Saldo.com

Hae lainaa 300 - 10 000€
Saldo.com

Arvosana

Lainasumma 300 - 10 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Saldo Finance Oyj

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 1000-10 000€

Laina-aika 12 - 88 kk

Korko alkaen 13,90%

Plussat

Palvelee sekä kuluttajia että yrittäjiä

Helppo ja nopea käyttää

Miinukset

Sivuston valikko piilossa

Kuluttajille maksimilaina 12 000 euroa, yritykset voivat saada jopa 50 000 euroa lainaa

Saldo.com lainapalvelu on täysin suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa erilaisia lainoja moniin erilaisiin tarpeisiin. Saldo.com tarjoaa niin pieniä lainoja Saldolimiitin muodossa, kuin isompiakin lainoja autolainasta kuluttajaluottoihin niin kuluttajien kuin yrittäjienkin tarpeisiin. Saldo.com lainapalvelu lupaa lainan tilille nopeasti täysin sähköisen hakupalvelun kautta, ja heillä on erinomainen arvosana riippumattomalla Trustpilot-arvostelusivulla. Miten Saldo.com onnistuu palvelussaan? Tähän arvosteluun on koottu Saldo.com kokemuksia palvelun käytön sekä muiden käyttäjien arvostelujen perusteella.

Paljonko Saldo.com voi saada lainaa?

Saldo.com tarjoaa useamman eri vaihtoehdon lainan hakemiseen. Pienin lainavaihtoehto on Saldolimiitti, joka on joustava pienlaina erilaisiin arjen menoihin. Saldolimiitti voi olla jopa 2 000 euron suuruinen. Saldolimiitti toimii kuten luottokortti. Siinä ei ole kiinteää maksuaikaa, vaan limiittiä voi lyhentää ja käyttää taas uudelleen tarpeen mukaan. Limiitin lisäksi Saldo.com tarjoaa myös 10 000 euroon saakka Saldolainan, joka on lähempänä perinteistä kulutusluottoa kiinteällä maksuajallaan. Lisäksi Saldo.com tarjoaa jopa 12 000 euroa autolainaa.

Kenelle Saldo.com myöntää lainaa?

Saldo.com myöntää lainaa lähtökohtaisesti kenelle tahansa 18 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jokainen hakija saa henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu hänen lainantarpeeseensa ja takaisinmaksukykyynsä. Saldo.com tietysti tekee kuitenkin arvion lainanhakijan taloudesta, ja pyrkii varmistamaan, että kukaan ei ota lainaa, jota ei kykene maksamaan takaisin. Tämän takia kaikki minimiehdot täyttäneet henkilöt eivät saa välttämättä lainatarjousta. Vaihtoehtoisesti Saldo.com voi myös tehdä vastatarjouksen, jossa tarjoaa hieman haettua vähemmän lainaa.

  • Saldo.com myöntää lainaa 1 000 – 12 000 euron välillä ilman erillisiä vakuuksia!
  • Kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, voi saada lainatarjouksen

Saldo.com kokemuksia ja arvostelu

Saldo.com palvelua on helppo käyttää. Kun sivuille saapuu, on heti näkyvissä lainanhakupalvelu. Siitä on helppo valita, hakeeko saldolimiittiä vai saldolainaa. Myös lainan määrä ja takaisinmaksuaika on helppo valita hiirellä näppäilemällä. Selaamalla sivua alas näkee suuren määrän lisäinformaatiota, kuten käyttäjäkokemuksia ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Alhaalta myös löytää valikon, joka löytyy myös sivuston oikeasta yläkulmasta napin takaa. Koin, että valikko oli hieman piilossa ja olisi voinut löytyä helpomminkin, mutta muuten sivusto tuntuu helppokäyttöiseltä. Kun menee eteenpäin lainahakemuksella, on käyttö mukavan yksinkertaista. Tietoja syötetään selkeisiin kenttiin, ja sivusto ei anna mennä eteenpäin ennen kuin tarvittavat tiedot on syötetty. Koska saldo.com palvelun lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, ei palvelu kysele kovinkaan paljon ns. turhia kysymyksiä, vaan palvelu saa tarvittavat tiedot haettua perustiedot syöttämällä. Palvelu on siis mukavan nopea ja helppo käyttää. Kun hakemus on tehty, tulevat rahat myös todella nopeasti tilille. Saldo.com lupaa rahat tilille jopa saman pankkipäivän aikana, kunhan hakemus on tehty pankkien siirtoaikataulujen sisäpuolella. Joka tapauksessa saldo.com pystyy auttamaan kiireisessäkin lainantarpeessa.

