Tando Laina

Hae lainaa 1000 - 6000€
Tando Laina

Arvosana

Lainasumma 1000 - 6000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Aurora Financial Finland Oy

Sähköposti -

Lainasummat 1000-6000€

Laina-aika 48-60kk

Korko alkaen 23.67%

Plussat

Kätevä Tando-sovellus iOS- ja Android-laitteille

Helppoköyttöinen sivusto

Miinukset

Lainan takaaja tarvitaa

Takaajalla oltava luottotiedot kunnossa

Kulutusluotolla suhteellisen korkea korko

Tando Laina eroaa kilpailijoistaan siten, että se ei kiinnitä huomiota lainanhakijan luottotietoihin. Voit siis saada lainaa ilman luottotietoja. Tämän suhteellisen uniikin lainayhtiön toiminta perustuu luottamukseen. Lainan voi saada, jos sinulle löytyy sopiva takaaja ja pystyt suoriutumaan kuukausierien maksusta. Helppovertailu.fi on tutustunut Tando Lainan parhaimpiin puoliin huomioiden myös mahdolliset puutteet. Alta pääset lukemaan rehellisiä Tando Laina kokemuksia.

Paljonko Tando Laina -palvelusta voi saada lainaa?

Tando tarjoaa lainaa 1000-6000 euron väliltä 24-60 kuukauden maksuajalle. Tuotteena on kulutusluotto, jonka todellinen vuosikorko on enintään 26,30 % ja nimelliskorko maksimissaan 20,00 %. Lainaesimerkki: lainasumma 3000 eurolle 24 kuukauden laina-ajalla. Todellinen vuosikorko on 26,13 % ja nimelliskorko on 20,00 %. Kuukausierä on 161,82 euroa 9,13 euron kuukausikuluineen. Luoton lopullinen hinta on 883,68 euroa.

Kenelle Tando Laina myöntää lainaa?

Tando Laina myöntää lainoja luottamukseen perustuen. Toisin sanoen tämä tarkoittaa sitä, että lainanhakijalla on oltava lainan takaaja tiedossa. Aikaisemmat luottotiedot eivät vaikuta lainansaantiin lainkaan. Lainan takaajan avulla myös työttömille tai ihmisille, joilla on aikaisempia maksuhäiriöitä, voidaan myöntää Tando Laina. Lainanhakijan on oltava 18-vuotias ja kykenevä maksamaan kuukausierät, jotka veloitetaan automaattisesti pankkikortilta.

  • Lainaa myös luottotiedottomille tai työttömille
  • Näppärä lainanhakuprosessi
  • Lainan hyväksyminen jopa 24 tunnin sisällä

Tando Laina – Kokemuksia ja arvostelu

Tando Laina on erittäin vastuuntuntoinen luotonantaja, joka pyrkii olemaan mahdollisimman avoin palveluiden suhteen. Sivusto sisältää paljon infomateriaalia niin lainanhakijalle kuin myös takaajalle. Tällainen läpinäkyvyys lisää luotettavuutta ja antaa asiakkaalle tunteen, että yllätyksiä ei tule eteen missään vaiheessa. Itse lainanhakeminen sujuu helposti verkossa muutaman eri stepin avulla. Ensiksi sinun tulee tehdä hakemus internetissä ja luoda tili. Tähän menee alle 5 minuuttia. Tämän jälkeen Tando lähettää sinulle uniikin linkin, jonka avulla takaajasi voi rekisteröityä. Kunhan kaikki tarvittavat tiedot on saatu molemmilta osapuolilta, Tando siirtää rahat takaajan tilille. Näin varmistetaan, että takaaja on tietoinen vastuustaan. Kyseessä on aivan uudenlainen lainamalli, eikä Suomesta löydy tällä hetkellä vastaavaa. Tando Lainan kulutusluotto ei välttämättä ole se markkinoiden halvin, mutta on silti varsin vertailukelpoinen muiden joustoluottoa tarjoavien kilpailijoiden joukossa. Helppovertailu.fi voikin suositella Tando Lainaa varsinkin sellaisille henkilöille, joilla on talousasiat kunnossa, eikä takaisinmaksun kanssa tule ongelmia.

Tando on erittäin turvallinen lainapalvelu ja asiakkaiden tiedot suojataan ammattimaisesti SSL-salauksella. Tunnistautumiset tapahtuvat verkkopankkitunnuksilla, ja näin taataan palvelun turvallisuus sekä luotettavuus. Vaikka Tando Lainan myöntämä laina on hiukan pienempi kuin muilla kertalainaa tarjoavilla kilpailijoilla, tämä on itseasiassa hakijan ja takaajan kannalta parempi. Pienemmän lainasumman takaisinmaksu ei ole niin suuri taakka, sillä kuukausilyhennykset pysyvät kohtuullisina.

Tando Laina – Plussat ja miinukset

Tando listaa sivustollaan 10 lupausta. Näiden perusteella asiakasta kohdellaan aina kunnioittaen ja ystävällisesti, kuukausierät menevät suoraan pankkitililtä, asiakaspalvelu pitää asiakkaan ajantasalla ja ottaa yhteyttä vain tarvittaessa. Kuukausierä pyritään aina veloittamaan lainanottajalta, ei lainan takaajalta. Tando Lainaa voi hakea kätevästi internetissä, eikä Tando veloita ylimääräisiä maksuja mahdollisesta maksun myöhästymisestä. Kyseessä onkin poikkeuksellisen uniikki lainantarjoaja Suomessa.

Vaikka nopealla katsauksella Tando Laina lupaa lainaa työttömille ja maksuhäiriöisille, on syytä kiinnittää huomiota siihen, että lainanhakijalla on oltava lainan takaaja valmiina. Ilman lainan takaajaa lainaa ei voi saada. Lainan takaajiksi suositaan kodinomistajia. Lainanhakijan äkillinen kuolema lainan aikana johtaa siihen, että takaajalle jää vastuu suorittaa kuukausittaiset maksut lainan loppuajaksi. Lainan takaajan tulee asua Suomessa.

Tando Laina – Yrityksenä

Tando Laina on Aurora Financial Finland Oy:n kauppanimi, jonka toimintaa sääntelee aluehallintovirasto. Yrityksen toimialana on rahoitus- sekä luottotoiminta, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Kyseessä on osakeyhtiö, joka on perustettu 20.12.2018. Tandon ideana on rakentaa uudenlainen lainayhtiö, jonka keskipisteenä ovat juuri asiakkaat. Lainananto perustuu luottamukseen, ei luottotietoihin. Tando Laina onkin melko uniikki lainayhtiö Suomessa.

Tando Laina – Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Tando Laina on panostanut asiakaspalveluun. Kysymyksien ilmaantuessa voit helposti ottaa yhteyttä puhelimitse numerosta +358 94 255 0766, sähköpostiste osoitteesta [email protected] tai laittaa viestiä live-chatissä. Sekä puhelinnumeroon että sähköpostiin vastataan ainoastaan viikolla, joten yhteydenottoa ei kannata jättää viikonlopulle. Helppovertailu.fi arvostaa kattavaa listaa usein kysytyistä kysymyksistä, ja Tandon sivustolta löytyykin suuri määrä vastauksia mieltä painaviin kysymyksiin.

Tando Laina – Usein kysytyt kysymykset

  • Kuka voi hakea Tando Lainaa?
  • Kuka sopii Tando Lainan takaajaksi?
  • Paljonko voin saada Tando Lainaa?
  • Miten Tando Laina eroaa muista kilpailijoista?
  • Onko Tando Laina luotettava valinta?

Siirry lainahakemukseen