Lainaa heti tilille

Erilaisia lainaa tarjoavia yhtiöitä löytyy tänä päivänä jo melko paljon. Koroissa ja erilaisissa rahoituskuluissa on eroja, joten vertaileminen kannattaa. Toiset palvelut lupaavat lainaa heti tilille, joten lainapäätöksen odottelemiseen ei kulu turhaan aikaa. Erilaisia siirto- ja toimistokuluja saatetaan lisätä jokaiseen erään. Lainasivustoilla on pääsääntöisesti aina jonkinlainen laskuri, johon merkitään lainamäärä, joka halutaan ja ajanjakso, jonka aikana se suunnitellaan lyhennettäväksi. Korkoprosentti saattaa näissä nopeammissa kulutusluotoissa yltää suuriinkin mittasuhteisiin, joten on tärkeää huomioida lainan kaikki kulut, jotta budjetti ei mene miinukselle. Alla olevan listan rahoitusyhtiöiltä on mahdollista hakea lainaa ja hyväksytyn päätöksen saatuaan, tulevat rahat tilille pikavauhtia. Näitä lainoja myönnetään myös ilman vakuuksia. Lainoja löytyy eri nimisiä, eikä kaikille ole selvää, mitä eroja näissä on. Toiset lainat ovat pienempiä summia, jotka maksetaan nopeasti pois. Näiden kohdalla todellinen vuosikorko saattaa nousta huimiin korkeuksiin.

Lainamäärä:
Laina-aika
  • Suodata
  • Ilman vakuuksia
  • Yhdistelylaina
  • Montatarjousta yhdellä hakemuksella
  • Ilman luottotietoja
  • 18-vuotiaalle
Lajittele:
Löysimme sinulle sopivaa lainatarjousta
Löysimme sinulle sopivan lainatarjouksen
Emme löytäneet lainatarjousta. Muuta hakuehtoja.
Näytä lisää tuloksia

Lainaa heti kiireiseen tilanteeseen

Mikäli sinua kohtaa äkillinen rahantarve, voit käyttää apunasi helppovertailu.fi-sivustoa ja katsoa itsellesi sopivimman lainan. Päätös lainan saamisesta tulee ennätysvauhdilla ja saat hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat tilillesi lähes välittömästi. Lainaa nopeasti vaikka hajalle menneen television hankintaa varten. Tai ehkä taloutesi tarvitsee pienen väliaikaisen paikkauksen. Näet kaikki lainojen kulut palvelun kautta ja pystyt valitsemaan edullisimman ja sinua parhaiten palvelevan luoton. Tarvitsetko pienemmän lainan vai ehkä suuremman? Tai ehkä sinä tarvitset joustavan luoton, jota voit käyttää tarpeesi mukaan. Tuolloin et maksa niin sanotusti turhasta, vaan ainoastaan siitä, mitä tarvitset. Taloudellisen tasapainon pitäminen on tärkeää ja maksusuunnitelma kannattaa miettiä hyvin tarkasti. Mieti aina etukäteen sitä, millaisessa ajassa luotto on järkevintä maksaa takaisin. Käy tutustumassa erilaisiin vaihtoehtoihin ja eri lainoihin kuuluviin ehtoihin. Kulurakenteen näet selkeästi, jolloin pystyt suunnittelemaan budjettisi paremmin.

Lainaa heti tilille – pikavippi, kulutusluotto vai joustoluotto?

Luotto riippuu siitä, millainen tarve sinulla rahalle on. Onko tarve suurempi ja maksuaikaa tarvitaan enemmän. Vai tarvitsetko vain pienen summan, jonka saat nopeasti maksettua takaisin. Vai olisiko sinulle kätevin vaihtoehto joustava laina, jota käytät vain tarvitsemasi määrän ja maksat korkoa vain siitä. Laina on koko ajan käsilläsi, joten pahan päivän varalle löytyy apu tarvittaessa. Pikavippi on pienehkö summa, yleensä noin 100-1000 euroa ja se maksetaan useimmiten pois enintään muutamassa kuukaudessa. Korko näiden osalta on yleensä suhteellisesti hyvin korkea. Kulutusluotto taas on hieman suurempi summa, jopa 50 000 euroa. Usein tämä on vakuudeton laina, mutta on mahdollista että rahalaitos vaatii jonkinlaisen vakuuden. Pankin lisäksi palveluntarjoajia löytyy myös muiden rahoituslaitosten osalta. Joustoluotto on rahamäärä, josta voit käyttää tietyn määrän ja maksat korkoa vain tästä summasta. Katso, kuinka saat lainaa nopeasti tilille.

