Sortter

Hae lainaa 1000 - 60 000€
Sortter

Arvosana

Lainasumma 1000 - 60 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Sortter Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 1000-60 000€

Laina-aika 1-15v

Korko alkaen 4%

Plussat

Hyviä kampanjoita

Parhaan koron takuu

Ensimmäisen kuukauden korot maksetaan Sortterin toimesta

Turvallinen

Miinukset

Vähimmäisikävaatimus 20 vuotta

Ei maksuhäiriömerkintöjä

Sortter on moderni ja vaivaton lainojen vertailupalvelu. Sen käyttäminen on ilmaista, eikä se sido mihinkään. Parhaimmillaan saat jopa 20 eri luotonmyöntäjää vertailtavaksi. Löydät halvimmat lainat helposti ja ennätyksellisen nopeasti. Positiivisia Sortter kokemuksia löytyy hurjan paljon ja palvelua kehitetään alati. Sortter auttaa sinua tekemään hakemuksen ja antaa samalla alhaisimman koron takuun. Mikäli löydät vielä edullisemman lainavaihtoehdon, maksaa Sortter sinulle korkojen välisen erotuksen. Ajoittain tarjolla on erilaisia kampanjoita, kuten ensimmäisen kuukauden koroton maksuerä. Tuolloin Sortter hoitaa koron maksun puolestasi tältä yhdeltä kuukaudelta. Palvelun kautta näet varsin kattavan vertailun eri luotoista.

Sortter – paljonko lainaa on mahdollista saada?

Sortter-lainapalvelun kautta voit saada lainaa jopa 60 000 euroa. Voit kilpailuttaa eri luotonantajien lainat tuhannesta eurosta lähtien. Palvelun kautta on mahdollista hakea myös lainojen yhdistämistä, jolloin korkoja ja muita rahoituskuluja lyhennetään vain yhteen paikkaan. Tulet todennäköisesti säästämään melkoisesti valitessasi yhden edullisen vaihtoehdon yhdeltä luotonmyöntäjältä yhdistämällä lainasi. Taloudellisten asioiden suunnitteleminen ja hoitaminen helpottuu suuresti. Lainantarpeesi syy voi olla mikä tahansa, kun vain täytät luotonantajan ehdot lainan myöntämiseen. Luottoja myöntävillä yhtiöillä on hieman toisistaan poikkeavia ehtoja luoton myöntämisen perusteina, mutta Sortterin avulla selvität nämäkin asiat vaivattomasti.

Kenelle Sortter myöntää lainaa?

Jokaisella luottoyhtiöllä on omat ehtonsa lainan myöntämistä varten. Hinnat vaihtelevat niin korkojen kuin eri rahoituskulujen suhteen. Ehdot saattavat vaihdella myös asiakaskohtaisesti, joten jollekin hakijalle paras vaihtoehto ei välttämättä ole sitä toiselle. Sortter hakee sinulle erilaisia lainavaihtoehtoja, kun täytät lainojen vertailupalvelun ehdot. Sinun tulee olla yli 20-vuotias. Toiseksi sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi. Tämän lisäksi sinulla tulee olla säännölliset tulot. Todennäköisesti et saa lainatarjousta lainkaan, mikäli jokin näistä ehdoista ei täyty sinun kohdallasi. Kyseessä on pääsääntöisesti vakuudettomat lainat, joten erityisesti sen vuoksi tiettyjen ehtojen täyttymistä pidetään ehdottomina.

  • vähintään 20 vuoden ikä
  • vakituinen asuinpaikka Suomessa
  • ei maksuhäiriömerkintöjä
  • säännölliset kuukausitulot

Sortter – kokemuksia ja arvosteluja

Sortterin lainanvälityspalvelu on kerännyt valtavan määrän asiakkaita. Kokemukset palvelusta ovat pääsääntöisesti positiivisia. Nopeus on yksi tämän palvelun suurista vahvuuksista. Listaus luotonmyöntäjistä ja heidän tarjoamistaan lainavaihtoehdoista ilmestyy asiakkaan nähtäväksi hyvin pienessä ajassa. Lisäksi asiakkaat pitävät vertailuun tulevien lainojen selkeästä esitystavasta. Erilaiset korot ja muut lainaan lisättävät kulut on esitetty mielekkäällä tavalla ja niiden vertaileminen on vaivatonta. Sortterin palvelu esittää pääoman, korot ja muut rahoituskulut eriteltynä, mikä auttaa sinua tekemään vertailuja eri lainojen välillä huomattavasti mukavammin. Toiminta on helppoa matkapuhelimen kautta, joten lainojen vertailu onnistuu myös liikkeellä ollessa. Palvelun käytön todetaan olevan kaikin puolin hyvin helppoa ja vaivatonta, joten lainojen kilpailutus ei enää vaadi suurta työmäärää. Sortterin kautta on kätevää tehdä vertailua myös luottokorttien suhteen, jolloin sinulla on selkeä kuva siitä, mikä kortti olisi sinulle kaikkein edullisin. Kaikille asiakkaille ei kuitenkaan voida myöntää lainaa. Tämän esteenä on lähinnä lainanmyöntäjien asettamat ehdot. Palvelun kautta ei välttämättä myöskään olen löydettävissä juuri toivomasi kaltaista lainaa. Tämä voi aiheuttaa pettymyksen, mutta tällaisia tapauksia ei voida täysin välttää. Lainan saamisella on oltava aina tietyt ehdot, jotta rahoituslaitos voi turvata lainan takaisinmaksun.

