Rahalaitos

Hae lainaa 500 - 70 000€
Rahalaitos

Arvosana

Lainasumma 500 - 70 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Eone Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 500-70 000€

Laina-aika 1-15v

Korko alkaen 4,50%

Plussat

Helppo, nopea, ilman vakuuksia

Säästää kuluja, aikaa ja vaivaa

Lainaa mihin tahansa tarpeeseen

Turvallinen – Maksuturvan avulla varaudut yllättäviin tilanteisiin

Sopii myös yrityksille perustamisvaiheessa ja investointeihin

Myös kahdelle lainanottajalle yhteisvastuullisesti

Miinukset

Edellyttää verkkoa ja sähköisten palveluiden hallintaa

Edyllyttää, että luottotiedot ovat kunnossa

Edellyttää henkilötunnusta

Edellyttää säännöllisiä tuloja

Mielletään pikavippifirmaksi, joiden mielikuva negatiivinen

Rahalaitos on tavallisille lainanottajille suunnattu, sähköinen lainojen kilpailutuspalvelu. Miksi maksaisit lainoistasi liikaa? Yhdellä haulla saat kerralla jopa 25 pankin lainatarjoukset kokonaiskustannuksineen. Lainaehtoja ja kustannuksia voit helposti vertailla keskenään. Järjestelmä tekee automaattisesti listauksen kaikkien palveluntarjoajien tuotteista. Ennen hakemuksen jättämistä Rahalaitos-palveluun rekisteröidytään. Rekisteröinnin jälkeen kirjaudut omille sivuillesi henkilötunnuksella ja salasanalla, jotka lähetetään matkapuhelimeen ja sähköpostiin. On erityisen tärkeää, että rekisteröinnin yhteydessä täyttämäsi perustiedot ovat oikein. Omilla sivuillasi www.rahalaitos.fi/oma voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, kysyä lisää palvelun ja tarjousten sisällöstä. Palvelussa voit seurata minuutti minuutilta oman hakemuksesi käsittelyä. Rahalaitos suorittaa jättämäsi lainahakemuksen jälkeen automaattisesti tarjousten vertailun lainehtojen ja kustannusten suhteen. Ensimmäiset tarjoukset saat heti jopa muutamassa minuutissa tai viimeistään 24 tunnin sisällä. Palvelu on täysin maksuton ja SSL-suojattu. Lisää positiivisia Rahalaitos kokemuksia löydät verkkopalvelustamme.

Rahalaitos – lainaa jopa 70 000 euroa helposti verkossa

Rahalaitos tarjoaa sinulle lainaa jopa 70 000 euroon saakka. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että voit niputtaa helposti ja edullisesti useitakin pieniä lainoja yhteen, pidentää maksuaikaa ja säästää kuluissa merkittäviä summia. Säästämilläsi kuluilla voit lyhentää aikaisemmasta suunnitelmastasi poiketen enemmän lainapääomaa. Lainaa voit hakea yksin tai yhdessä toisen yksityishenkilön kanssa. Kuukausierän suuruuden voit päättää itse. Lainalaskurista voit valita itsellesi sopivan maksusuunnitelman: lyhyemmän takaisinmaksuajan, jolloin kuukausierä on korkeampi tai pidemmän takaisinmaksuajan kuukausierän vastaavasti noustessa suuremmaksi. Kätevää eikö totta? Rahalaitos-palvelu on tehty helpottamaan sinun elämääsi. Se joustaa elämäntilanteesi mukaan ja auttaa oman talouden suunnittelussa. Valitsemalla lisäpalveluksi Maksuturvan voit varautua taloudellisesti myös odottamattomiin ja yllättäviin tilanteisiin, kuten sairastumiseen tai työttömyyteen. Maksuturva toimii kuten vakuutus.

