Remppalaina.fi

Hae lainaa 100 - 60 000€
Remppalaina.fi

Arvosana

Lainasumma 100 - 60 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi LVS Brokers Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 100 - 60 000€

Laina-aika 1 - 15v

Korko alkaen 4,19%

Plussat

Selkeä, helppo ja nopea

Yksinkertainen hakuprosessi

Kotimainen, luotettava ja turvallinen palvelu

Miinukset

Suppeat ohjeet ja usein kysytyt kysymykset

Ei jatkuvaa asiakaspalvelua

Mikä on Remppalaina.fi?

Remonttilaina on kodin pintaremonttiin, sisustuksen ilmeen kohottamiseen tai laajempiin asunnon korjaus- ja muutostöihin haettavaa lainaa. Remppalaina.fi on sivusto, jolla voit yhdellä ilmaisella lainahakemuksella vertailla yli kolmenkymmen pankin ja rahoituslaitoksen remonttilainatarjouksia omien tarpeidesi mukaan. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa eikä maksa mitään tai velvoita sitoutumaan lainan ottamiseen. Lainatarjouksiin voi tutustua omassa rauhassa. Kun sopiva remonttilaina löytyy, ovat lainarahat tilillä jopa viidessätoista minuutissa. Remppalaina.fi on täysin suomalainen palvelu.

Paljonko remppalainaa voi saada?

Remonttilainaan voi Remppalaina.fi -sivuston kilpailutuksen kautta saada lainatarjouksia 100 ja 60 000 euron väliltä. Jotta remonttia varten osaa hakea oikeaa lainasummaa, täytyy remontin tai kodin ilmeen kohottamisen kustannuksista olla realistinen käsitys. Isompiin remontteihin, kuten katto- tai putkitöihin on markkinoilla useita remonttifirmoja, joilta tarjouksia pyytämällä saa käsityksen remontin budjetista ja sitä kautta tarvittavasta remonttilainasummasta. Muista, että laina on pois maksettavaa rahaa, johon lasketaan lainasumman päälle korot ja vuosittaiset lainakustannukset.

Kenelle Remppalaina.fi myöntää lainaa?

Remppalaina.fi -palvelulla remonttilainaa voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilöturvatunnus. Lainahakemuksen voi tehdä elämäntilanteesta riippumatta, mutta luotonantaja määrittelee aina lopulliset lainaehdot hakijan tietojen mukaisesti. Remonttilainaa voi hakea myös eläkeläinen tai työtön ja jotkin rahoituslaitokset voivat myöntää lainaa myös työelämän ulkopuolella oleville. Luotonantaja kuitenkin arvioi aina takaisinmaksukyvyn ja helpointa lainan saaminen on työssä käyville. Luottotietojen menettäminen voi useissa tapauksissa estää lainan saamisen, mutta hakemus on mahdollista aina tehdä.

  • Remonttilainaa 100 – 60 000 €
  • Lainatarjoukset yhdellä hakemuksella yli 30 pankista tai rahoituslaitoksesta
  • Remonttilainaa voi hakea kaikissa elämäntilanteissa

Remppalaina.fi kokemuksia ja arvostelu

Remppalaina.fi on suomalainen palvelu, jolla lainan hakeminen kodin pieneen pintakohentamiseen tai suurempaan peruskorjaukseen käy käden käänteessä. Yhden lainahakemuksen täyttämällä saa sähköpostiin eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset, jotka perustuvat hakijan täyttämiin kustannus- ja takaisinmaksutietoihin. Lainojen vertaileminen on helppoa ja sen voi tehdä omaan tahtiin tarjouksiin rauhassa perehtyen. Lainahakemuksen tekeminen Remppalaina.fi -sivulla on mutkatonta eikä maksa mitään. Hakemuksen tekeminen ei velvoita ottamaan vastaan saatuja tarjouksia. Hakija ei menetä mitään siinä, että kokeilee millaisia mahdollisuuksia juuri oman kodin remontin rahoittamiseen on tarjolla. Hakemuksen voi tehdä riippumatta elämäntilanteesta, oli sitten työssä käyvä, työtön tai eläkeläinen. On kuitenkin syytä muistaa, että Remppalaina.fi ei voi vaikuttaa pankkien ja rahoituslaitosten sääntöihin ja ehtoihin eikä kaikissa elämäntilanteissa välttämättä ole mahdollista saada lainaa tai tarjouksia ei välttämättä saa niin monesta paikasta. Luotonantaja määrittelee loppupeleissä sen, kuka remonttilainaa voi saada ja millä ehdoilla. Lainan myöntävä taho tekee omiin laskelmiinsa perustuvan arvion lainaa hakevan henkilön takaisinmaksukyvystä, sillä myös remonttilaina on luotto, joka on tarkoitus maksaa takaisin.

