Rahoitu.fi

Hae lainaa 1000 - 60 000€
Rahoitu.fi

Arvosana

Lainasumma 1000 - 60 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Oy Salus Group Ab

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 1000 - 60 000€

Laina-aika 1-15v

Korko alkaen 4,50%

Plussat

Kätevä laskuri lainasumman ja laina-ajan suunnitteluun

Nopea ja helppo lainojen vertailu

Kotimainen, luotettava ja turvallinen palvelu

Miinukset

Hieman sekavasti rakennettu sivusto

Ulkoasu voisi hyötyä raikastamisesta

Palvelun suomalaisuus ei tule esille

Rahoitu.fi:n lainahakemuksella voit saada lainaa heti juuri omaan lainan tarpeeseesi. Yhdellä hakemuksella palvelu kilpailuttaa yli kaksikymmentä luotontarjoajaa ja listaa tilanteeseesi räätälöidyt lainatarjoukset selkeästi vertailtavaksi kokonaisuudeksi. Voit tutustua tarjouksiin rauhassa ja päättää, mistä haluat lainan ottaa. Kun olet valinnut parhaan tarjouksen, saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä. Tästä artikkelista voi lukea Rahoitu.fi kokemuksia ja arvostelun sekä tutustua palvelun plussiin ja miinuksiin.

Paljonko Rahoitu.fi -palvelusta voi saada lainaa?

Rahoitu.fi:n kautta lainaa voi saada 2000 ja 50 000 euron väliltä. Palvelu markkinoi lainaavansa jopa 60 000 euroon saakka, mutta suurempia summia koskevat aina hieman tiukemmat ehdot kuin pienempiä summia. Halvin laina koostuu lainan kokonaiskustannuksista, jotka syntyvät maksuajan, korkojen sekä lainan muiden kustannusten summana. Muita kustannuksia lainatun summan päälle voivat olla avaus- ja tilinhoitomaksut tai laskutuslisät. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset vuositasolla.

Kenelle Rahoitu.fi myöntää lainaa?

Lainaa voi Rahoitu.fi:stä hakea vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on Suomessa vakituinen osoite. Lainaa myönnettäessä pankit ja rahoituslaitokset tarkistavat aina automaattisesti luottotiedot eikä vakuudetonta lainaa voi saada, mikäli luottotiedoissa on maksuhäiriömerkintöjä. Luottotietojen tulee siis olla kunnossa Rahoitu.fi:stä lainaa haettaessa. Luotontarjoaja arvioi lisäksi takaisinmaksukykyä, joten hakijalla on oltava myös säännölliset kuukausittaiset palkka- tai eläketulot. Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön eli rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi auttaa saamaan suuremman lainasumman.

  • Lainaa 2000 eurosta 50 000 euroon
  • Ilmainen vertailu yli kahdenkymmenen rahoitusyhtiön välillä
  • Lainaa hakevan luottotietojen on oltava kunnossa

Rahoitu.fi – kokemuksia ja arvostelu

Rahoitu.fi on lainavertailupalvelu, jossa voi yhden hakemuksen täyttämällä helposti ja nopeasti vertailla palvelun yhteistyökumppaniverkostoon kuuluvien pankkien tai rahoituslaitosten lainoja. Vertailu perustuu hakijan omaan henkilökohtaiseen tilanteeseen ja lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia. Vertailuhakemuksen tekeminen on ilmaista ja nopeaa. Hakemuksen täyttämisen jälkeen hakija saa vertailtavakseen lainatarjouksia, joista voi kaikessa rauhassa valita itselleen sopivimman. Rahoitu.fi:ssä tehty hakemus ei sitouta ottamaan lainaa vaan lainasopimus on sitova vasta, kun se on allekirjoitettu lainantarjoajan kanssa. Rahoitu on suomalainen palvelu, jolla on avainlipputunnus. Suomalaisille suunnattu palvelu on saanut pääasiassa hyviä arvosteluja etenkin helppudesta, nopeudesta ja turvallisuudesta. Rahoitu haluaa tarjota asiakkailleen edullisimman lainavaihtoehdon ja parhaiten edullisimman lainan löytäminen onnistuukin juuri eri luotontarjoajat kilpailuttamalla. Rahoitu.fi:n verkoston yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja vakavaraisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Palvelu noudattaa ajantasaista tietosuoja- ja tietoturvalainsäädäntöä ja hakemukseen syötettyjä henkilötietoja käytetään vain lainapäätöksen tekemiseen eikä luovuteta eteenpäin kumppaniverkoston ulkopuolelle. Turvallinen ja käytännöllinen lainojen vertailupalvelu Suomesta suomalaisille herättää luottamusta ja tekee raha-asioiden ja talouden hallinnasta helpompaa.