Helppovertailu.fi auttaa saamaan lainaa heti netistä

Lainan saaminen tilille on nykyään huomattavasti nopeampaa, kuin aiemmin. Helppovertailu.fi auttaa sinua saamaan laina-asiasi hoitoon huomattavasti vaivattomammin ja sinun on mahdollista saada esimerkiksi pikavippi heti. Vertailun ansiosta löydät helpommin kohtuuhintaisen lainan ja juuri sellaisen, joka palvelee sinun käyttötarkoitustasi kaikkein parhaiten. Voit selkeiden lukujen avulla tehdä suunnitelmia tulevaisuutta silmällä pitäen ja laskea kulut tarkasti. Internetin kautta toimiva palvelu toimii käden käänteessä ja löydät vastaukset rahantarpeeseesi pian. Aivan kuten sinun on mahdollista saada rahoituskin pian. Ehkä autosi on vietävä korjaamolle välittömästi ja palkka tulee vasta pidemmän ajan kuluttua. Tuolloin pikavippi saattaa olla paras ratkaisu. Rahamäärä ja maksuaika määrittävät suurimmaksi osaksi sen, mikä rahoitus on kannattavinta valita. Jos tiedät, että sinulla tulee olemaan rahantarvetta useammin, voi tuolloin olla paras valita joustavampi vaihtoehto. Valinnan suhteen sinua palvelee helppovertailu.fi.

Näin voit nopeuttaa lainansaantiprosessia

Olet todennut, että seuraavaan tärkeään hankintaan tarvitaan rahoitusta, koska ylimääräisiä säästöjä ei ole riittävästi. Olet ehkä jo valinnut parhaat vaihtoehdot vertailupalvelusta. Sähköisen tunnistautumisen avulla lainansaaminen on hyvin nopeaa ja monilta aiemmin välttämättömiltä toiminnoilta vältytään. Ensimmäisenä kannattaa tarkistaa kaikki ehdot, joita lainalle on määritelty. Tuolloin tiedossa on jo paljon tärkeitä asioita, jotka luottoon liittyvät. Maksusuunnitelmien tekeminen on selkeää. Jos mahdollista, valitse vakuudeton laina, jolloin aikaa ei kulu vakuuden suhteen tarvittaviin toimintoihin. Mikäli tulet toimeen hieman pienemmällä summalla, saat sen todennäköisesti nopeammin. Katso mahdolliset tarvittavat liitteet valmiiksi, jolloin saat ne lähetettyä nopeammin. Tarkista, tuleeko laina mahdollisesti nopeammin johonkin tiettyyn pankkiin, johon sinulla on tili. Jotkut lainat ilmestyvät joidenkin pankkien tileille nopeammin kuin taas toisten. Lainahakemus on syytä täyttää hyvin huolellisesti, jotta aikaa ei kulu siihen, että lomaketta tarvitsee korjata.

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai liitteitä

Luotonmyöntäjien lisääntymisen myötä myös korkoja on jouduttu määrittelemään uudelleen. Kilpailu on kovaa tälläkin alalla, joten on syytä pysyä ajanhermolla toisten alalla toimivien erilaisten ehtojen suhteen. Nykyään lainaa on mahdollista saada jopa ilman vakuuksia. Useimmiten kysymys on hieman pienemmistä summista, mutta toisaalta niiden maksimimäärä on suurentunut. Luottotietojen menettäminen on yleistynyt useammasta syystä niin paljon, että tänä päivänä monessa tapauksessa lainaa myönnetään suhteellisen helposti, mikäli luottotiedoissa ei ole minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä. Informaatiota on myös mahdollista saada aina vain enemmän, joten kuluttajasta voidaan selvittää useita asioita ilman asiakkaan omaa panosta. Tähän kuuluu juuri mm. vakuuteen liittyvät asiat, joiden suhteen aikaa kuluisi huimasti enemmän. Rahan myynti on kasvattanut suosiotaan ja niinhän se menee, että huutoon on vastattava. Ihmisten rahantarve on aina ajankohtaista ja eläminen kallistuu koko ajan.

