Lainaa netistä

Lainan hakemisesta on tullut nykyään hyvin vaivatonta. Vertailupalvelun avulla voit helposti tarkistaa, mikä luotonantaja voisi tarjota sinulle sopivan lainan, kaikkein edullisimmin ehdoin. Lainaa netistä, vaikka kännykällä omalta kotisohvalta. Voit saada lainaa ilman vakuuksia, kun asiasi ovat kunnossa ja täytät luottoyhtiön määrittämät ehdot lainan myöntämiselle. Helpompi vertailu hoitaa suurimman työn puolestasi ja selvittää, mikä vaihtoehto sopisi sinun tarpeisiisi parhaiten. Sinun työksesi jää päättää, minkä luottoyhtiön lainan sinä valitset. Voiko se tosiaan olla näin helppoa? Usko pois, Halutessasi vertailun lainoista, ilmoitat tarvitsemasi lainan määrän ja lainan maksuajan. Voit lisätä halutessasi muitakin filttereitä. Saat listan rahoitusyhtiöistä pian ruudullesi. Palvelu on täysin ilmainen ja tulet sen avulla säästämään paljon rahaa nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi helppovertailu.fi on täysin puolueeton toimija, joten luottoyhtiöt eivät ole vaikuttamassa listauksiin. Alta löydät joitakin luotonmyöntäjiä, jotka myöntävät rahoitusta netin kautta. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin.

Lainamäärä:
Laina-aika
 • Suodata
 • Ilman vakuuksia
 • Yhdistelylaina
 • Montatarjousta yhdellä hakemuksella
 • Ilman luottotietoja
 • 18-vuotiaalle
Lajittele:
Löysimme sinulle sopivaa lainatarjousta
Löysimme sinulle sopivan lainatarjouksen
Emme löytäneet lainatarjousta. Muuta hakuehtoja.
Näytä lisää tuloksia

Lainaa netistä – Turvallisesti ja helposti

Yhä useammat palvelut on mahdollista hoitaa netin kautta. Aiemmin tämä herätti enemmän epäilyksiä siitä, että kyseessä on oltava jotakin laitonta tai huijausta. Ihmiset alkavat olla nykypäivänä valveutuneempia internetin suhteen ja tietoisia siitä, että tietoturvallisuuteen kiinnitetään huomiota vakavalla otteella. Samoin tiedetään jo, että palveluiden saaminen netin kautta on mahdollista turvallisesti. Se ei tarkoita sitä, että kaikki netistä löytyvä olisi turvallista, mutta ainakin lainanhakeminen on turvallista. Ja sen lisäksi vielä helppoakin, jopa todella vaivatonta. Voit hakea lainaa heti ja saada päätöksen nopeammin kuin saatoit ehkä kuvitellakaan. Kaikki lainaan liittyvä informaatio ja ehdot on esitetty selkeästi vertailupalvelussamme, joten sinun tehtäväsi on vain tehdä päätös. Vaikka muutoin pyrimme palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla, ainoa mitä emme voi puolestasi tehdä, on päätös siitä, miltä lainanmyöntäjältä luoton valitset. Helposti, nopeasti ja turvallisesti. Palvelumme käyttö ei aiheuta sinulle minkäänlaisia kustannuksia, vaan säästät valitessasi edullisimman lainan.

Tee lainahakemus netissä helposti

Vertailupalvelussamme saat lainavaihtoehtoja eri rahoitusyhtiöiden tarjoamana. Syöttäessäsi tarvittavan lainasumman ja toivomasi lainan takaisinmaksuajan, saat listan lainanmyöntäjistä ja heidän lainaehdoistaan suunnittelemallesi lainalle. Tutustu eri vaihtoehtoihin, joissa on tiivistettynä mahdollisimman selkeästi oleellisimmat tiedot kustakin lainasta. Lisäksi voit katsoa arvosteluja muilta asiakkailta. Lainahakemuksen pääset tekemään luottoyhtiön nimen vieressä oikealla puolella olevaa oranssia Hae lainaa -painiketta klikkaamalla. Tuolloin siirryt rahoitusyhtiön sivuille, jossa ohjeita seuraamalla teet hakemuksen. Pian tililläsi on todennäköisesti varsin halpa laina, niillä ominaisuuksilla, jotka sinulle sopivat parhaiten. Kullakin luottoyhtiöllä on omat vaatimuksena lainan myöntämiselle. Lainahakemukseen tarvitaan yleensä henkilötunnus, koko nimi, osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi pankkitilin tiedot maksuosoitteen ilmoittamiseksi. Perhesuhteista kysytään usein siviilisäätyä ja lasten määrää. Koulutus ja työsuhde kuuluvat myös hakemukseen tarvittaviin tietoihin. Ja tärkeää on ehdottomasti tulojen selvittäminen. Näiden lisäksi asunnosta tarvitaan joitakin tietoja. Annettuasi nämä hakemukseen vaadittavat tiedot, lähetät sen eteenpäin yleensä hakemuksen alla löytyvää Lähetä (tai muu vastaava) -painiketta klikkaamalla.

