Sambla

Hae lainaa 500-60 000€
Sambla

Arvosana

Lainasumma 500-60 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Sambla Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 500-60 000€

Laina-aika 1-15v

Korko alkaen 4,90%

Plussat

Lainatarjoukset saa 24 tunnissa

Hakemuksen tekeminen ei velvoita mihinkään

Vakuuksia tai takaajia ei tarvita

Samblan asiakasneuvojat auttavat valitsemaan parhaan tarjouksen

Asiakas saa lainaamansa rahat parissa päivässä

Miinukset

Kaikki lainoja myöntävät pankit eivät ole suomalaisille tuttuja

Lainan lopullinen korko selviää vasta lainatarjouksista

Sambla on ruotsalainen lainapalvelu, jonka kautta voi hakea lainaa monenlaisiin tarkoituksiin. Lainapalvelu on toiminut Pohjoismaissa vuodesta 2014 lähtien, ja positiivisia Sambla kokemuksia on kertynyt jo yli 390 000 asiakkaalle. Lainaa voi saada 200–60 000 euroa, edellyttäen että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakeminen onnistuu Samblan nettisivuilla muutamassa minuutissa, ja Sambla hankkii lainatarjoukset jopa 22 pankilta vuorokauden sisällä. Lainaneuvojat auttavat valitsemaan lainatarjouksista parhaan, ja asiakas saa rahat parissa päivässä. Asiakkaan ei ole pakko ottaa lainaa, jos pankeilta saadut lainatarjoukset eivät miellytä. Mikä parasta, kaikki palvelut ovat maksuttomia.

Paljonko Sambla -lainapalvelusta voi saada lainaa?

Sambla-lainapalvelusta voi saada lainaa 200–60 000 euroa. Asiakas saa siis laittaa lainahakemukseensa haluamansa summan, ja pankit harkitsevat, millaisilla ehdoilla ne mahdollisesti voivat lainata hänelle kyseisen summan. Samblan välittämät lainat sopivat erittäin monenlaisiin tarkoituksiin. Pienemmillä lainasummilla voi ostaa esimerkiksi uuden kodinkoneen hajonneen tilalle ja hieman suuremmilla lainoilla voi hankkia auton tai teettää remontin. Mikään ei myöskään estä ottamasta lainaa vaikka ikimuistoisten hääjuhlien järjestämistä tai unelmien lomamatkaa varten. Sambla kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä ja oikeutta tehdä itse omat päätöksensä, eikä edes kysy, mihin tarkoitukseen asiakas on lainaa hakemassa.

Kenelle Sambla myöntää lainaa?

Kuka tahansa on tervetullut Samblan asiakkaaksi, mutta aivan kaikki eivät valitettavasti voi saada lainaa. Sambla ei myönnä lainoja itse, vaan toimii välittäjänä asiakkaan ja pankkien välillä, joten asiakkaan on täytettävä tietyt pankkien asettamat vaatimukset. Ensinnäkin lainanhakijan on oltava täysi-ikäinen, eli 18 vuotta täyttänyt, ja hänen on täytynyt asua Suomessa ainakin vuoden ajan. Lainanhakijalla on oltava vähintään 1 000 euron säännölliset kuukausitulot. Lisäksi hakijan luottotietojen täytyy olla lainanhakuhetkellä kunnossa. Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että maksuhäiriömerkintä estää lainan saamisen. Sambla tarkistaa jokaisen lainanhakijan luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n kautta. Lopullisen päätöksen lainan myöntämisestä tekee pankki.

  • Laina myönnetään Samblan sivuilla tehdyn lainahakemuksen mukaan, joka toimii perusteena lainanantajien tekemille tarjouksille.
  • Lainoja vertailemalla voi säästää paljon rahaa, sillä tällöin on mahdollista valita itselle halvin vaihtoehto.

Sambla – kokemuksia ja arvostelu

Ensivaikutelma Samblan sivustosta on erittäin positiivinen, sillä jo etusivulta löytyy vastauksia kysymyksiin, joita useimmat lainan ottamista harkitsevat todennäköisesti pohtivat. Aloitussivulla on lyhyt ja ytimekäs kuvaus siitä, kuinka Samblan palvelu toimii, ja sen alta löytyy vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Sivusto on niin hyvin suunniteltu, että asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaansa tiedon etsimiseen, vaan kaikki tarvittava löytyy helposti. Asiakas näkee etusivulla ensimmäiseksi lainalaskurin, johon voi syöttää haluamansa lainasumman ja laina-ajan, jolloin näkee, kuinka paljon lainaa on kuukaudessa lyhennettävä. Laskurin alareunaan ilmestyy myös tieto lainan kokonaiskuluista. Laskuriin ei ole pakko heti laittaa omia yhteystietojaan, jos haluaa ensin rauhassa kokeilla eri summia ja laina-aikoja. Kun on päättänyt, paljonko haluaa lainata, voi lisätä sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja tiedon siitä, onko hakemassa uutta lainaa, vai yhdistämässä vanhoja lainoja. Sitten hakemus onkin jo valmis, ja sen voi lähettää suoraan laskurista Samblan käsiteltäväksi. Lainan hakeminen on täysin ilmaista, sillä Sambla saa pankeilta korvauksen siitä, että välittää niille uusia asiakkaita. Sambla kilpailuttaa lainahakemuksen asiakkaansa puolesta jopa 22 eri pankilla, ja saa niiltä lainatarjoukset 24 tunnin sisällä. Palvelu toimii uskomattoman nopeasti, sillä jos yrittäisi itse saada lainatarjoukset yhtä monelta pankilta, työhön kuluisi viikkoja.

