Suomenyhdistelylaina

Hae lainaa 100 - 60 000€
Suomenyhdistelylaina

Arvosana

Lainasumma 100 - 60 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi LSV Brokers Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 100-60 000€

Laina-aika 1-15v

Korko alkaen 4,19%

Plussat

Nopea ja helppokäyttöinen

Ilmainen yhdistelylainojen haku

Selkeä ja raikas ilme

Sivusto sisältää selkeät ja yleisimmät pulmakohdat kattavat ohjeet

Miinukset

Ristiriitaista tietoa tarjottavista lainasummista

Lainaa kannustetaan hakemaan vaikka ehdot eivät täyttyisi

Suomenyhdistelylaina kilpailuttaa kuluttajan puolesta useat lainantarjoajat ja etsii tilanteeseesi edullisimman lainaratkaisun. Tarkoituksena on etsiä lainaajalle paras mahdollinen yhdistelylaina. Kuluttajan kannalta pienten lainojen, kulutusluottojen tai osamaksujen yhdistäminen on kannattavaa, sillä yhdistetyssä lainassa ei synny päällekäisiä kustannuksia ja korko muodostuu usein matalammaksi. Suomenyhdistelylaina kokemuksia voit lukea tästä artikkelista. Muista, että mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin pääset eroon useiden pienten luottojen sivukuluista ja saat talousasiasi järjestykseen yhdistämällä lainasi.

Paljonko Suomenyhdistelylaina voi myöntää lainaa?

Suomenyhdistelylaina on palvelu, joka kilpailuttaa useiden kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten yhdistelylainat yhdellä hakemuksella. Tarjottavien lainasummien koko riippuu siis pankin tai rahoituslaitosten ehdoista. Suurin pankkien myöntämä yhdistelylaina 50 000 euroa. Pienempiä lainasummia on kuitenkin helpompi saada ja niiden kohdalla valinnanvaraa rahoittajien suhteen on enemmän. Suomenyhdistelylainan tarjoukset ovat tyypillisesti mitä vain 5000 ja 50 000 euron väliltä. Kilpailutuksen tehdessäsi et sitoudu vielä mihinkään vaan voit rauhassa käydä tarjoukset läpi ennen valinnan tekemistä.

Kenelle Suomenyhdistelylaina myöntää lainaa?

Kuka tahansa kuluttaja, joka haluaa yhdistää useampia pieniä lainoja yhdeksi lainaksi voi hakea yhdistelylainaa Suomenyhdistelylaina.fi -palvelussa. Yhdistelylaina on kuitenkin laina siinä missä muutkin ja sen takia lainan hakijalla on oltava luottotiedot kunnossa sekä vakituinen tulonlähde, joksi yleensä katsotaan säännöllinen palkkatyö. Työn palkkatasosta tai kuukausituloista ei kuitenkaan esitetä erillisiä vaatimuksia. Hakijan on lisäksi oltava täysi-ikäinen ja hänellä on oltava suomalainen pankkitili ja osoite Suomessa.

  • Suomenyhdistelylaina kilpailuttaa yhdistelylainat puolestasi
  • Lainojen yhdistäminen säästää rahaa
  • Yhdistelylainan summa on yleensä 5000-50 000 euroa
  • Hakijan on oltava täysi-ikäinen, työssäkäyvä ja asuttava Suomessa
  • Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa

Suomenyhdistelylaina

Suomenyhdistelylaina on kotimainen palvelu, jolla voit hakea omaan tilanteeseesi edullisinta yhdistelylainaa. Lainaa voi hakea Suomessa asuva, suomalaisen pankkitilin omistava täysi-ikäinen henkilö, jolla on työpaikka ja luottotiedot kunnossa. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa yli 30 pankin tai rahoituslaitoksen yhdistelylainat ja valita niistä omaan tilanteeseen sopivimman. Ideana on siten hakea Suomenyhdistelylaina.fi -sivustolla eri luotonmyöntäjien tarjouksia täyttämällä haettava lainasumma – eli yhdistettävät lainat yhteenlaskettuina – sekä haluttu laina-aika. Haku tässä vaiheessa ei sido vielä mihinkään vaan haun jälkeen on mahdollista vertailla eri tahojen tekemiä tarjouksia. Tarjoukset tulevat sähköpostiin eikä niistä ole pakko valita yhtään, jos mikään ei tunnu itselle sopivalta. Kilpailuttaminen Suomenyhdistelylainan kautta on täysin ilmaista. Hätäisemmän hakijan kannattaa muistaa, että palvelun kautta tarjoukset tulevat oikeista pankeista ja kyseessä ovat isot rahasummat, mistä johtuen tarjoukset eivät kilahda postiin välittömästi. Tarjouksien saapumisessa voi kestää muutamista tunneista pariin työpäivään. Sen jälkeen, kun lainatarjouksen hyväksyy, täytyy vielä odottaa korkeintaan parin pankkipäivän ajan. Muista myös, että saamasi tarjoukset riippuvat pankeista eikä Suomenyhdistelylaina voi vaikuttaa pankkien tai rahoituslaitosten lainapäätöksiin.