Toisaalta juuri pikavippien ansiosta kuluttajilta löytyy useammin häiriömerkintöjä luottotiedoissa. Mutta joustavuutta on jouduttu puimaan uudelleen sen suhteen, että joissakin tapauksissa ja joidenkin rahoitusyhtiöiden toimesta, jopa luottotiedottoman voi olla mahdollista saada pieni lainasumma. Eroja näiden käytäntöjen suhteen on valtavasti ja kyse on enemmän poikkeuksesta, kuin säännöstä. Joissakin tapauksissa luottoa varten voidaan hyväksyä henkilötakaus, mikäli muutoin vakuudeton ja liitteetön laina ei tulisi myönnetyksi. Kyseessä ovat yleisemmin pienemmät rahasummat. Erilaisten vaihtoehtojen lisääntyminen on ollut välttämätöntä ja erityisesti juuri tiukentuvan kilpailun myötä on jouduttu ja joudutaan kehittämään koko ajan erilaisia, laajemman asiakaskunnan mahdollistavia palveluita. Raha-asiansa moitteettomasti hoitavien, työssäkäyvien tai muutoin vakituisen toimeentulon omaavien lainansaaminen on nykypäivänä todella helppoa ja nopeaa. Sen suhteen on syytä olla kuitenkin huolellinen, jotta velkaa ei kerry turhaan tai omien taloudellisten takaisinmaksuresurssien ylitse.

Mieti näitä asioita ennenkuin haet lainaa

Ennen lainan ottamista on syytä selvittää, millaiset tulot ovat varmoja tulevaisuudessa. On tärkeää, että maksuerät ovat kohtuulliset ja rahaa jää muuhunkin elämiseen. Pelkkä lainasumman laskeminen takaisinmaksun osalta ei riitä, vaan on huomioitava myös kaikki muut kulut lainaerän lisäksi. Lainojen vertaileminen on viisasta ja kaikki rahoitukseen liittyvät kulut on hyvä huomioida myös kokonaissumman osalta. Tämä tarkoittaa sitä, että lasketaan koko lainan korot ja rahoituskulut. Näiden suhteen saattaa lopulta ilmetä suurempiakin eroavaisuuksia riippuen, mistä rahoituslaitoksesta lainan päätyy hakemaan. Samoin se, minkä luonteinen laina on syytä ottaa ja mikä sopii omaan tilanteeseen kaikkein parhaiten. Erilaisia työkaluja on hyvä hyödyntää lainaa harkittaessa. Selvitä myös, mitä kaikkea mahdollisesti tarvitset lainahakemuksen mukaan. On mahdollista, että selviät pelkkien verkkopankkitunnusten avulla, mutta kaikkien lainojen osalta ei välttämättä toimita samalla tavalla.

Voiko lainahakemuksen täyttää heti netissä?

Lainaa on mahdollista hakea nykyään vaivattomasti internetin kautta. Saatat tehdä hakemuksen suoraan, etkä välttämättä tarvitse minkäänlaisia liitteitä tai vakuutta lainaa hakiessasi. Toiset rahoituslaitokset lupaavat päätöksen lainasta heti, jolloin sinun on helppoa selvittää, tarvitsetko tarjouksia muistakin paikoista. Kannattaa lukea ohjeet ja palvelun käyttöehdot tarkkaan. Huomioi myös se, oletko sitoutunut lainan vastaanottamiseen pelkän hakemuksen täyttämisen jälkeen. Tuolloin säästytään mahdollisilta ikäviltä jälkiseurauksilta, mikäli päädytkin toisen yhtiön tarjoamaan rahoitukseen. Katso hakemus tarkasti, ennen kuin alat edes täyttämään sitä, jotta huomioit kaiken lainanhakuun liittyvän. Täytä hakemus hyvin huolellisesti, jotta laina on mahdollista saada nopeasti. Selvitä vielä ennen rahoituslaitoksen hakemuksen tekemistä se, millaisen summan todellisuudessa tarvitset. Korkoja ei kannata maksaa ns. turhasta rahasta. Muista huomioida maksuaikataulu, jotta ongelmia ei synny myöhemmin, mikäli raha ei meinaa riittää normaaleihin menoihin.