Lainaa netistä vai pankista?

Lainantarpeen iskiessä useampi harkitsee todennäköisesti ensin pankkilainaa. Nettilainat ovat melko tuore tulokas, joten sen huomioiminen ei välttämättä tule hieman vanhemman perinteisempiin pankkilainoihin tottuneen sukupolven, mieleen ensimmäisenä. Kun tämä vaihtoehto huomioidaan ja verrataan pankkilainan ja netistä saatavan lainan eroja voimme todeta joitakin lähes kaikissa tapauksissa paikkansa pitäviä faktoja. Nettilainan prosessi on todella nopea ja lainan hakeminen on vaivatonta. Useamman mieleen maalautuu varmasti kuva siitä, että netistä haettavien lainojen on oltava paljon kalliimpia, Pikavipeille on vuonna 2013 määritelty korkokatto, jonka tehtävä on huolehtia siitä, että korot eivät voi nousta pilviin, kuten joskus aiemmin saattoi tapahtua. Korkokattoa ja sen vaikutuksia seurataan. Sitä päivitetään tarvittaessa ja korkokatto tiukentuikin vuonna 2019 huomattavasti. Tämä on meille kuluttajille erinomainen asia, sillä helppo ja vaivaton lainanhaku on entistä edullisempaa. Edistystä on tapahtunut myös sen suhteen, että on mahdollista jopa saada lainaa ilman luottotietoja.

 1. Lainaa voi hakea missä ja milloin vain netin kautta
 2. Vertailupalvelua käyttäessäsi saat helposti listan sopivimmista lainoista ja selvität oleelliset tiedot
 3. Teet lainahakemuksen muutamalla klikkauksella
 4. Saat lainapäätöksen ennätyksellisen nopeasti
 1. Vähimmäisikä vaaditaan
 2. Tuloille on vähimmäisvaatimus
 3. Maksuhäiriöt ovat useimmiten esteenä lainansaannille

Pankkilainan hakeminen on useimmiten aikaa vievä prosessi. Tarvitset todennäköisesti ensin ajanvarauksen, jotta lainasta päästään edes keskustelemaan. Pankki vaatii usein vakuuksia tai takaajia, mikä teettää aina lisävaivaa ja saattaa olla toisille haasteellista tai jopa mahdotonta. Myös lainahakemuksen käsittelyssä menee yleensä aikaa, ennen kuin päätöstä edes tehdään. Pankkien lainaehtoja on kiristetty viime vuosina huomattavasti ja yhä harvemmalla on mahdollisuus saada lainaa pankista. Mielikuva on yleisesti edelleen se, että pankkilaina on aina edullisempi, mutta todellisuudessa tämä ei aina pidä paikkaansa. Hyvin valittu, edullinen nettilaina saattaa olla kuluiltaan lähes yhtäläinen pankin myöntämän lainan kanssa. Pankkisuhteen ollessa kunnossa, voi lainan hakeminen pankista tuntua luontevalta ratkaisulta, varsinkin mikäli kiirettä ei ole. Mikäli sinulla on useampia lainoja, on yhdistelylaina suositeltu vaihtoehto. Sen voit hakea joko pankista tai netin kautta tilanteestasi riippuen. Tuolloin kuluja on helpompi seurata, kun maksut tapahtuvat yhteen osoitteeseen.