Palvelulla on tarjota hakijoille oma tili, OmaRahoitu.fi, johon vertailtavat lainat tulevat kätevästi näkyville hakemuksen tekemisen jälkeen. Tililtä näet jatkossakin omat hakemuksesi sekä sopimuksesi. Palvelu tarjoaa myös jokaiselle lainaa hakevalle henkilökohtaista asiakaspalvelua sekä neuvontaa pulmatilanteissa. Asiakaspalveluun on helppo olla yhteydessä matalalla kynnyksellä esimerkiksi puhelimitse tai oman tilin kautta. Vakavarainen ja tunnettu lainavertailupalvelu toimii niin kuin on luvannut ja lainojen vertaileminen Rahoitun kautta on oikein sujuvaa.

Rahoitu.fi – plussat ja miinukset

Rahoitu.fi saa erityisesti hyvää palautetta panostuksesta turvallisuuteen, tietoturvaan ja tietosuojaan. Tietosuoja tarkoittaa hakijoiden henkilötietojen asianmukaista käsittelyä ja suojaamista. Tietoturva tarkoittaa nettisivujen suojauksia esimerkiksi SSL-salausjärjestelmällä. Lisäksi hyvää palvelussa on sen kotimaisuus, josta takeena on esimerkiksi oikeus käyttää avainlipputunnusta. Palvelu on saanut paljon hyvää käyttäjäpalautetta sekä useita merkintöjä tuloksellisesta ja luottavasta yritystoiminnasta viime vuosien aikana. Hakemuksen tekeminen sivustolla on kätevää ja automaattinen laskuri auttaa lainasumman valinnassa.

Ennen Rahoitu.fi:n tarkempaa tutkiskelua palvelun ulkoasu saattaa herättää hieman kysymyksiä. Palvelun kotimaisuus ei automaattisesti käy ilmi eikä sivuston ulkoasu ole niin sanotusti perisuomalainen ja esimerkiksi sivuston kuvitus näyttää ulkomaalaiselta. Rahoitun ulkoasu voisi värimaailmaltaan ja fonttivalinnoiltaan hyötyä raikastamisesta ja nykyaikaistamisesta. Toisaalta sivusto erottuu lukuisista samankaltaisista omalla persoonallisella otteellaan. Sivusto voisi hyötyä selkeyttämisestä, jotta kaikki sen tarjoama hieno tieto ja informaatio välittyisi entistä paremmin asiakkaille.

Kuka omistaa Rahoitu.fi -palvelun?

Yhtiö Rahoitu.fi -palvelun takana on Oy Salus Group Ab. Rahoitu.fi:n lisäksi yhtiöllä on myös muota aputoiminimiä samalla toimialalla. Suomalaisen Salus Groupin toimipiste sijaitsee Helsingissä. Yhtiön toimialana on digitaalisten palveluiden tarjoaminen ihmisten ja palveluiden yhdistämiseksi. Rahoitun kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että digitaalisella alustalla tehdyllä hakemuksella kuluttaja tavoittaa useita lainapalveluiden tarjoajia yhdellä kertaa. 2019 Oy Salus Group Ab teki liikevaihtoa 10 029 000 euroa ja sen tulos oli 1 284 000 euroa.

Rahoitu.fi – asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Rahoitu.fi:n siakaspalveluun on helppo olla yhteydessä matalalla kynnyksellä esimerkiksi puhelimitse tai oman tilin kautta. Asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja asiansaosaavaa. Rahoitu on ylpeä asiakaslähtöisestä palvelustaan. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Puhelinnumero on sivustolla helposti löydettävissä ja yhteydenottosivulla on lisäksi lomake, jolla voi olla kirjallisesti yhteydessä asiakaspalveluun myös ilman oman tilin luomista. Jos kysyttävää herää esimerkiksi jo ennen lainavertailun tekemistä, asiakaspalvelu auttaa sinua varmasti.

Rahoitu.fi – Usein kysytyt kysymykset

  • Miten paljon lainaan tulee lisäkuluja?
  • Mikä on rinnakkaishakija?
  • Kuka voi hakea kulutusluottoa?
  • Mitä jos minulla on maksuhäiriömerkintä?
  • Mihin lainaa voi hakea?

 

Siirry lainahakemukseen