Rahalaitos myöntää lainaa sekä yksityisille henkilöille että yrityksille

Rahalaitos ei ole asettanut lainansaannille tavallisuudesta poikkeavia erityisvaatimuksia. Lainansaamisen ehtona ovat säännölliset joko eläke– tai palkkatulot sekä moitteettomat luottotiedot. Lainanhakijan tulee olla iältään hakemuksentekovaiheessa vähintään 20-vuotias. Myös yritykset voivat hyödyntää rahalaitoksen kilpailutuspalvelua. Yrityksille lainaa myönnetään jopa 250 000 euroa, ja maksimilaina-aika on 23 kuukautta. Yksityishenkilöiden laina voidaan myöntää myös yhteisvastuullisesti kahdelle yksityishenkilölle. Tällöin toisella lainanhakijalla tarkoitetaan henkilöä, joka hakee lainaa yhdessä päähakijan kanssa. Yleensä lainojen yhteishaku alentaa lainakustannuksia entisestään. Lisäksi se usein varmistaa myös lainanhakijoille paremmat lainaehdot. Kaikki hakemukset käsitellään Rahalaitoksessa aina asiakaskohtaisesti, joten tarjoukset voivat vaihdella huomattavastikin toisistaan. Tarjouksen ehtoihin vaikuttavat aina positiivisesti moitteeton maksuhistoria sekä säännölliset tulot. Hakemus on täysin maksuton, eikä velvoita sinua lainapäätökseen. Varmistat turvallisesti ja nopeasti, ettet maksa lainoistasi liikaa.

  • Yhteisvastuullisesti haetun lainan kustannukset ovat alhaisemmat
  • Lainaa myönnetään yksityishenkilöille ja yrityksille
  • Tarjoukset eri pankeilta voivat vaihdella huomattavastikin
  • Ehtona on moitteeton maksuhistoria ja säännölliset tulot
  • Maksuturva luo turvallisuutta

Rahalaitos pudotti lainakuluni puoleen

”Minulle jäi kovalla korolla otettua toiminimen lainaa maksettavaksi yrityksen lopettamisen jälkeen 2018. Lisäksi olin sortunut ottamaan pari pikavippiä, joiden todelliset vuosikorot olivat aivan käsittämättömät. Onneksi minulla oli työpaikka, mutta tuntui kuitenkin kurjalta maksaa pelkkiä kuluja ja korkoja satasia joka kuukausi. Sitten näin tv:ssä mainoksen Rahalaitoksesta. Nainen kertoi, miten lainat voi niputtaa yhteen ja tottakai yhdestä lainasta maksetaan vain yhdet kulut. Säästöhän siitä syntyy. Menin jo seuraavana päivänä verkkoon rahalaitos.fi-sivuille ja tutustuin palveluun. Heti etusivulla oli laskuri, josta pystyin muokkaamaan omannäköisen lainapaketin. Kun aikaisemmin maksoin kuluja melkein parisataa euroa kuukaudessa, nyt sain kulut nipistettyä sataan euroon. Mahtava tunne! Lisäksi voin seurata verkkosivuilta vaikka päivittäin sopimukseni tapahtumia. Tyttäreni lupautui toiseksi yhteisvastuulliseksi lainanhakijaksi, mutta hetken mietittyäni päätinkin hakea lainaa yksin. Koska minulla ei ole vakuuksia, tämä oli oikeastaan ainoa järkevä vaihtoehto hoitaa lainat kerralla kuntoon. Jos olisin kysynyt asiaa pankista, pankki olisi vaatinut joko takauksen tai muuta vakuutta. Ja siihen minulla ei ollut mahdollisuutta. Moni lainanhakija pitää tärkeänä kriteerinä sitä, että haussa olevalle lainalle ei tarvitse etsiä takaajia. Haluan, että kukaan muu ei joudu vastuuseen minun lainoistasi. Enkä halua menettää ystäviäni takauksen vuoksi, kun ei koskaan oikeasti tiedä, mitä tapahtuu. Tutustuinmyös Maksuturvaan Rahalaitoksen verkkosivuilla. Se toimii vähän kuin vakuutus. Vakuutus maksaa kuukausittain joitakin euroja, mutta jos sairastuu, Maksuturva hoitaa puolestani lyhennykset.”