 1. Korkotaso ja rahoituskulut saattavat olla hieman matalammat
 2. Toisille, erityisesti iäkkäämmälle sukupolvelle luontevampi, tutumpi vaihtoehto
 1. Lainan hakuprosessi on hidas
 2. Lainaa varten tarvitaan yleensä vakuuksia tai takaajia
 3. Korkotaso ei ole enää mainittavan kilpailukykyinen edulliseen nettilainaan verrattuna

Hae lainaa netistä tämän sivuston kautta

Nettilainan helpon ja nopean hakuprosessin vuoksi sen suosio kasvaa kovaa vauhtia. Rahoitusyhtiöt keksivät uusia houkutuksia ja entistä parempia ehtoja, jotta tuotteita saadaan myytyä eteenpäin. Sivustomme kautta löydät juuri sinulle sopivimmat lainan tarjoajat. Näet helposti, nopealla silmäyksellä kunkin lainan oleellisimmat tiedot, jolloin valinta on huomattavasti vaivattomampaa tehdä. Syötettyäsi lainatarpeesi ja takaisinmaksuajan, sivusto etsii sinulle parhaimmat tarjoukset. Listatuksi tulee kymmeniä erilaisia lainapalveluita, joita voit vertailla eri ominaisuuksien mukaan. Sinun tehtäväsi on valita mielestäsi paras, joustavin ja tietenkin edullisin vaihtoehto. Huomioi sivustomme kaikki työkalut tukemaan sinua päätöksen teossa. Voit hakea rahoitusta vaikka heti. Ehkä haluat saada alustavia tietoja lähitulevaisuudessa suunniteltua hankintaa varten. Et sitoudu mihinkään, mikäli haluat kokeilla palvelua. Valittuasi halutun lainan, klikkaat vain Hae lainaa -painiketta. Täytät lomakkeen tiedot ja lähetät hakemuksen. Voiko se tosiaan olla niin helppoa? Kyllä, se on näin vaivaton prosessi. Lainapäätöskin on tiedossasi hyvin pian.

Lainaa netistä

Miksi minulle ei myönnetä lainaa netistä?

Joskus voi käydä niin, että lainaa ei myönnetä netissä toimivien rahoitusyhtiöiden kautta. Näillä, kuten kaikilla luottolaitoksilla on omat ehtonsa lainan hakijoille. Ikärajan alavaatimus on useimmiten 18 – 25 vuoden välillä, ja tämä vaihtelee yhtiön mukaan. Hakijan iälle on saatettu määritellä myös yläikäraja. Hakijalla on yleensä oltava säännölliset tulot ja usein tälle tulolle on määritelty vähimmäisraja. Tyypillisesti hakijan tulee olla Suomen kansalainen ja monissa tapauksissa vaatimuksena on myös asuminen vakituisesti Suomessa. Suomalaisen pankkitilin omistaminen kuuluu ehtoihin suuressa osassa tapauksista. Saatat hakea liian suurta lainaa, jolloin rahoitusyhtiö katsoo ettei maksukykysi ole riittävän vakaa. Mikäli vuosikorko nousee ylemmäs, saatetaan huomioida nämä rasitteet riskinä takaisinmaksulle. Mikäli tulotasosi ei yllä luottoyhtiön määrittelemiin rajoihin, saatetaan lainan myöntäminen evätä. Usein maksuhäiriöt ovat esteenä lainan saamiselle, mutta nykyään löytyy myös yhtiöitä, jotka myöntävät lainaa myös luottotietonsa menettäneille. Todennäköisesti ehdot poikkeavat hieman niiden lainojen ehdoista, jotka myönnetään ilman maksuhäiriömerkintöjä oleville asiakkaille.

Kuinka paljon lainaa voin hakea netistä?

