Zmarta

Hae lainaa 100 - 60 000€
Zmarta

Arvosana

Lainasumma 100 - 60 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Zmarta Group

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 1000 - 60 000€

Laina-aika 1-15v

Korko alkaen 4,41%

Plussat

Selkeä, helppo ja nopea käyttöliittymä

Hyvä suomenkielinen asiakaspalvelu

Miinukset

Kaikki lainatarjoukset eivät välttämättä tule näkyviin heti

Palvelu ei tarjoa yli 60 000 euron lainojen vertailua

Zmarta lainapalvelu on maksuton vertailupalvelu, jonka avulla voit verrata monien eri lainanantajien lainatarjouksia täysin sähköisesti. Zmarta on hankkinut parhaat lainatarjoukset eri pankeilta, rahoituslaitoksilta ja muilta lainanmyöntäjiltä, jotta kuluttajan ei tarvitse istua yhdessäkään lainaneuvottelussa. Käyttäjänä voit vain syöttää omat lainan tarpeesi ja valita palvelussa olevista lainatarjouksista itsellesi sopivimman. Zmarta on suuri ja luotettava toimija, ja esimerkiksi Trustpilot-kokemussivustolta löytyy paljon hyviä Zmarta kokemuksia lainanhakijoilta, jotka ovat saaneet edullisen lainan palvelun kautta.

Paljonko Zmarta lainapalvelusta voi saada lainaa?

Zmartan kautta voi hakea juuri itselleen sopivan kokoista lainaa. Pienin summa, jonka Zmarta lainapalvelun kautta voi kilpailuttaa, on 1000 euroa. Suurimmillaan voit hakea jopa 60 000 euron suuruista lainaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Tämä tarkoittaa, että Zmarta palvelun kautta voit löytää mihin tahansa tilanteeseen sopivan lainan, oli sitten tarpeena hoitaa lainalla yllättävä autohuolto, mökin remontti, uuden kodin sisustus tai koko perheen lomamatka, Zmarta palvelun kautta löydät sopivan lainan.

Kenelle Zmarta myöntää lainaa?

Zmarta palvelun kautta kuka tahansa vähintään 20-vuotias säännöllisissä töissä käyvä henkilö, jolla ei ole maksuhäiriöitä voi hakea lainaa. Zmarta palvelun kautta voit hakea 60 000 euroon asti lainaa ilman erillisiä vakuuksia tai takauksia, joten lainaa varten et välttämättä tarvitse kiinteää omaisuutta tai henkilötakausta. Zmarta palvelun kautta haetun lainan voit myös halutessasi maksaa pois nopeammin kuin lainaa hakiessasi suunnittelet, mikäli taloudellinen tilanteesi sen sallii.

Zmarta lainapalvelu kokemuksia ja arvostelu

Zmarta lainapalvelun käytön aloitus on helppoa. Sivustolle mennessä tiedot lainapalvelun aloittamiseen ovat selkeästi esillä. Itselle sopiva laina on helppo valita joko kirjoittamalla euromäärä ja takaisinmaksuaika kenttiin tai liikuttamalla pistettä janalla. Kun siirtyy eteenpäin, omia tietoja täytetään kohta kohdalta kunnes kaikki kohdat on täytetty, ja Zmarta esittää kaikkien heidän yhteistyökumppaneidensa lainatarjoukset selkeällä tavalla samalla sivulla. Eri lainanantajia on palvelussa yhteensä 25, jotka kaikki Zmarta group on vahvistanut luotettaviksi toimijoiksi joilta käyttäjä voi hakea lainaa luottavaisin mielin. Osa luotonantajista on tiukempia ehdoissaan kuin toiset, joten aina hakija ei välttämättä saa 25 eri tarjousta heti näkyviin. Jotkut lainanantajat eivät välttämättä anna sitovaa lainatarjousta Zmartan kautta, sillä heidän järjestelmänsä eivät vielä salli täysin automaattista lainatarjouksen myöntämistä. Heiltä voi saada joko niin sanotun alustavan lainatarjouksen ja ohjeet lisätietojen antamisesta, jotta saa sitovan lainatarjouksen. Zmarta suosittelee näiden toimenpiteiden tekemistä, jotta saa kaikista kattavimman kuvan siitä millaisia lainoja on tarjolla. Kun sopiva lainatarjous on valittu ja tiedot annettu, allekirjoitetaan sopimus ja rahat tulevat nopeasti tilille.

