Lainaa 30 000 euroa

Joskus elämä yllättää ja tulee tarve hakea lainaa 30 000 euroa. Summa voi tuntua melko suurelta, mutta sille olisi tarvetta nopeasti ilman monimutkaisia papereita ja sopimuksia. Mikä tällöin avuksi? Vastaus on helppovertailu.fi! Sen kautta voit hakea tarpeidesi mukaista lainaa sinulle sopivalla takaisinmaksuaikataululla. Palvelu vertailee lainat puolestasi ja näet heti, mikä lainantarjoaja tarjoaa pienimmän koron ja muut edut. Sinun tehtäväsi asiakkaana on helppo: hae lainaa, valitse tarjouksista paras ja hyväksy se. Kun teet sopimuksen lainanantajan kanssa, rahat tulevat tilillesi nopeasti ja pääset jatkamaan elämääsi juuri niin kuin haluat. Kyseessä on vakuudeton laina, joten siihen ei tarvita lainaneuvotteluja eikä takaajia. Prosessi on helppo, nopea ja maksuton, ja sinä saat varmuudella parhaan mahdollisen lainan.

Lainamäärä:
Laina-aika
 • Suodata
 • Ilman vakuuksia
 • Yhdistelylaina
 • Montatarjousta yhdellä hakemuksella
 • Ilman luottotietoja
 • 18-vuotiaalle
Lajittele:
Löysimme sinulle sopivaa lainatarjousta
Löysimme sinulle sopivan lainatarjouksen
Emme löytäneet lainatarjousta. Muuta hakuehtoja.
Näytä lisää tuloksia

Lainaa 30 000 euroa helposti ja nopeasti

Tarvitsetko uuden auton? Kenties kotisi kaipaa remonttia tai asunnostasi puuttuu käsiraha. 30 000 euron lainan tarve voi tulla milloin vain. Joskus se on pitkän suunnittelun tulosta, joskus taas kyse voi olla jostain äkillisestä, johon et ole voinut ennalta varautua. Helppovertailu.fi on palvelu, jonka puoleen voit kääntyä silloin, kun tarvitset lainaa. Kyseessä on sähköinen palvelu, jonne teet yhden ainoan lainahakemuksen, mutta vastaukseksi saat lainatarjouksia useilta luotonantajilta. Palvelu hoitaa vertailun puolestasi: Kuka tarjoaa lainaa ja millä korolla? Mitkä ovat muut kulut ja mikä on todellinen vuosikorko? Saat itsellesi kaikki nämä tiedot ja näet yhdellä silmäyksellä, mikä olisi paras laina juuri sinulle. Sinun ei toki tarvitse hyväksyä yhtäkään tarjousta, jos et niin halua. Päätös on kokonaan sinun.

Mistä saa 30 000 euroa lainaa?

Kun tarvitset lainaa 30 000 euroa, on sinulla useita vaihtoehtoja, mistä voit tätä lainaa hakea. Pankit myöntävät lainoja, samoin monet rahoituslaitokset. Lainoja myöntäviä tahoja on todella paljon! Lainaehdoissa voi kuitenkin olla suuria eroja, joten ei kannata marssia ensimmäiseen pankkiin ja hyväksyä sieltä saatua tarjousta miettimättä ja ennen kaikkea vertailematta. Mutta eikö vertailu ole valtavan työlästä? Kyllä, jos teet vertailun itse. Ei, jos annat vertailun helppovertailu.fi -palvelun hoidettavaksi. Helppovertailu tekee kaiken työn yhdellä ainoalla hakemuksella. Vastaukseksi saat lainatarjoukset kaikilta niiltä luotonantajilta, jotka ovat hyväksyneet sinut lainansaajaksi. Tietosi on jo tässä vaiheessa tarkistettu, joten lainan saamista ei enää tarvitse jännittää. Sinun tehtäväksesi jää yksinkertaisesti valita tarjouksista se, joka tuntuu sinusta parhaimmalta ja sopivimmalta.

Näin saat 30 000 euroa lainaa heti tilille

Kun olet täyttänyt hakemuksen ja saat vastauksena lainatarjoukset Helppovertailun kautta, sinun kannattaa käydä ne rauhassa läpi. Toki voi olettaa, että paras laina on se, jolla on alhaisin todellinen vuosikorko, mutta koska päätös on täysin sinun, voit haluta ottaa lainasi joltain muulta luotonantajalta. Voit valita minkä tahansa tai olla valitsematta yhtäkään. Kun päätät hyväksyä jonkin tarjouksen, asia lähtee etenemään nopeasti. Palvelu on täysin sähköinen, joten sopimusten allekirjoitus käy nopeasti netissä, eikä sinun tarvitse lähteä käymään missään paikan päällä. Parhaimmassa tapauksessa rahat ovat tililläsi minuuteissa ja useimmiten vähintään saman päivän aikana. Näin nopeasti siis voit jatkaa elämääsi ja käyttää rahasi tarvitsemaasi kohteeseen! Vertailupalvelu itsessään on sinulle ilmainen, sillä palvelusta maksavat vain sinulle lainatarjouksen esittäneet rahoituslaitokset.