Rahoitusyhtiöillä on kullakin oma enimmäismäärä lainasummalle. Suurin lainattava summa voi olla parhaimmillaan jopa 70 000 euroa. Toiset rahoitusyhtiöt lainaavat vain hyvin pieniä summia, jotka on tarkoitus maksaa pian takaisin. Lainamäärään vaikuttaa hakijan säännöllisten tulojen määrä ja yhtiöstä riippuen saatetaan huomioida joitakin muitakin seikkoja. Rahoitusyhtiö määrittää lainasumman enimmäismäärän lähinnä sen mukaan, kuinka maksukyky voidaan arvioida ja varmistaa. Mikäli haet esimerkiksi 50 000 euron lainaa, katsotaan ensin, että kuukausitulosi ovat heidän taulukoidensa mukaan riittävät takaamaan lainan takaisinmaksun sovitussa aikataulussa. Mikäli näin ei ole, saatetaan ilmoittaa jokin pienempi summa, joka sinun on mahdollista lainata. Löydät vertailupalveluista paljon tietoa, mutta rahoituslaitos vastaa kysymyksiin yksityiskohtaisemmissa asioissa. Useimmiten luottolaitoksen sivuilta löytyy monia lisävinkkejä, joita vertailupalveluun ei ole lisätty. Pääset kuitenkin sivustomme kautta suoraan tutustumaan rahoitusyhtiöön lisää niin halutessasi. Ehkä innostut ajatuksesta, kuinka helppoa lainan hakeminen voikaan olla ja laitat hakemuksen vetämään.

Lainaa netistä ilman vakuuksia tai takaajia

Nettilainojen yksi perusperiaate on se, ettei vakuuksia tai takaajia tarvita. Toimintamalli on huomattavasti vapautuneempi ja nopeampi, kuin perinteisissä pankeissa. Suurten pitkän linjan rahalaitosten on lähes mahdotonta pysyä netissä toimivien rahoituslaitosten perässä. Uusia ideoita etsitään ja löydetäänkin, jotta liiketoiminta saadaan kasvamaan ja raha liikkumaan. Uusia luottoja tarjoavia yrityksiä syntyy nopeaan tahtiin. Rahan myynti on ollut aiemmin lähes vain ja ainoastaan pankkien hallussa, mutta nyt siitä on tullut varsinainen hittituote. Pikavippien tullessa markkinoille useampi ihminen ajautui velkakierteeseen, jolloin valtio puuttui tilanteeseen. Määriteltiin erilaisia rajoituksia pikavipeille, kuten korkokatto. Korkotaso on nyt huomattavasti kohtuullisempi, kuin se oli jokin aika sitten. Täten lainan ottaminen netin kautta ei enää ole liioitellun uhkarohkeaa. Lisäksi se on saatavissa ilman vakuuksia ja takaajia, prosessi ei voisi olla enää juurikaan nopeampi ja vaivattomampi. Toiset yhtiöt tarjoavat rahoitusmahdollisuuden jopa maksuhäiriömerkinnöistä huolimatta. Oletko jo kokeillut lainan hakemista netistä?

Löydä itsellesi sopivin laina netistä

Kun sinulle iskee lainantarve, haluat esimerkiksi laittaa asuntosi uuteen uskoon tai ehkä hankkia uudemman auton. Oli se mitä tahansa, näiden lainojen hakemisen yhteydessä sinun ei tarvitse tehdä selvitystä, mihin tarkoitukseen suunnittelet lainan käytettäväksi. Mikäli rahantarpeesi on melko pieni ja tarvitset sen nopeasti, voi pikavippi olla sopiva vaihtoehto. Hakukynnys on matala ja se on mahdollista jopa tekstiviestillä. Raha on tililläsi yleensä hyvin nopeasti. Juuri pikavippien vuoksi on ilmennyt ongelmia ylivelkaantumisessa, kun pikavippejä on haettu harkitsematta. Kulutusluotto taas sopii hieman suurempiin hankintoihin ja maksuaikaa on huomattavasti enemmän. Kuluissa on huimia eroja, joten tässä kohtaa vertailupalvelu on lähes korvaamaton apuri ja ehdottoman kannattava. Joustoluotto taas antaa mahdollisuuden lainata rahaa lainapäätöksen saatuasi limiittiin saakka silloin kun haluat. Yhdistelylainalla taas niputat lainasi yhteen ja hoidat maksua yhteen paikkaan. Tulet todennäköisesti säästämään pidemmänkin pennin ja talouden seuraaminen on helpompaa, kun lyhennyksiä hoidetaan yhteen osoitteeseen useamman sijasta.

