Vippi.fi

Hae lainaa 300 - 2000€
Vippi.fi

Arvosana

Lainasumma 300 - 2000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Saldo Finance Oyj

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 300-2000€

Laina-aika 4-36kk

Korko alkaen 13,90%

Plussat

Selkeät nettisivut

Monipuoliset tiedot eri lainoista

Nopeat päätökset

Voit hakea 100 eurosta jopa 10 000 euroon

Ei tarvita takaajia tai vakuuksia

Osaava asiakaspalvelu

Miinukset

Ensinosto tapahtuu klo 7–23 välisenä aikana

Joustoluoton ensinosto tulee olla vähintään 300 euroa

Vanhat maksuongelmat voivat haitata lainan myöntämistä

Mistä vippi.fi -palvelusta on kyse?

Vippi.fi on erittäin helppo ja edullinen lainanantaja, joka on toiminut jo vuodesta 2006 lähtien. Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain hetken, minkä jälkeen sinulle tarjotaan aina henkilökohtainen ja paras mahdollinen lainatarjous. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen rahat ovat tililläsi jopa viidessä minuutissa. Vakuuksia tai takauksia ei tarvita. Voit lainaa hakiessasi päättää haluatko joustoluoton vai kulutusluoton riippuen hakemasi lainan suuruudesta. Palvelut ovat avoinna sinulle ympäri vuorokauden, joten voit hakea lainaa milloin ja missä tahansa. Lisäksi palvelulla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Positivisia Vippi.fi kokemuksia löytyy myös yrityksen sivuilta paljon.

Paljonko vippi.fi voi myöntää lainaa?

Vippi.fi myöntää joustoluottoa sekä kulutusluottoa. Lainaa voidaan hakea 100–10 000 euron väliltä tarpeen mukaan. Joustoluottoa voidaan saada 2 000 euroon saakka. Tällöin kyseessä on lainalimiitti, jolta voidaan nostaa rahaa pieniäkin summia omalle tilille tarpeen mukaan. Kiinteää maksuaikaa ei ole, vaan lainan lyhennyksen myötä summa palautuu takaisin lainalimiitille uudelleen käytettäväksi. Kulutusluottoa voidaan hakea 1000–10 000 euroa, ja se siirtyy kerralla kokonaisuudessaan suoraan tilillesi. Kun haet lainaa, voit valita maksuajan 12–88 kuukauden väliltä, riippuen lainan suuruudesta. Etsimällä netistä sanoilla ”vippi.fi etukoodi” voit löytää lisätarjouksia ja -alennuksia lainalle.

Kenelle vippi.fi myöntää lainaa?

Lainaa voidaan myöntää vain täysi-ikäisille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, joilla on suomalainen henkilötunnus ja matkapuhelinliittymä. Lisäksi henkilöllä tulee olla käytössään suomalainen pankkitili lainan maksua varten. Henkilön tulee täyttää lainahakemus rehellisesti, jotta käy ilmi, että hän on hoitanut raha-asiansa ennenkin hyvin ja että hän on luottokelpoinen. Hakijan henkilöllisyys ja luottokelpoisuus vahvistetaan kuitenkin vielä erikseen verkkopankkitunnuksilla tai muulla tunnistautumiskeinolla. Samalla lainanmyöntäjä arvioi hakijan maksukyvyn. Luotonmyöntäjä voi tarjota hakijalle myös pienempää luottorajaa riippuen hakijan riskiarviosta. Tällöin hakija saa itse päättää, hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen.

  • Lainanmyöntäjällä on myös oikeus hylätä henkilön hakemus ja olla myöntämättä lainaa, mikäli yksi tai useampi yllä olevista ehdoista ei täyty.
  • Hakijan ei tarvitse hyväksyä mitään vippi.fi kautta saamistaan lainatarjouksista.

Vippi.fi – kokemukset ja arvostelut

Vippi.fi on saanut netissä paljon palautetta monelta kyseistä lainapalvelua käyttävältä henkilöltä. Kokemukset ovat olleet pääasiassa positiivisia, ja erään palautesivuston mukaan vippi.fi on saanut kokemusten kirjoittajilta keskimääräiseksi arvosanaksi huimat 4,5/5 tähteä. Pääasiassa palvelua kommentoineet henkilöt ovat kehuneet ensimmäisenä vippi.fi:n yksinkertaisia mutta selkeitä ja helppoja nettisivuja, joista löytyy kaikki tarpeellinen tieto kaikesta lainoihin liittyvistä asioista. Hakemuksen täyttäminen on ollut suurimmalla osalla selkeää sekä vaivatonta ja suurta plussaa on tullut erittäin nopeasta lainapäätöksen saapumisesta hakemuksen lähettämisen jälkeen. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelun puoleen kääntyminen on ollut vaivatonta ja erittäin nopeaa niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chatinkin kautta. Asiakaspalvelijat ovat olleet pääasiassa asiallisia, ymmärtäväisiä, ammattitaitoisia, ystävällisiä ja heillä on aitoa halua auttaa ja opastaa asiakasta askarruttavissa kysymyksissä. Lainan takaisinmaksukin onnistuu helposti ja palveluun kuuluva MySaldo-sivusto näyttää selkeästi kaikki omaan lainaan liittyvät asiat. Joustoluoton käyttäminen onnistuu kätevästi puhelimella vaikka keskellä yötä, ja rahat tulevat tilillesi viidessä minuutissa, mikäli tarvitsetkin yllättäen apua äkillisiin menoihin. Suurimmaksi osaksi siis asiakkaiden palautteita lainaten voidaan sanoa että ”Vippi.fi on yksi nopeimmista, helpoimmista, ystävällisimmistä, joustavimmista sekä luotettavimmista lainapalveluista mihin Suomessa voi törmätä!”