”Jos jäisin yllättäin vaikka työttömäksi tai sairastuisin niin, että töistä pois jääminen olisi ainoa vaihtoehto, oma talous joutuisi todella tiukoille. Rahalaitoksen Maksuturvan kuukausikorvauksilla voin lyhentää joko lainaa tai maksaa muita laskuja. Maksuturvaan sisältyy myös kuolemantapauskorvaus, mikä on tärkeää tietysti omalle perheelle. Parasta on, että kaikki korvaukset tulevat lakisääteisistä ja vapaaehtoisista vakuutuksista maksettavien korvausten lisäksi. Maksetut korvaukset eivät vaikuta esimerkiksi lakisääteisiin sairaus- tai työttömyyspäivärahoihin. Maksuturva on Rahalaitoksen kautta vain lainan nostaneille asiakkaille tarkoitettu lisäpalvelu. Vakuutus on voimassa heti ensimmäisen lainaerän nostopäivästä alkaen. Vakuutusmäärän voi valita lainan kuukausierää vastaavaksi joko 300 euroa/kuukausi, 500 euroa/kuukausi tai 700 euroa/kuukausi. Alimmillaan Maksuturvan kuukausihinta on 14,75 euroa kuukaudessa. Hintaan vaikuttaa myös lainanhakijan ikä. Maksuturva korvaa lyhennykset tilapäisen työkyvyttömyyden (sairausloma), sairauden, tapaturman, kuoleman tai työttömyyden varalta.”

Rahalaitos tuo lainoihin selvää säästöä ja joustoa

Rahalaitos niputtaa kaikki lainasi yhdeksi edulliseksi paketiksi. Voit valita vapaasti lainasumman aina 70 000 euroon asti ja laina-ajaksi jopa 15 vuotta. Lainaa voit hakea myös yrityksellesi. Lainaan voit saada Maksuturva-vakuutuksen turvaamaan lainanlyhennykset, jos sairastut tai joudut työttömäksi. Rahalaitoksen laina myönnetään jokaiselle suomalaisille, jolla luottotiedot ovat kunnossa ja jolla tulot ovat säännölliset. Rahalaitos on pankkiin verrattuna nopea. Rahalaitoksen lainatarjoukset saat 24 tunnissa, nopeimmat jo muutamassa minuutissa. Palvelu on sinulle täysin maksuton. Tilinhoitomaksut ovat 0 euroa, aloitus- ja kuukausikulut 0 euroa. Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat helposti ja nopeasti jopa 25 rahalaitosta omalta kotisohvaltasi ilman pankkineuvotteluja ja ilman vakuuksia. Voit hoitaa omat laina-asiasi silloin, kun sinulle sopii. Palvelu pitää sinut ajan tasalla kellon ympäri. Voit milloin tahansa tutustua lyhennyksiin ja lainaehtoihin ilman, että joudut soittamaan tai jonottamaan pankkiin.

Se, että Rahalaitos toimii vain verkossa, voi rajoittaa sen käyttöä ja asiakaskuntaa. Esimerkiksi eläkeläisten mahdollisuus käyttää verkkopalveluja on rajallinen. Usein myös sähköisten palveluiden monimutkaisuus vaikeuttaa palvelun käyttöönottoa. Lisäksi todellisia korkokuluja on sähköisiin palveluihin tottumattomien asiakkaiden vaikea hahmottaa. Luottokelpoisuus vaikuttaa aina lainansaantiin. Pienikin merkintä luottotiedoissa voi estää lainan saannin. Luottotietojen korjaantuminen voi kestää vuosia. Ilman suomalaista henkilötunnusta lainojen vertailu ei onnistu. Näin on esimerkiksi maahanmuuttajien kohdalla, jotka saattavat tarvita yllättäviin kuluihin rahoitusta. Rahalaitos mielletään pikavippifirmaksi, joiden mielikuva on julkisuudessa negatiivinen. Pikavippifirmojen toimintaa on yritettyä suitsia määräämällä ns. lainakattoja. Joitakin asiakkaita tämä mielikuva saattaa estää ottamasta lainatarjousta Rahalaitokselta. Lainan saannin ehtona on myös vakituinen ansiotulo tai eläke. Jos asiakas on esimerkiksi työtön, Rahalaitos ei myönnä lainaa.