Pikavippi pienempään rahantarpeeseen

Lainantarpeesi ollessa hyvin pieni, saattaa pikavippi tulla kyseeseen. Varsinkin jos tarvitset lainan hyvin nopeasti, on pikavippi kenties varteenotettava vaihtoehto. Sen voi hoitaa jopa tekstiviestillä. Usein pikavippi on maksimissaan 1 000 euron suuruinen. On mahdollista, että pikavippi on maksettava takaisin kerralla. Laina-aika on kuitenkin lyhyt verrattuna muihin lainamuotoihin. Vuosikorko on huomattavan suuri pikavippien kohdalla, korkokatosta huolimatta. Valitettavasti markkinointi saattaa olla ajoittain hieman harhaanjohtavaa, mikäli vuosikoron sijaan rahoitusyhtiö ilmoittaakin kuukausittaisen koron. Tämä on yksi ongelmallinen asia, jopa silloinkin vaikkei näin tehtäisi. Summa ei välttämättä tunnu suurelta, mutta vuositasolla se on sitäkin suurempi. Näihin sisältyy usein jonkinlaisia piilokuluja, joten ole tarkkana sopimuksen suhteen, mikäli päädyt ottamaan pikavipin. Muista käyttää vertailupalvelua tämänkin vaihtoehdon suhteen. Raha ilmestyy tilille saman päivän aikana ja tämä taas on ollut yksi pikavippien aiheuttamista ongelmista. Tämänkin lainan ottamista kannattaa miettiä, vaikkei summa olisikaan suurempi.

Kulutusluottoa kuluttamiseen

Kulutusluoton määrä voi olla jopa 70 000 euroa. Toki hakijan rahantarpeesta riippuu se, paljonko luottoa halutaan hakea. Toiseksi monet erilaiset ehdot määrittävät sen, saako lainaa, millaisen summan, millä korolla jne. Maksuaikaa voi saada parhaimmillaan 15 vuotta, mikäli näin toivot ja rahoituslaitos katsoo sen sopivaksi. Rahoituksen kulujen suuruuteen vaikuttaa usein alentavasti muun muassa se, mikäli maksukyky on arvioitu hyväksi. Alentuvia kustannuksia saattaa olla tiedossa myös, mikäli kulutusluottoa haetaan yhdessä jonkun toisen kanssa. Ja yksi erityinen rahoituskulujen säästövaihtoehto on vakuuden antaminen. Lainan korko voi pudota hyvinkin alas, jopa viiteen prosenttiin, mikäli teet loistavan vaikutuksen maksukyvylläsi. Usein kulutusluoton kohdalla vaaditaan esimerkiksi vähintään 25 vuoden ikä, jotta sitä voi hakea. Hyväksytyn lainapäätöksen saaminen ei ole kulutusluoton kohdalla yhtä varmaa, kuin se on pikavippien kohdalla. Useamman rahoitusyhtiön suhtautuminen maksuhäiriöihin aiheuttaa pääsääntöisesti ehdottomasti kielteisen luottopäätöksen eikä muihin puitteisiin kiinnitetä välttämättä lainkaan huomiota.

Joustoluotolla piikki auki

Joustoluotto on hieman muista lainoista poikkeava lainamuoto. Hakiessasi tällaista lainaa, sinulle myönnetään luottoa tietty summa. Voit nostaa tätä luottoa silloin kun haluat ja maksat korkoa vain tästä summasta. Prosessi toimii joustavasti, kuten lainamuodon nimikin jo kertoo. Kun lyhennät lainaa, on sinulla jälleen suurempi luottosumma käytössäsi. Tämä laina toimii hieman vararahaston kaltaisesti. Mikäli työauto menee rikki, etkä pääse liikkumaan ilman astuu joustoluotto kuvaan pelastavana enkelinä. Joustoluoton toimintaperiaate on samankaltainen kuin luottokortissa. Nostaessasi joustoluottoa, veloitetaan sinulta nostoprovisiota jokaiselta nostokerralta. Kannattaa täten miettiä, millainen summa tarvitaan, jotta provisioita ei tarvitsisi maksaa turhan nopeasta nostotahdista. Tällaisen lainan saatuasi sinulla on tämä luotto niin kauan kuin haluat. Eli kun olet maksanut joustoluoton, toiselta nimeltään joustolimiitin nollille, laina on edelleen käytössäsi. Usein tämänkin luoton kuluihin vaikuttaa alentavasti hyvä maksukyky. Joustoluotto myönnetään tyypillisesti nopeasti. Tämän luoton kohdalla eivät vakuudet ole lainkaan käytössä.