Toki asiakkaiden mielestä palvelussa on myös muutama moitittava asia, kuten se, että uutena asiakkaana et välttämättä tule saamaan ensimmäistä lainaasi viidessä minuutissa mihin tahansa vuorokauden aikaan tahansa, vaikka sellaisen käsityksen voikin nettisivulta heti saada. Ensimmäinen nosto tapahtuukin nimittäin vain klo 7–23 välisenä aikana. Lisäksi, vaikka Joustoluotto lupaa nettisivuillaan 100–2 000 euron lainan, käykin myöhemmin ilmi, että ensinoston pitääkin silti olla vähintään 300 euroa. Pelkkää täysin positiivista palautetta siis vippi.fi ei ole saanut, mutta ymmärrettävästi aina voi olla hieman parantamisen varaa.

Risut ja ruusut vippi.fi -palvelusta

Erityistä plussaa Vippi.fi saa ensinnäkin siitä, että heidän nettisivunsa ovat selkeät ja yksinkertaiset, mutta silti asialliset ja palveluista kattavasti kertovat. Lainahakemuksen täyttö on yksinkertaista ja helppoa, ja lainatarjous tai lopullinen päätös saapuu hakijalle erittäin nopeasti. Kaikki tarvittavat tiedot lainoista, niiden takaisinmaksuista sekä koroista ovat selkeästi ja ymmärrettävästi kerrottu. Kaiken kaikkiaan kaikki sivustolla kerrotut lainaehdot ovat helposti löydettävissä ja selkeästi luettavissa. Lisäksi monipuoliset vaihtoehdot, joilla asiakaspalveluun saa yhteyden ongelmatilanteissa, osoittaa lainantarjoajan asiakaslähtöisyyttä. UKK-osio antaa myös paljon apua ja vastauksia kysymyksiin, joita asiakkaat eniten kohtaavat lainaa hakiessaan.

Suurin miinus vippi.fi-palvelussa lienee (varsinkin uusille asiakkaille) se, että vaikka aluksi nettisivuilla ja mainoksissa annetaan ymmärtää lainan saapuminen tilille viidessä minuutissa, ensinostossa raha siirretään asiakkaan tilille vain klo 7–23 välisenä aikana. Lainantarjoaja voi myöntää nettisivujen mukaan Joustoluottoa 100 eurosta 2 000 euroon, mutta kuitenkin asiakkaan käyttäessä Joustoluottoa, ensimmäisen noston tuleekin olla vähintään 300 euroa. Tämä saattaa joidenkin mielestä kuulostaa kummalliselta. Lisäksi lainan saamisessa voi olla edelleen hieman ongelmia, mikäli lainan hakijalla on joskus aikaisemmin ollut ongelmia muiden lainojen tai laskujen maksamisessa.

Vippi.fi – yrityksen taustaa

Vippi.fi on lainapalvelusivu, jonka omistaa suomalainen Saldo Finance Oyj. Se on perustettu vuonna 2006, ja heti siitä lähtien yritys on palvellut jopa satoja tuhansia suomalaisia raha-asioissa. Saldo Finance Oyj on osa Tact Group konsernia, joka on perustettu Suomessa vuonna 2006 ja, jonka päämaja sijaitsee Turussa. Suomen lisäksi konserni toimii myös Ruotsissa ja Puolassa. Tact Group on palvellut jo yli 400 000 asiakasta, ja tänä päivänä kyseinen konserni on yksi nopeimmista palvelevista rahoitusalan yrityksistä. Se toimii ympäri vuorokauden ja palvelee niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin.

Kun haluat ammattitaitoista asiakaspalvelua, valitse vippi.fi!

Vippi.fi:n erittäin luotettava ja osaava asiakaspalvelu toimii niin puhelimen, chatin, kuin sähköpostinkin välityksellä ja auttaa asiakasta missä tahansa vippi.fi:n liittyvissä kysymyksissä sekä pulmissa. Asiakaspalvelijat auttavat sinua mielellään ongelmissa niin lainoihin, hakemukseen, maksuihin kuin omiin henkilötietoihin koskien. Asiakaspalvelun chat ja sähköposti palvelevat arkisin klo 7–21 ja viikonloppuisin klo 10–18. Puhelimitse asiakaspalvelijan tavoittaa 24 tuntia vuorokaudessa ja vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalvelijan voi tavoittaa sähköpostitse lähettämällä viestiä osoitteeseen [email protected] ja puhelimitse soittamalla numeroon 010 219 5500 (Pvm 0,08e + 0,06e / min) (Mpm 0,08e + 0,17e / min).

Usein kysyttyä – Vippi.fi

  • Millaisia lainoja vippi.fi myöntää ja kuka ne myöntää?
  • Mikä on vippi.fi:n lainojen korko?
  • Kuinka nopeasti saan rahat tilille?
  • Voinko hakea lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
  • Kuinka haen lainaa?

Siirry lainahakemukseen