helposti vain puhelintasi käyttämällä. Alkaa jo olla historiaa ne ajat, kun lainan myöntämiseen tarvittiin pääomaa tai takaajaa. Lainanhaun siirtyminen internetiin oli suuri harppaus eteenpäin lainamaailmassa, mutta nykyään prosessi on tehty vieläkin helpommaksi. Lainayhtiöt tarjoavat nykyään mahdollisuutta hakea lainaa pelkkää puhelinta käyttämällä. Voit hakea pikavippiä puhelimellasi saman tien ja mistä tahansa. Hakemus käsitellään jopa saman päivän aikana, ja rahat siirretään suoraan tilillesi. Enää hakijan ei tarvitse varautua pitkiin käsittelyaikoihin, vaan tämä saa käyttöönsä tarvitsemansa summan oman toivomansa aikataulunsa mukaisesti. Monet paikat tarjoavat lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti, ja tämä tapahtuu pelkästään matkapuhelinta käyttämällä. Jos et ole valmis odottamaan pankissa loputtomiin, niin voit hakea lainaa nopeasti ja luotettavasti puhelintasi käyttämällä. Kuka tahansa voi hakea lainaa, kunhan täyttää luottoyhtiöiden minimivaatimukset. Lainaa voi hakea puhelinta käyttämällä yhtä helposti kuin verkkopankista. Mikäli kyseessä on siis akuutti rahantarve ja on tiedossa millä aikataululla pystyy maksamaan lainansa takaisin, on varteenotettava vaihtoehto hakea lainaa puhelimella ilman minkäänlaisia vakuuksia. Vakuudeton laina on aina riski luottoyhtiöille ja tästä johtuen lainattavat summat eivät ole yleensä kovin suuria, tavallisesti muutaman tuhannen euron luokkaa. Yllättävän rahan tarpeen tullen matkapuhelimella lainan hakeminen on kuitenkin kätevä ja toimiva vaihtoehto.

Pikavippi heti ilman luottotietoja

Suurin osa luottoyhtöistä listaa hakijan minimivaatimuksiin, että luottotiedot ovat kunnossa, eikä aiempia maksuhäiriöitä ole. Mikäli kuitenkin hakijalla on merkintöjä maksutiedoissaan, niin tämä ei kuitenkaan ole välttämättä ylitsepääsemätön este. Pikavippi on siis mahdollista saada, vaikka maksutiedoissa olisi entuudestaan merkintä. Lainanhakuprosessi toki on haastavampi. Luottotietojen menettämiselle on yleensä olemassa painava syy, jotka hakijan itsensä on hyvä myös ottaa huomioon hakiessaan pikavippiä. On kuitenkin olemassa vaihtoehtoja, mikäli haluaa hankkia pikavipin ja luottotiedoissa olisi merkintä. Pikavippihakemukset tarkistetaan yleensä automatisoidulla järjestelmällä, joka automaattisesti evää ei-potentiaaliset hakemukset. On olemassa kuitenkin luottoyhtiöitä, jotka myötävät pikavippejä henkilöille, joilla ei ole luottotiedot kunnossa. Joskus myös maksuhäiriöinen hakija pystyy neuvottelemaan hakemuksensa suhteen, mutta tämä on melko harvinainen käytäntö. Esimerkiksi voi olla, että maksuhäiriöiselle asiakkaalle tarjotaan pienemmän lainan mahdollisuutta. Ilman luottotietoja haettava pikavippi voi myös olla korkeakorkoisempi kuin tavallinen pikavippi, sillä lainan myöntäminen on riskialttiimpaa sen myöntäjälle. Maksuhäiriömerkintää ei voi valitettavasti poistaa tiedoistaan, mutta se vanhenee ajan kuluessa. Rekisterissä maksuhäiriömerkintä pysyy yleensä kahdesta viiteen vuoteen. Merkintä ei siis katoa, vaikka maksaisikin velan tai pikavipin pois. Merkinnän kesto riippuu tavallisesti siitä, mikä sen saamiseen on johtanut. Mikäli hakija todella haluaa kaikesta huolimatta pikavipin, niin hänen kannattaa yrittää hakea ilmaista pikavippiä, sillä se on täysin koroton ja kuluton, ja sen takaisinmaksuaika on lyhyt.

Pikavippi heti – Usein kysyttyä

  • Kenelle voidaan myöntää pikavippi?
  • Mitä tarkoittaa koroton pikavippi?
  • Onko pikavippien vertailu kannattavaa?
  • Mikä on tavallinen takaisinmaksuaika pikavipeillä?
  • Onko pikavipeillä ikärajaa?
  • Miten haen pikavippiä?
  • Kuka voi hankkia pikavipin?