Zmarta lainapalvelusta löytyy arvosteluita riippumattomalla Trustpilot-arvostelusivulla. Zmarta lainapalvelun arvosana on siellä 4,6 eli erittäin hyvä. Huonoja arvosteluja ei ole kuin kaksi, joista toisessa silti kehutaan Zmartan palvelua, ja toisessa arvostellaan sitä ettei palvelun kautta saanut hyviä tarjouksia. Hyviä arvosteluja sen sijaan on huomattavasti enemmän, ja erityisesti palvelua, nopeutta ja helppoutta kehutaan. Näyttää siltä, että Zmarta lainapalvelun lupaus nopeasta ja hyvästä palvelusta pitää paikkansa.

Zmarta lainapalvelun plussat ja miinukset

Zmarta lainapalvelun ensimmäinen plussa on ehdottomasti selkeä ja helppo käyttöliittymä joka ohjaa hyvin varmoin ottein kohti valmista ja oikein täytettyä lainahakemusta. Samoin hyvä asiakaspalvelu ansaitsee oman plussansa. Jos hakemuksella on virhe tai jotain on jäänyt kesken, Zmarta ottaa nopeasti yhteyttä ja varmistaa että virhe tulee heti korjatuksi. Kolmas erittäin hyvä asia on se, että ensimmäiset lainatarjoukset saa näkyviin heti kun hakemuksen saa valmiiksi.

Miinuksista selkein on se, että kaikkia lainahakemuksia ei saa välttämättä heti näkyviin, vaan joillekin lainanantajille joutuu antamaan lisätietoja. Tämä ei välttämättä ole Zmarta lainapalvelun vika, mutta selkeä kehityskohde tulevaisuuteen. Toki jos hakija on kärsimätön, voi hän valita vain välittömästi näkyviin tulevista lainoista sopivimman. Lisäksi olisi hyvä saada vielä isommat lainat palveluun mukaan, jotta jatkossa voisi kilpailuttaa esimerkiksi asuntolainan tämän palvelun kautta. Tällä hetkellä palvelu rajoittuu pelkästään kulutusluottoihin.

Zmarta lainapalvelu yrityksenä

Zmartan omistaa Zmarta Group -konserni, jolla on toimintaa useissa eri maissa. Zmarta Group työllistää 300 henkilöä, ja on toiminut Suomessa vuodesta 2008, ensin Freedom Rahoitus nimellä ennen kuin vuonna 2016 yritys muutti nimensä Zmarta Groupiksi kaikissa toimintamaissaan. Zmarta Groupin visio on tehdä raha-asioiden hoitamisesta yksinkertaista ja mukavaa. Visionsa mukaan Zmarta Group haluaa luoda palveluita, jotka auttavat ihmisiä tekemään sellaisia valintoja, jotka auttavat heitä säästämään rahaa ja huolehtimaan omasta taloudestaan paremmin.

Zmarta lainapalvelun asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Zmarta lainapalvelun asiakaspalvelun kanssa on helppo päästä yhteyksiin. Suomenkielinen chat palvelu löytyy suoraan Zmarta lainapalvelun sivuilta ja on arkisin klo 9-15 jatkuvasti tavoitettavissa. Lisäksi Zmartalta löytyy puhelinnumero asiakaspalvelulle, joten jos chat ei ole itselle sopiva tapa ottaa yhteyttä, perinteinen puhelinyhteyskin on mahdollinen. Zmartalla löytyy Helsingistä oma toimipiste, jossa oletettavasti suomenkielinen asiakaspalvelukin on paikalla. Jos Zmartalle soittaa, niin puhelu ei siis mene jonnekin Kauko-Itään.

Zmarta – Usein kysytyt kysymykset

  • Paljonko Zmarta lainapalvelusta voi saada lainaa?
  • Kuinka nopeasti rahat saa tilille Zmarta lainapalvelusta?
  • Kuka voi hakea lainaa Zmarta lainapalvelusta?
  • Kuinka pitkiä lainoja Zmarta lainapalvelusta voi saada?
  • Kuinka paljon Zmartan lainoissa on korkoa?

Siirry lainahakemukseen