Nopeus onkin yksi Samblan suurimmista vahvuuksista, mutta vähintään yhtä tärkeää on palvelun laatu. Kun Sambla on saanut lainatarjoukset pankeilta, sen asiakasneuvoja käy kaikki tarjoukset läpi asiakkaan kanssa. Tästä on suunnattomasti apua etenkin niille asiakkaille, joille lainojen ehdot eivät ole entuudestaan tuttuja. Ammattilainen osaa selittää ehdot niin, että asiakas varmasti ymmärtää ne. Sambla ei kuitenkaan määrää, mistä pankista laina lopulta otetaan, vaan asiakas saa itse valita mielestään parhaan tarjouksen. Jos yksikään tarjouksista ei miellytä, koko asian voi unohtaa. Jos sopiva tarjous löytyy, asiakas voi allekirjoittaa sen joko paperilla tai verkkopankissa. Asiakas saa rahat parissa päivässä.

Sambla – plussat ja miinukset

Parasta Sambla -lainapalvelussa on sen nopeus. Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti ja vuorokauden sisällä siihen tulee vastaus useilta pankeilta. Hakemuksen tekeminen ei maksa mitään, eikä hakijan ole pakko hyväksyä ainoatakaan tarjousta. Samblan asiakaspalvelijat ovat todella ystävällisiä, ja he auttavat löytämään parhaan tarjouksen. Lainat myönnetään aina ilman vakuuksia, joten asiakkaan ei tarvitse antaa mitään pantiksi, eikä edes kertoa, mihin lainaa tarvitsee. Sambla tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää vanhoja lainoja uudeksi lainaksi, jolloin lainan korko ja lainanhuoltokulut pienenevät. Lainojen yhdistäminen auttaa asiakasta saamaan taloutensa hallintaan. Samblan nettisivuilta löytyy paljon tietoa lainojen yhdistämisestä ja muusta kulutusluottoihin liittyvästä.

Samblan sivustolle saapuva vierailija saattaa hämmästyä nähdessään luettelon pankeista, jotka tekevät yhteistyötä Samblan kanssa. Osa niistä on nimittäin useimmille suomalaisille täysin tuntemattomia. Sambla on ruotsalainen yritys, joka toimii Suomen lisäksi muissakin Pohjoismaissa. Siksi myös osa sen yhteistyökumppaneista on ulkomaisia yrityksiä. Toinen ihmetystä herättävä seikka on se, että Sambla ilmoittaa lainojen vuosikoron olevan 4,90–50 %. Korko voi siis olla mitä tahansa näiden prosenttilukujen väliltä, ja lopullinen korko selviää vasta sitten, kun asiakas saa tarkasteltavakseen pankkien tarjoukset. Tämä johtuu siitä, että asiakkaan taloudellinen tilanne vaikuttaa siihen, millaisilla ehdoilla pankit ovat valmiita myöntämään lainaa.

 

Sambla yrityksenä

Sambla-lainapalvelun omistaa ruotsalainen Sambla Oy. Yritys aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2014, ja jo seuraavana vuonna toimintaa laajennettiin Norjaan. Nykyään Samblalla on toimisto Tukholmassa, Lundissa, Oslossa ja Helsingissä. Suomessa yritys toimii Suomen lakien mukaisesti. Yrityksellä on 140 työntekijää, ja se on parissa vuodessa vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaissa. Jo yli 390 000 asiakasta on saanut lainaa Samblan avulla, ja asiakkaiden antamasta Trustpilot-luokituksesta selviää, että enemmän kuin yhdeksän kymmenestä asiakkaasta on ollut tyytyväinen saamansa lainan ehtoihin. Asiakkaiden tietoturvasta huolehtiminen on Samblalle tärkeää, ja se käyttääkin sivustollaan SSL-suojausta, joten asiakkaiden henkilötiedot on suojattu yhtä hyvin kuin verkkopankeissa.

Sambla -lainapalvelun asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Samblan asiakaspalvelijat ovat asiakkaan tukena koko lainanhakuprosessin ajan, ja vastaavat mielellään kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä jo siinä vaiheessa, kun vasta harkitsee palvelun käyttämistä, eikä asiakkaan ole pakko käyttää lainalaskuria, jos tuntuu helpommalta kysyä lainaan liittyvistä asioista lainaneuvojilta. Samblan puhelinnumero on +358(0)942456000, ja siihen soittaminen on maksutonta. Asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa maanantaista torstaihin kello 10–19 ja perjantaisin kello 10–18. Kello 13–14 välisenä aikana ei kannata soitella, sillä silloin asiakaspalvelijat ovat ruokatunnilla. Viikonloppuisin asiakaspalvelua ei valitettavasti saa lainkaan. Samblalle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] Samblan Helsingin toimisto sijaitsee osoitteessa Eteläesplanadi 24.

Sambla – Usein kysytyt kysymykset

  • Paljonko Sambla -lainapalvelusta voi saada lainaa, ja mihin tarkoituksiin?
  • Kuka voi saada lainaa Sambla -lainapalvelusta?
  • Miten Samblasta haetaan lainaa?
  • Voiko vanhat lainat yhdistää, ja mitä hyötyä siitä on?
  • Miksi Samblaa kannattaa käyttää?

Siirry lainahakemukseen