Yhdistelylainaksi niputus

Lainan tarkoitus on yhdistää useampi laina yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Kulut luonnollisesti laskevat, muutoin yhdistelmälainan ottaminen olisi virhe. Maksuliikenne ja talouden seuraaminen yksinkertaistuu, kun lainaa ja rahoituskuluja tilitetään vain yhteen suuntaan. Useamman lainan pitäminen on kallista ja voi tuntua hämmentävältä. Talouden kuluja voi olla hankalampaa seurata. Kullakin luottoyhtiöllä on niin yhdistelylainan kuin muidenkin rahoituspalveluiden suhteen omat ehtonsa, korko- ja muut rahoituskulunsa sekä kehykset esimerkiksi lainan enimmäismäärälle. Suurimpia mahdollisia luottosummia on 70 000 euron yhdistelmälaina. Korot ovat kohtuulliset ja maksuaikaa on saatavilla reippaasti, jopa 20 vuotta. Lainojen kilpailuttaminen on aina kannattavaa, koska sen ansiosta voit säästää todella suuren määrän kahisevaa. Nykyajan kätevät ja helppokäyttöiset vertailusivustot helpottavat lainasuunnitelmien toteuttamista ja edistyminen tapahtuu niin vauhdikkaasti, ettei meinaa perässä pysyä. Mikäli sinulla on useita lainoja, on yhdistelmälainan harkitseminen ajankohtaista jo pelkästään kustannusten huojentamiseksi. Oletko harkinnut asiaa? Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin.

6 vinkkiä lainanhakuun netistä

Mikäli elämässä on nyt sellainen ajankohta, että lainan hakeminen olisi aiheellista, on syytä kiinnittää huomioita muutamaan seikkaan. Tekemällä virheellisiä ratkaisuja huolimattomasti, saattaa joutua pulittamaan paljon rahaa aivan turhasta. On tärkeää miettiä lainan käyttökohteet. Sitä ei tarvitse tehdä rahoituksen myöntäjää varten, vaan oman taloutensa vuoksi. Rahoituksen määrä kannattaa miettiä useampaan kertaan, mikäli kyseessä on rahoituskohde, jonka suhteen voi tulla yllätyksiä. Voi olla järkevämpää ottaa lainaa hieman enemmän kuin juuri ja juuri kustannusarvion mukaisesti ja silloinkin, mikäli arvaamattomia kuluja ei ilmaannu. Lisälainan hakeminen tarkoittaa yleensä lisäkuluja myös lainan päälle lätkäistävien muiden rahoituskulujen suhteen. Oman maksukyvyn ja tarvittavan takaisinmaksuajan suunnittelu kuuluu olennaisena osana ennakkotehtäviin ennen lainan hakemista. Ja kuten tuli jo esiin, muutoksia saattaa tapahtua, joten asenteella on suuri merkitys ja sillä, että niihin on varautunut fiksusti. Suunnittele hyvin ja katso tarkasti vertailupalvelun avulla, mikä laina on sinun tilanteellesi kaikkein viisain.

1.

 • Mieti tarkasti, mihin tarvitset lainan
 • Huomioi kaikki kustannukset mahdollisimman tarkasti
 • Tee laskelmia ja suunnittele hyvin
 • Varaudu yllätyksiin

2.

 • Lainasumma on ehkä mielessäsi, mieti onko se oikean kokoinen
 • Älä ota turhaa lainaa, mutta siten että varmistut ettei lisälainaa tarvita

3.

 • Laske taloutesi tuloihin sopiva takaisinmaksuerä
 • Älä sovi liian suurta maksuerää, ettei muu talous kärsi
 • Tutkaile kuinka pitkä laina-aika olisi käytännöllisin

4

 • Vertaile lainoja sivustolla
 • Älä maksa turhaan samasta määrästä lainaa
 • Huomioi korot ja muut rahoituskulut

5

 • Selvitä, mikä lainamuoto olisi tilanteeseesi paras
 • Mikäli tarvittava summa voi vaihdella suuresti, mieti joustoluottovaihtoehtoa
 • Jos sinulla on ennestään jo lainoja, kannattaa miettiä yhdistelylainaa

