Lainapalvelut

Suomesta löytyy monia erilaisia lainapalveluita, joten oikean ja sinulle sopivan lainantarjoajan löytäminen saattaa olla hankalaa ja työlästä. Jokaisella meistä on varmasti toive säästää rahaa esimerkiksi lainanhoitokuluissa ja koroissa, mutta se voi olla hankalaa ja tuntua vaikealta. Tästä syystä onkin todella tärkeää ennen lainan ottamista käyttää aikaa oman taloudellisen tilanteen selvittämiseen sekä lainantarjoajien vertailuun. Helppovertailun avulla voit helposti vertailla ja löytää oikean rahoituslaitoksen juuri sinun lainantarpeellesi. Sivuston käyttö säästää sinun aikaasi, sillä voit kätevästi nähdä useamman rahoitusvaihtoehdon ja vertailla niitä. Sivustolta löydät myös perustietoa sivustolla olevista rahoittajista, joten sinun ei välttämättä tarvitse erikseen vierailla jokaisen vaihtoehdon kotisivuilla, vaan löydät oleellista tietoa jo tältä sivustolta. Sivusto ohjaa sinut eteenpäin luotonantajan sivulle, josta voit kätevästi jättää hakemuksen, mikäli sinusta tuntuu, että tämä laina voisi olla sinulle sopiva ratkaisu. Koska luotanantajia on markkinoilla todella monia, voit rajata hakuasi muun muassa lainasumman tai muiden kriteerien mukaan. Näin oikean vaihtoehdon löytäminen on nopeaa ja tehokkaampaa. Helppovertailusta löydät myös monien palveluntarjoajien arvosteluita, joista löydät arvokasta tietoa päätöksesi tueksi. Tämän sivuston avulla voit siis aidosti tehdä arjestasi helpompaa ja sujuvampaa.

Turvalliset ja luotettavat lainapalvelut Suomessa

Helppovertailu on koonnut suosituimmista lainapalveluista arvostelut sivuilleen, jotta sinun on yksinkertaisempaa tarkastella erilaisten yritysten tietoja. Arvostelut ovat rehellisiä ja kokoavat yhteen lainanantajien ydinkohdat. Arvosteluista näet selkeästi, paljonko lainaa voit saada kyseisestä yrityksestä, kenelle yritys myöntää lainaa, palveluntarjoajan plussat ja miinukset, arvosteluita, palveluntarjoajan yrityksen kuvauksen, asiakaspalvelun yhteystiedot ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Kuten näet, lista on kattava. Helppovertailu onkin panostanut laadukkaaseen vertailuun ja sisältöön, jotta kuluttajalla, eli sinulla, olisi mahdollisimman paljon tietoa yrityksestä ennen kuin teet päätöksen lainan hakemisesta kyseiseltä palveluntarjoajalta. Helppovertailun kautta löydät myös tietoa useita meitä askarruttavista aiheista, kuten lainojen yhdistämisestä, lainasta ilman vakuuksia ja vakuuksien kanssa, lainojen hinnoittelusta ja kuluista sekä lainasta ilman luottotietoja. Sivustolle on koottu tietoa näistä aiheista, jotta sinulla olisi laaja kokonaiskuva siitä, mitkä ovat vaihtoehtosi haettavan rahoituksen suhteen. Vertailemalla eri lainaratkaisuja pystyt mahdollisesti säästämään jopa satoja euroja, sillä lainaan liittyy monenlaisia erilaisia kulurakenteita, joiden ymmärätäminen saattaa välillä olla haastavaa. Harvalla meistä on tutkintoa rahoituksen alalta, ja siksi haluamme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun omaan tarpeeseesi – ja vieläpä helposti yhden sivuston kautta.

Lainapalvelut, joita sivusto vertailee, ovat monenlainen kirjo erilaisia yrityksiä. Joukossa on yrityksiä, jotka rahoittavat pieniä lainoja pelkästään yksityishenkilöille. Joukossa on myös yrityksiä, jotka lainaavat rahaa useita kymmeniä tuhansia euroja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Osa yrityksistä myöntää vain yhdistelylainaa, jolla siis yhdistetään jo olemassaolevia kulutusluottoja ja lainoja, osa myöntää uutta lainaa sekä yhdistelylainaa. Myös korkotasot ja lainanhoitokulut vaihtelevat suuresti yritysten, lainasumman ja laina-ajan välillä. Sanomattakin on siis selvää, että lainaratkaisun löytäminen voi olla viidakko. Ensimmäinen askel on selvittää, paljonko tarvitset lainaa, paljonko voit kuukaudessa lyhentää lainaa (tai vaihtoehtoisesti, kauanko haluat maksaa lainaa pois) ja onko sinulla tarjota lainalle vakuuksia, kuten asuntoa tai muuta kiinteää omaisuutta. Kun sinulla on perustiedot haettavasta lainasta, voit vertailla eri lainavaihoehtoja. Suurin osa lainapalveluista tarjoaa lainaa sadoista euroista alkaen, maksimilainasummat vaihtelevat taas enemmän. Korko tarkoittaa lainarahan hintaa, ja se on yleensä asiakaskohtainen. Lopullisen koron tiedät vasta, kun teet varsinaisen lainahakemuksen kyseisen yrityksen sivuilta. Sivustolle on kuitenkin kerätty minimi- ja maksimikorot, joista saat osviittaa vertailun tueksi. Kun olet löytänyt sinulle sopivat lainantarjoajan, pääset linkistä kätevästi täyttämään lainahakemuksen ja tekemään unelmistasi totta!