Lainatarjous on myös mukavan selkeä. Kulut ja korot näkee helposti, samoin kuin lainan lyhennyksen määrän ja lainan keston. Lainasopimus on helppo allekirjoittaa sähköisesti. Jos käytössä on saldolimiitti, eikä heti nosta koko limiittiä tilille, jatkossa lisää rahaa saa nostettua limiitistä tilille pelkän tekstiviestin avulla. Tutkin myös muiden käyttäjien kokemuksia puolueettomasta Trustpilot-palvelusta, ja ne olivat pääasiassa erittäin positiivisia. Keskiarvo arvosteluista on 4,7/5,0 mikä on yksi korkeimmista mitä olen nähnyt.

Saldo.com plussat ja miinukset

Lainan hakeminen on tehty yksinkertaiseksi, ja se onnistuu täysin sähköisesti ilman mitään dokumenttien skannaamisia tai lainaneuvotteluita. Sivustolla on paljon tietoa, ja sinne on koottu myös erilaisia blogikirjoituksia, joissa on ihan pätevän oloisia vinkkejä henkilökohtaiseen taloudenpitoon. Saldo.com vaikuttaa helpommin lähestyttävältä palvelulta kuin monet kilpailijansa. Saldo.com palvelee sekä kuluttajia että yrittäjiä laina-asioissa, kun taas monet kilpailijat palvelevat vain toista näistä asiakasryhmistä. Saldo.com on myös täysin kotimainen toimija, minkä näen isona plussana.

Miinuksia ei ole kovinkaan paljoa. Sivuston valikko on tosiaan hieman piilossa napin takana ja voisi olla helpomminkin löydettävissä, jotta käyttäjä pääsisi etsimään sivustolta helpommin tarvittavat tiedot. Lisäksi saldo.comin maksimilainamäärä on kuluttajille alhaisempi kuin monilla kilpailijoilla. Jotkut tarjoavat kuluttajillekin 50 000 euron lainoja ilman vakuuksia, Saldo.com tarjoaa pelkästään yrityksille näitä isompia lainoja. En välttämättä itse tarvitse niin isoa lainaa, mutta jollekin käyttäjälle asialla saattaa olla merkitystä.

Saldo.com yrityksenä

Saldo.com lainapalvelun omistaa Saldo Finance Oyj. Kyseessä on täysin suomalainen yritys, joka on erikoistunut automatisoitujen lainapalveluiden tarjoamiseen. Heidän liikevaihtonsa on ollut vuonna 2019 jo 54 miljoonaa euroa, ja he työllistävät 27 ihmistä. Saldo on toiminut jo vuodesta 2006, joten tällä toimialalla voidaan puhua vakiintuneesta ja tutusta yrityksestä. He kertovat, että heiltä löytyy jo 500 000 tyytyväistä asiakasta, joten heillä on melko iso osa Suomen pienlainamarkkinasta hallussaan.

Saldo.com asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Saldo.comin asiakaspalvelu palvelee monilla eri tavoilla. Heidän sivustoltaan löytyy chat, joka näytti vastaavan nopeasti ja asiallisesti ainakin maanantai-aamupäivällä, jolloin asiaa testasin. Lisäksi heillä on asiakaspalvelunumero, joka ilmeisesti toimii Turusta heidän toimistostaan käsin. Puhelut eivät siis ohjaudu ulkomaiseen puhelinkeskukseen, vaan ihan suomalaisille asiakaspalveluhenkilöille. Lisäksi heihin saa yhteyden sähköpostilla, joka ohjautuu samoille asiakaspalveluhenkilöille. Asiakaspalvelunumero on maksullinen, mutta onneksi Saldo.com asiakaspalvelun saa tarvittaessa kiinni myös muutenkin.

Saldo.com – Usein kysytyt kysymykset

  • Miten saan lainaa Saldo.com lainapalvelusta?
  • Tarvitaanko lainoille vakuuksia tai takaajia?
  • Miten Saldo.com eroaa suhteessa tavalliseen pankkiin?
  • Paljonko saldo.com lainapalvelusta voi saada lainaa?
  • Mitä saldo.com lainan ottaminen maksaa?

Siirry lainahakemukseen