Rahalaitos on luotettava ja turvallinen kotimainen toimija

Rahalaitos.fi on kotimainen lainankilpailutuspalvelu, joka on tarjonnut suomalaisille joustavia lainapalveluja jo vuodesta 2011. Kymmenen vuotta sitten Rahalaitos oli oman toimialansa edelläkävijä ja pioneeri. Se on palvellut asiakkaitaan kehittämällä entistä parempia, edullisempia ja joustavampia tapoja lainojen kilpailutukseen ja oman talouden tehokkaaseen hoitoon. Sähköisten palveluiden kehittyessä Rahalaitos on pystynyt tarjoamaan asiakaskunnalleen vertaansa vailla olevan palvelukokonaisuuden, jossa on huomioitu myös tulevaisuuden suunnittelu ja turvallinen arki. Rahalaitos.fi -palvelu on osa Eone Oy:tä. Eone Oy on ollut rakentamassa sähköisiä rahoituspalveluja aina vuodesta 2001 alkaen. Rahalaitoksen kautta lainanhaku on helppoa ja SSL-salauksella suojattua. Rahalaitos on osa järkevää taloudenhoitoa. Palvelun avulla sinun on mahdollista helposti yhdistää ja maksaa pois korkeakorkoiset pienlainat, kalliit kulutusluotot tai muut erääntyneet saatavat. Täytettyäsi lainahakemuksen, lainatarjoukset voidaan usein toimittaa sinulle jo saman päivän aikana.

Rahalaitos palvelee sinua verkossa ympäri vuorokauden

Rahalaitoksen asiakaspalveluun voit soittaa arkisin maanantaista torstaihin klo 9.30-16.30 välisenä aikana tai perjantaisin klo 9.30-15.00. Asiakaspalveluun saat nopeimmin yhteyden soittamalla. Voimassa olevan asiakaspalvelunumeron löydät helpoimmin verkkosivuiltamme. Ennen asiakaspalveluun soittoa kannattaa tutustua huolella rahalaitos.fi -verkkosivuilla julkaisemaamme materiaaliin. Olemme listanneet yhteen yleisimmät asiakkaiden esittämät kysymykset, joihin löydät valmiit asiantuntijoidemme vastaukset täältä. Jos et jostain syystä löydä vastausta verkkosivuiltamme, halutessasi voit jättää kysymyksiä myös sähköpostiin: [email protected] Vastaamme useimmissa tapauksissa jopa saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana päivänä. Rahalaitoksen toimipaikka sijaitsee Tampereella. Ole rohkeasti yhteydessä. Me Rahalaitoksessa autamme ja järjestämme kalliit lainasi parhaamme mukaan yhdeksi järkeväksi paketiksi oli sitten kysymyksessä autolaina, asuntolaina, remonttilaina tai lainaa yllättäviin ennalta-arvaamattomiin kuluihin. Kaiken saat helposti yhdellä hakemuksella ilman vakuuksia 24 tunnissa.

Usein kysyttyä – Rahalaitos

  • Tarjoaako rahalaitos myös asuntolainaa?
  • Miksi kulutusluottoa ei kannata hakea pankista?
  • Mitä uusi laina sitten maksaa?
  • Miten haen lainaa yritystoimintaan?
  • Mitä kannattaa huomioida yrityslainaa hakiessa?

Siirry lainahakemukseen