Remppalaina.fi -sivuston ulkoasu on selkeä ja raikas. Lainahakemus on nähtävillä jokaisen sivun yläreunassa ja sivusto tarjoaa myös jonkin verran ohjeita ja tietoja remonttilainaa harkitsevalle. Sivusto avaa erilaisia remonttilainavaihtoehtoja ja muistuttaa myös itse remonttityön kilpailuttamisen tärkeydestä. Rehellinen ja ajantasainen tieto on luotettavan palvelun merkki. Usein kysytyt kysymykset antavat hieman lisää kohdennetumpia ohjeita eri tilanteisiin, mutta täysin asiaan perehtymättömälle tämä sivuston osio saattaa olla turhan suppea.

Plussat ja miinukset

Hyvää palautetta Remppalaina.fi saa selkeästä ja raikkaasta ulkoasusta. Sivustolta löytyy kaikki olennainen, mutta ei ylimääräisiä mainoksia, häiritseviä tekstejä tai informaatiovyöryä. Lainahakemuksen pääsee tekemään helposti ja nopeasti. Helppo hakuprosessi jatkuu selkeässä lainatarjousten erittelyssä, johon on mahdollista tutustua kaikessa rauhassa omaan tahtiin. Kun lainatarjouksen on ottanut vastaan, rahat tulevat tilille todella nopeasti, jopa varttitunnissa. Plussaa ovat myös palvelun kotimaisuus sekä ymmärrettävät ohjeet ja lisätiedot remonttilainoihin liittyen.

Miinuksena Remppalaina.fi ei tarjoaa kovinkaan kattavasti tietoja erilaisista tilanteista, jotka lainaa harkitsevaa saattavat askarruttaa. Sivustolla avataan kyllä remonttilainan merkitystä, mutta lainan hakeminen ja mahdollisuus sen saamiseen jätetään kokeilemisen varaan. Entä jos luottotiedot ovat menneet? Usein kysytyt kysymykset ovat vastauksiltaan melko suppeat. Remppalaina.fi on kotimainen palvelu, joten asiakaspalveluun on helppo olla yhteydessä omalla äidinkielellä. Sivustolla ei kuitenkaan tarjota jatkuvaa asiakaspalvelua vaan asiakaspalveluun voi olla yhteydessä ainoastaan sähköpostitse.

Yritys Remppalaina.fi:n taustalla

Remppalaina.fi -sivun takana toimii LVS Brokers Oy, jonka päätoimipiste sijaitsee Helsingissä. Yhtiöllä on lisäksi toimipisteet Turussa ja Varsovassa Puolassa. Yhtiö on avaamassa toimipisteitä lähiaikoina myös muualle Eurooppaan ja yrityksen liikevaihto on noususuuntainen. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 8,9 miljoonaa euroa. LVS Brokers tarjoaa alustapalveluita erilaisten kuluttajille suunnattujen palveluiden kilpailuttamiseen. Perusideana on tekoälypohjaisesti koota yhteen useita ei palveluntarjoajia yhden hakemuksen päähän helpottaen näin sekä kuluttajien valintatilanteita että kohdentaen liikevaihtoa asiakasyrityksille.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Remppalaina.fi -sivulla ei ole tarjolla ympärivuorokautista tai jatkuvaa asiakaspalvelua. Asiakaspalveluun on mahdollista olla yhteydessä sähköpostitse ja osoite tähän löytyy kunkin sivun alareunaan rullaamalla. Remppalaina.fi -palvelulla ei ole sellaista toimipistettä, mihin asiakas voisi mennä laina-asioissa käymään, vaan fyysisessä osoitteessa sijaitsee emoyhtiön konttori. Palvelu toimiikin vain lainatarjousten noutajana ja itse lainaan liittyvissä asioissa tulee olla yhteydessä lainatarjouksen tehneeseen pankkiin tai rahoituslaitokseen. Remppalaina.fi:n asiakaspalvelu koskee siten vain sivuston toimintaa.

Usein kysytyt kysymykset

  • Paljonko lainasummaan kertyy lisäkustannuksia?
  • Tarvitseeko remppalainalle takaajia tai vakuuksia?
  • Mitä jos minulla on maksuhäiriömerkintä?
  • Onko Remppalaina.fi luotettava?
  • Mikä remonttilainassa on erityistä?

Siirry lainahakemukseen