6

 • Kun olet valinnut parhaan mahdollisen lainatarjouksen, mene tekemään hakemus
 • Täytettyäsi hakemuksen, lähetä se
 • Saat lainapäätöksen nopeasti
 • Käytä laina harkiten suunniteltuihin kohteisiin

Lainaa netistä heti tilille

Netistä haettava laina ilmestyy tilillesi todella nopeasti, kun myönteinen lainapäätös on tehty. Rahoitusyhtiöt tiedottavat yleensä siitä, onko tiettyjen pankkien tileille mahdollista saada laina vaikka samantien. Joissakin tapauksissa näin on. Kaikki netin kautta haettavat lainat ovat suurimmaksi osaksi tilillä hyvin pian hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Nopeus on nykypäivänä valttia ja vanha sanonta nopeat syövät hitaat tuntuu vahvistavan merkitystään entisestään. On hyvin houkuttelevaa, että laina voi olla jopa välittömästi omalla tilillä, mikäli päätös on ollut myönteinen. Silläkin hetkellä on syytä pyrkiä muistamaan aiemmat suunnitelmat ja lainan käyttötarkoitus. Pieni juhlinta on tietenkin paikallaan, mutta itse asia on parempi pitää mielessä. Lainaraha on kuitenkin valuuttaa, josta joudut maksamaan korkoa niin kauan kuin velkasuhde rahoituslaitokseen kestää. Kannattaa pyrkiä motivoitumaan siitä, että lainarahalla toteutetaan tarpeelliset suunnitelmat siten, että luoton takaisinmaksu onnistuisi niin nopealla aikataululla, kuin mahdollista ilman että sillä olisi vaikutusta omaan taloudelliseen tilanteeseen kriittisesti.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Toisten mieleen voi tulla kysymyksiä siitä, miten pankkitunnukset ja lainan saaminen liittyvät yhteen. Kyseessä on kuitenkin nykyään yhä yleistyvä tunnistautumistoiminto, jolloin myös lainaa haettaessa voidaan henkilöllisyys todistaa verkkopankkitunnusten avulla. Olet saattanut havaita, että verkkopankkitunnusten avulla on mahdollista hoitaa jo paljon erilaisia asioista, myös viranomaisten kanssa. Ja tämä sama toimintaperiaate on kulkenut myös lainan hakemiseen liittyviin toimenpiteisiin. Pankkitunnusten avulla toimitettava tunnistautuminen on vahva ja lainmukainen tunnistautuminen, eli sitä pidetään tarpeeksi luotettavana tunnistustapana lähes kaikenlaisissa toimenpiteissä passihakemuksten täyttämisestä lainanhakuun. Kyse oli alunperin siitä, millaisia dokumentteja tunnistautumista varten tarvitaan. Lainahakemus on lähdössä eteenpäin ja tunnistautumista vaaditaan. Kuinka toimia? On tavallista, että tunnistautuminen on mahdollista oman verkkopankin kautta. Tuolloin todistat henkilöllisyytesi ja lainaprosessi voi jatkua eteenpäin. Olet varmasti havainnut sen, että tänä päivänä voit hoitaa suurimman osan asioista pankkitunnistautumisen kautta. Näin ollen voit siis hakea jopa lainaa pankkitunnuksia hyödyntäen. Olethan suunnitellut lainan tarpeen viisaasti?

Lainaa netistä luottotiedottomalle

Viime aikoihin saakka on oletettu, että luottotietojen menettämisen kautta myös luoton saaminen on täysin mahdotonta. Ja näinhän se hyvin pitkälti on ollutkin viime päiviin saakka. Nykymarkkinoille on kuitenkin saapunut rahoituslaitoksia, jotka lupaavat luottoa jopa henkilölle, jolla on maksuhäiriöitä. Lainaa ilman luottotietoja osiostamme löydät muutamia luotonmyöntäjiä, keiltä on mahdollista saada lainaa myös silloin, jos luottotiedot eivät ole kunnossa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että näiltä laitoksilta luoton saa varmasti. Tilanne arvioidaan kaikissa tapauksissa yksilöllisesti ja huomattavasti tarkemmin lainanhakijan kohdalla, jolla ei ole luottotiedot kunnossa. Ehdot poikkeavat monilta osin tavanomaisista lainojen ehdoista. Lainaa haettaessa sen hetkisellä taloudellisella tilanteella on oleellinen merkitys. Sen on oltava vakaa ja myönteistä luottopäätöstä tukee se, mikäli sen voidaan olettaa pysyvänkin sellaisena. Lisäksi maksuhäiriöiden luonteella ja määrällä on merkittävä vaikutus lainaprosessissa. Usein lainan myöntämisen ehtona voidaan vaatia myös takaajaa. On selvää, että rahoitusyhtiöiden on varmistettava, että he saavat rahansa takaisin. Prosessi on pidempi tällaisissa tapauksissa.