Sortter on suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, joka on saanut suuren määrän myönteistä palautetta ja jonka toimintaa kehitetään koko ajan. Yhteistyökumppaneina löytyy suuri määrä eri rahoituslaitoksia. Palvelu antaa yleensä noin 20 eri vaihtoehtoa lainojen vertailuun. Sortter tarjoaa yksityishenkilöiden luottovertailun lisäksi yrityslainojen vertailun. Palvelun kautta voit kilpailuttaa myös eri luottokorttien myöntäjät, samoin kuten netissä toimivat sähköiset lompakotkin. Puhelinliittymien etujen punnitseminen Sortterin kautta on helppoa, joten senkin osalta säästät paljon aikaa ja vaivaa. Vertailu on mahdollista tehdä myös puhelinten osalta. Palvelun nopeus ja helppous, sekä monipuolisuus ovat tehneet monen monta asiakasta tyytyväiseksi.

Sortter – plussat ja miinukset

Lainanvertailupalveluiden määrä lisääntyy koko ajan ja rahaa myydään jo lähes samaan malliin, kuin monia muitakin tuotteita. Palveluiden on kehityttävä huimaa vauhtia, jotta kilpailun tuoksinassa on mahdollista pärjätä. Sortter on onnistunut luomaan hyvin toimivan ja monipuolisen palvelun. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä siihen, että useamman tuotteen vertaileminen toimii nopeasti yhden saman palvelun kautta. Sortter toimii moitteettomasti myös matkapuhelimella, mikä on tietenkin tänä päivänä lähes ehdoton vaatimus. Esitystavan selkeys on kiitettävä ja kulurakenteet ovat hyvin nähtävissä. Yhteistyökumppaneita eli eri luotonmyöntäjätahoja on palvelussa useita ja lisää sopimuksia muodostetaan tasaisella tahdilla.

Sortter ei ole koonnut paljonkaan negatiivista palautetta toiminnastaan. Sortter ei itse hoida lainan myöntämistä, vaan toimii välittäjänä rahoitusyhtiöiden ja asiakkaiden välillä. Luottoyhtiöillä on aina omat ehtonsa lainanmyöntämisessä, joihin Sortter ei voi vaikuttaa. Vaikka tietenkin Sortter etsii parhaimmat vaihtoehdot asiakkailleen. Toiset kokevat miinuksena sen, että hakijan on oltava vähintään 20-vuotias. Samoin negatiivisena nähdään se, että vaatimuksena ovat vakituiset tulot. Lisäksi vaatimus vakituisesta asumisesta Suomessa ei ilahduta kaikkia potentiaalisia asiakkaita, jotka saattavat asua Suomen ulkopuolella. Myös maksuhäiriömerkintöjen vaikutusta vastustetaan joidenkin asiakkaiden taholta. Toiset ovat pettyneitä siihen, että lainavaihtoehdot ovat liian kalliita.

Sortter yrityksenä

Sortter on perustettu vuonna 2019 eli kyseessä on suhteellisen tuore palvelu. Yhtiö Sortterin takana on Sortter Oy, joten tämän takana ei ole mitään suurempia kiemuroita. Sorter on suomalainen yhtiö, jolle on myönnetty suomalainen avainlippu. Lainojen vertailuun tarvitaan erilliset toimintaluvat ja Sortterilla on kaikki tarvittavat luvat hallussaan. Yhtiön kotipaikka on Helsinki. Sortter on turvallinen palvelu ja se noudattaa tietosuojalakia moitteettomasti. Sivusto on suojattu SSL-sertifikaatilla, joten tietojen joutumista vääriin käsiin ei tarvitse pelätä lainkaan. Yrityksellä on yhteistyökumppaneinaan ainoastaan luotettavia rahoituslaitoksia ja pankkeja, joten tämänkään suhteen ei tarvitse epäröidä.

Sortter – asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Sortterin yhteystiedot on esitetty sivustolla selkeästi, joten asiakkaan on helppo ottaa yhteyttä apua tarvitessaan. Sortterin asiakaspalvelu on hyvin tavoitettavissa arkisin, aamusta iltaan klo 8-21. Lisäksi asiakaspalvelua on mahdollista saada myös viikonloppuisin klo 9-17 välisenä aikana. Palveluun voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolla olevan lomakkeen kautta. Tämän yhteydessä on syytä eritellä asiansa, jotta asiakaspalvelun on mahdollista toimia nopeammin. Asiakaspalvelua ei ole saatavissa yhtiön osoitteesta, vain aiemmin mainituin keinoin. Sortterin asiakaspalvelu toimii luonnollisesti suomeksi, onhan kyseessä suomalainen yritys. Asioiminen yhtiön kanssa on mieluisaa ja asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä ja ammattitaitoisia.

Sortter – Usein kysytyt kysymykset

  • Millaiseen tarkoitukseen Sortterilta voi hakea lainaa?
  • Kenelle lainaa voidaan myöntää?
  • Kuinka paljon on mahdollista saada lainaa?
  • Tarvitsenko lainalle takaajan tai vakuuden?
  • Kuinka suuri korko Sortterin lainoissa on?

Siirry lainahakemukseen