Milloin kannattaa lainata 30 000 euroa?

Harvalla on tilillään 30 000 euroa pelkästään odottamassa sitä pahaa päivää, kun tarve ilmenee. Useimpien meistä on otettava laina, kun tämän suuruiselle summalle on käyttöä. Ennen lainan ottamista kannattaa kuitenkin miettiä lainan takaisinmaksua ja sitä, pystyykö sen hoitamaan järkevässä aikataulussa. Sinut voidaan tulojesi perusteella hyväksyä lainansaajaksi, mutta onko se elämäntilanteessasi järkevää, se sinun tulee päättää itse. Vakuudettoman lainan etuja ovat sen helppous ja nopeus. Aikaa ei kulu lainaneuvotteluihin, ja hakemuksen voi tehdä netissä heti. Pankissa sinulta tullaan kysymään, mihin aiot lainasumman käyttää, mutta vakuudettoman lainan yhteydessä tieto jää sinulle itsellesi ja voit käyttää rahat mihin itse haluat. Toki lainan kohde kannattaa olla selvillä jo silloin, kun lainaa hakee. Laina kannattaa ottaa ainoastaan silloin, kun sitä oikeasti tarvitsee.

Kuinka suuret kulut 30 000 euron lainassa on?

Lainan kulut koostuvat korosta sekä muista siihen liittyvistä maksuista, kuten avaus- ja tilinhoitokuluista. Jokainen lainanantaja tarjoaa lainaa hieman eri kuluilla, joten lainoja kannattaa vertailla ennen kuin allekirjoittaa sopimuksen. Pienimmissä lainoissa on usein korkeimmat korot, mutta ne on myös tarkoitus maksaa nopeasti takaisin. Vakuudettomissa lainoissa on myös väistämättä korkeammat korot, sillä vakuudeton laina on aina lainanantajalle riski, joka luonnollisesti pyritään ottamaan takaisin lainakoroissa. Välttämättä ero vakuudettoman ja vakuudellisen lainan välillä ei kuitenkaan ole niin suuri kuin kuvittelisi. Varsinkin kun tekee perusteellisen lainavertailun Helppovertailun kautta, voi yllättyä positiivisesti siitä, miten mukavia lainakorot voivat olla. Uutena asiakkaana saatat saada myös etuja, joita et osannut edes odottaa. Vertaile siis ensin ja päätä vasta sitten.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun hakee 30 000 euron lainan heti tilille?

Kun olet hakemassa 30 000 euron lainaa, sinun kannattaa miettiä, mikä on sinulle tilanteessasi tärkeintä. Onko rahojen saamisella kiire? Tällöin on syytä huomioida, että kaikki luontonantajat eivät pysty maksamaan rahoja saman tien. Monissa tapauksissa vakuudettoman lainan voi saada tilille hyvinkin nopeasti saman päivän aikana, mutta aina tämä ei ole mahdollista. Jos sinulla on hieman enemmän aikavaraa, voit rauhassa katsella, mikä lainanantaja tarjoaa parhaimmat edut ja edullisimman koron. Myös takaisinmaksuaikaa on aina syytä miettiä. Vakuudettomat lainat joustavat, ja voit tarvittaessa valita pitemmän maksuajan. Maksuajan pidentyessä on kuitenkin syytä muistaa, että myös lainan kulut nousevat. Olisi hyvä tehdä laskelmia ja miettiä, mikä olisi edullisin mutta samalla elämäntilanteeseen sopivin vaihtoehto realistisella maksuajalla ja korolla.

Hae 30 000 euroa lainaa kätevästi Helppovertailu.fi -sivuston kautta

Helppovertailu.fi -palvelun kautta lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Palvelu on täysin sähköinen: täytät hakemuksen netissä ja kun saat vastaukset ja löydät tarjouksen, jonka haluat hyväksyä, voit tehdä senkin netissä. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti, eikä sinun tarvitse lähteä henkilökohtaisesti käymään paikan päällä. Parhaimmassa tapauksessa rahat ovat tililläsi minuuteissa, huonoimmassakin tapauksessa nopeasti. Mikä parasta, olosi on huoleton. Voit olla varma, että olet saanut parhaan mahdollisen sopimuksen, koska Helppovertailu on vertaillut lainat puolestasi. Palvelu on kotimainen ja sinulle maksuton. Palvelun rahoittavat ne luotonantajat, jotka ovat tehneet tarjouksensa sinulle eli sinun ei tarvitse maksaa vertailusta mitään. Saat lainan alhaisimmalla korolla ja saat sen yhdellä hakemuksella ilman, että sinun tarvitsee kiertää pankista toiseen ja miettiä lainojen kokonaiskustannuksia.

Usein kysyttyä 30 000 euron lainasta

 • Mihin tarkoitukseen lainaa voi hakea?
 • Maksaako lainan hakeminen minulle jotain?
 • Miten lainan korko määrittyy?
 • Voinko maksaa lainan takaisin sovittua nopeammin?
 • Onko palvelun käyttö turvallista?