Palvelun käyttäminen on selkeää ja tarjouspyynnöt pääsee tekemään heti etusivulla ensimmäiseksi. Hakemuskentän alta löytyvät tärkeimmät ehdot heti luettavaksi ja enemmän tietoa ja ohjeita saa usein kysytyistä kysymyksistä. Pientä hämmennystä aiheuttavat lainasummien määrät, joista sivustolla on ristiriitaista tietoa. On kuitenkin selvää, että yhdistelylainat ovat pienimillään yleensä tuhansia ja enimmillään kymmeniä tuhansia, muttei missään nimessä viittä, kuuttakymmentä tuhatta enempää. Kaikkiaan kotimainen palvelu on luotettava ja helppokäyttöinen.

Suomenyhdistelylaina – risut ja ruusut

Plussaa Suomenyhdistelylaina saa helppokäyttöisyydestä, selkeästä ulkoasusta ja nopeudesta. Kotimainen palvelu herättää luottamusta selkeillä ohjeillaan ja sivustollaan, jolla ei ole mitään ylimääräistä: vain se, mitä yhdistelylainojen kilpailuttaja haluaa tietää. Usein kysytyt kysymykset kattavat yleisimmät epäselvyydet ja tarjoavat ajantaiset ohjeet lainojen yhdistämistä harkitsevalle. Lainatarjoukset pääsee sivustolla kilpailuttamaan nopeasti täyttämällä vain muutaman tekstikentän. Tarjouksia ei tarvitse odotella tavanomaista pidempään vaan ne saapuvat hakijan sähköpostiin jopa muutamissa tunneissa.

Lainapalvelun miinuksena voidaan mainita epäselvyys haettavia lainasummia koskien. Sivustolla on esillä ristiriitaista tietoa yhdistelylainojen summista. Hakulomakkeen alla mainitaan, että tarjottavat lainasummat ovat sadasta kuuteenkymmeneen tuhanteen euroa. Usein kysytyissä kysymyksissä kuitenkin ohjeistetaan yhdistelylainojen summien liikkuvan 5000 ja 50 000 euron välillä 50 000 ollessa suurin myönnettävä yhdistelylaina. Yhdistelylainan summa on usein pienimmilläänkin tuhansia ja summan kasvaessa hakijan valinnanvara luotontarjoajan suhteen pienenee. Hakemuksen voi kuitenkin aina jättää summalla kuin summalla.

Suomenyhdistelylaina kuuluu LVS Brokers -yhtiöön

LVS Brokers oy omistaa Suomenyhdistelylaina-palvelun. LVS Brokers tarjoaa teknologisia ratkaisuja ja alustoja, joilla rahoitusratkaisut ja kuluttajat voidaan yhdistää helposti ja nopeasti. Yhtiön Money API yhdistää yhden käyttöliittymän kautta yritykset ja kuluttajat ja tarjoavat digitaalisen väylän liiketoiminnan ja asiakasvolyymin kasvattamiselle. Yhtiön alusta hyödyntää tekoälyä. LVS Brokersin pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sen liikevaihto oli vuonna 2018 8,9 miljoonaa euroa. Yhtiö on avannut hiljattain myös Puolassa ja suuntaa laajemminkin Euroopan markkinoille.

Suomenyhdistelylaina asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Suomenyhdistelylaina tarjoaa sivun alalaidassa mahdollisuuden olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse. Muuta asiakaspalvelu- tai yhteydenottoväylää ei tarjota. Yhteystietoina sivusta tarjoaa omistajayhtiö LVS Brokers Oy:n nimen ja käyntiosoitteen Helsingissä. Käyntiosoitteessa ei ole asiakaspalvelua vaan yhteydenotot tulee tehdä sähköpostitse. Sivustolle on mahdollista myös luoda oma tili ja sisäänkirjautuneena pääseekin tarkastelemaan omia lainahakemuksiaan ja lainapäätöksiä sekä muokkaamaan omaa lainahakemustaan. Nopeasti apua tarvitsevalle ei ole tarjolla chat- tai puhelinpäivystyspalvelua.

Suomenyhdistelylaina – Usein kysytyt kysymykset

  • Voiko Suomenyhdistelylainasta hakea lainaa, jos luottotiedot ovat menneet?
  • Kuinka suuri korko yhdistelylainalla on?
  • Kuka voi hakea yhdistelylainaa?
  • Tarvitseeko yhdistelylainaan takaajia tai vakuuksia?
  • Voiko lainan maksaa suunniteltua nopeammin pois?

Siirry lainahakemukseen