Lainaa heti tilille ympäri vuorokauden

Verkkopankkien aikakaudella pankkien aukioloajoilla ei ole enää juuri mitään merkitystä. Tämä teki harkitsemattomien nopeiden lainojen hakemisesta niin helppoa myös yöaikaan, että vuonna 2009 tuli voimaan lakimuutos, joka sallii muun muassa pikavippien ja kertalainojen maksamisen asiakkaan tilille vain klo 7-23 välisenä aikana. 2000-luvulla yleistyneiden pikavippien ja muiden kertalainojen vuoksi yhä suurempi osa kansalaisista joutui velkakierteeseen sen vuoksi, että erilaisten pikavippien hakeminen ja saaminen oli liian helppoa. Korot saattoivat nousta hurjiin korkeuksiin ja todellinen vuosikorko lopulta jopa tuhansiin prosentteihin. Myös lainasumma saattoi kymmenkertaistua. Vuonna 2013 sääntöjä tiukennettiin vielä entisestään, jotta kuluttajien velkakierteeseen joutumista kyettiin välttämään. Mikäli lainapäätös on jo tehty, on raha mahdollista nostaa myös yöllä. Joustoluoton suhteen rajoituksia ei ole, koska tuolloinkin laina on jo myönnetty. Lainaa on mahdollista hakea ympäri vuorokauden, mutta lainaa ei voida maksaa pankkitilille klo 23-7 välisenä aikana Suomessa voimassa olevan lainsäädännön vuoksi.

Rahat heti tilille automaattisen käsittelyn ansiosta

Yhä useammalla rahoituslaitoksella on käytössään automatisoitu, sähköinen järjestelmä, joka hoitaa koko lainaprosessin ilman erillistä työntekijää. Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistavat asiakkaan vahvasti, pankkijärjestelmän käyttämän menetelmän mukaisesti. Lisäksi asiakkaan luottotietojen tarkistus onnistuu automatisoituna toimintona. Kuluttajan ikä on oltava vähintään 18 vuotta ja tämä selviää tunnistuksen yhteydessä. Yleensä lainanmyöntäjän sivustolta löytyy informaatiota siitä, missä ajassa raha tulee minkäkin pankin tilille. On syytä varmistaa, kuinka nopeasti tämä tapahtuu jotta suunnitelmat eivät mene pilalle sen vuoksi. Nykyään lainoja on kuitenkin useammassa paikassa mahdollista vastaanottaa jopa muutaman minuutin kuluttua päätöksen saamisesta. Muistathan selvittää kaikki tarpeelliset asiat ennen kuin teet lainahakemuksen. Suunnittele hyvin maksuajankohdat ja maksuerän suuruus, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään eikä erä tule olemaan liian suuri. On tärkeää että luottosopimuksen velvollisuudet tulee täytettyä sopimuksen mukaisesti. Toiset rahoituslaitokset eivät maksa lainoja viikonloppuisin.

Kuka voi saada lainaa heti?

Lainojen saanti on toisaalta helpottunut, mutta omalla tavallaan sitä on lähdetty tiukentamaan toisin keinoin. Lainaa on kuitenkin mahdollista saada toisilta rahoituslaitoksilta heti, mikäli tietyt ehdot täyttyvät. Lainan hakijan täytyy olla täysikäinen eli 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi henkilön on oltava oikeustoimikelpoinen eli ei esimerkiksi holhouksen alaisena. On oleellista että asiakas on hoitanut taloudelliset asiansa hyvin, eikä luottohäiriöitä löydy rekisteristä. Vaaditaan myös se, että hakija asuu vakituisesti Suomessa ja on luottokelpoinen. Joissakin tapauksissa tarvitaan suomalainen matkapuhelinnumero ja pankista riippuen laina saattaa tulla tilille heti. Tiedot eri pankkien ajoista löytyvät yleensä rahoituslaitoksen sivuilta. Mikäli lainapäätös on tehty klo 7-23 välisenä aikana, jolloin lainan tilittäminen asiakkaan pankkiin on lain mukaan sallittua, voi raha olla tilillä heti. Huomioi kuitenkin se, että eri rahoituslaitoksilla on erilaiset käytännöt, joihin on tärkeää tutustua.

  • Kuinka nopeasti päätös lainan saamisesta voidaan tehdä?
  • Mitä tarkoittaa todellinen vuosikorko?
  • Miten lainaa haetaan?
  • Voiko lainan maksaa pois aiemmin?