Kokemuksia nettilainoista

Valtaosa ihmisistä, jotka ovat hakeneet lainaa netistä, ovat olleet monilta osin hyvin tyytyväisiä. Erityisesti vertailupalveluiden vaivattomuus ja nopeus ovat yllättäneet monet henkilöt positiivisesti. Palvelun on todettu käytännössäkin olevan lähes korvaamaton apu lainan hakemiseen liittyvässä prosessissa. Tyytyväisyyttä on aiheuttanut myös se, että lainan hakeminen yleensäkin on mahdollista netin kautta, eikä pankkiin tarvitse lähteä jonottelemaan ja varailemaan aikaa. Eli aiemmin pitkä ja työläs prosessi on muuttunut suunnattoman paljon nopeammaksi. Lainahakemuksen tekemisen suhteen ei koeta ongelmia, vaan kiitosta tulee siitä, että niiden täyttäminen on yksinkertaista, eikä lomakkeita tarvita loputonta määrää. Rahoitusyhtiöiden lainatarjouksissa on suuria eroja ja sen suhteen esiintyy jonkin verran tyytymättömyyttä. Toisten yhtiöiden asiakirjat ovat puutteellisia, jolloin joitakin olennaisia asioita ei ole esitetty tarjouksen yhteydessä. Tuolloin vaaditaan vierailua erikseen luottoyhtiön kotisivuilla. Osassa tarjouksista informaatio on esitetty hyvin epäselvästi ja joskus jopa epäjohdonmukaisesti. Yhtenäistä linjausta ei voida kuitenkaan vaatia, mutta asiakaskunta olisi varmasti tyytyväisempi, mikäli sellainen toteutuisi.

Lainaa netistä pienellä korolla

Aiemmin erityisesti rahoitusyhtiöiltä haettavien lainojen korot ja muut rahoituskulut olivat tähtitieteellisissä korkeuksissa. Pankkien korkotaso oli huomattavasti alhaisempi. Korkokatto ja tiukentuva kilpailu ovat kuitenkin vetäneet korkotasoa voimakkaasti matalampaan suuntaan. Nykyään on mahdollista saada laina netistä lähes samalla korkotasolla kuin pankista. Rahoituslaitokset arvioivat aina omien kriteereidensä perusteella lainan hakijan luottokelpoisuuden. Samalla arvioidaan hakijan maksuprofiili. Ensiarvoisen tärkeä asia lainaan liittyen on luottotietojen moitteettomuus. Luoton kulut ovat alhaisemmat, mikäli asiakkaan taloudellinen tilanne on vakaa, eli tulot ovat tarpeeksi korkeat ja säännöllisten tulojen voidaan olettaa jatkuvan myös tulevaisuudessa. Moitteettomat luottotiedot vaikuttavat olennaisesti korkojen suuruuteen. Mikäli laina voidaan hakea toisen henkilön eli yhteishakijan kanssa, saadaan kuluja monesti vielä alemmalle tasolle. Mikäli sinulla on useampia lainoja, kannattaa muistaa myös yhdistelylaina, jonka avulla korkokuluja ja muita luoton kustannuksia saadaan hillitymmiksi. Muista aina hyödyntää vertailupalvelua, josta löydät mutkattomasti parhaimmat lainatarjoukset ja näet rahoituksen kustannukset.

Lainaa netistä – Usein kysyttyä

 • Kuka voi hakea lainaa netistä?
 • Voinko hakea lainaa työttömänä?
 • Millaiseen tarkoitukseen lainaa voi hakea?
 • Mitä kuluja lainaan sisältyy?
 • Onko minulla oltava takaaja lainaa varten?
 • Kuinka nopeasti laina on maksettava takaisin?
 • Maksaako lainan hakeminen?
 • Voinko peruuttaa ottamani lainan?