Pohjoisen Laina

Hae lainaa 1000- 60 000€
Pohjoisen Laina

Arvosana

Lainasumma 1000- 60 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Response Finance ApS

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 1000- 60 000€

Laina-aika 1-15v

Korko alkaen 4,9%

Plussat

Nopea ja helppo käyttää

Paljon toimijoita mukana

Lainatarjouksia tulee nopeasti

Miinukset

Kaikki lainatarjoukset eivät näy aina välittömästi

Lisätietoja joutuu kysyä asiakaspalvelusta

Pohjoisen Laina on suomalainen ja suomenkielinen lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainoja. Syötät siis lainan tarpeesi, takaisinmaksuun liittyvät toiveesi, kuten maksuajan ja lyhennyksen koon sekä omat henkilökohtaiset tietosi vain yhteen kertaan, ja saat Pohjoisen Laina -lainapalvelun kautta tarjoukset useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta täysin sähköisesti. Pohjoisen Laina -palvelun kautta voit siis löytää itsellesi halvimman ja parhaan lainan.

Paljonko voi saada lainaa?

Pohjoisen Laina -lainapalvelun kautta voi kilpailuttaa vakuudettomia kulutusluottoja, joiden koko on 2 000—60 000 euroa. Pohjoisen Laina ei toimi itse lainan antajana, vaan kilpailuttaa puolestasi yli 20 heidän tarkistamaansa ja hyväksymäänsä pankkia ja rahoituslaitosta, joiden kanssa Pohjoisen Laina on jo käynyt lainaneuvottelut ja varmistanut sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot. Syöttämiesi tietojen perusteella yhteistyökumppanit laskevat sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen, joita voi vertailla helposti lainapalvelun sivuilla, täysin sähköisesti ja omassa rauhassa.

Kenelle laina myönnetään?

Lainaa voi hakea käytännössä kuka tahansa yli 20-vuotias suomalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Lainan hakemiseen ei tarvita kiinteitä vakuuksia tai takaajaa, joten Pohjoisen Laina -palvelun kautta lainaa voi hakea yllättävässä ja äkillisessäkin tilanteessa. Toki jokainen lainanmyöntäjä arvioi omien riskiarvioidensa ja sääntöjensä mukaan missä tilanteessa lainaa myönnetään ja millaisilla ehdoilla, joten lainan määrä kannattaa arvioida tarkkaan omien tarpeidensa ja maksukykynsä mukaisesti saadakseen parhaan mahdollisen tarjouksen.

  • Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajaa!
  • Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa!

Kokemuksia ja arvostelu

Pohjoisen Laina -lainapalvelun sivusto latautuu todella nopeasti ja sivusto on helposti käytettävä. Sivustolta on karsittu kaikki turha pois, esillä on vain tärkeät yhteystiedot, kuten asiakaspalvelu, lain vaatimat perustiedot esimerkiksi tietojen käsittelystä sekä tietysti simppeli, mutta oikein mainiosti toimiva lainalaskuri. Kun siihen syöttää tiedot lainasta, jota on hakemassa sekä omat yhteystietonsa, alkaa pyörä pyörimään. Järjestelmä menee kohta kohdalta eteenpäin, ja pian ollaan jo tilanteessa, jossa hakemus on täytetty ja lainatarjoukset tulevat esille. Nopeimmillaan hakemuksen täytön aloittamisesta ensimmäiset lainatarjoukset saa jo minuuteissa näkyviin, ja pääsee vertailemaan eri vaihtoehtoja. Joissakin tapauksissa järjestelmä saattaa kysyä lisäselvityksiä, kuten palkkatositteita tai viimeisimmän veroilmoituksen tietoja. Näissä tapauksissa tarjouksia näkee vasta, kun pyydetyt tiedot on luovutettu, mutta muussa tapauksessa ensimmäiset tarjoukset saa jo käytännössä heti, kun hakemus on täytetty. Kaikilla yhteistyökumppanipankeilla ja -rahoituslaitoksilla toiminta ei ole aivan yhtä nopeaa, jolloin tarjouksia saattaa tipahdella myöhemminkin. Ensimmäistä tarjousta ei siis välttämättä aina kannata valita, vaan palvelun yksi tärkeimmistä hyödyistä on mahdollisuus vertailla useita ei lainatarjouksia samalla viivalla.

Palvelu näyttää kaikki tärkeimmät tiedot lainoista helposti vertailtavassa muodossa. Korko, kulut, maksuajat ja muut ehdot on kirjattu kaikkiin lainatarjouksiin samalla tavalla, jotta hakijan ei tarvitse opiskella itseään ekonomiksi ymmärtääkseen mikä lainatarjous on omaan tilanteeseen sopivin. Koska palvelussa ei itse tarvitse olla yhteydessä lainanmyöntäjiin ja Pohjoinen Laina on tehnyt lainaneuvottelut jo etukäteen sähköisesti, saa hakija todellakin vertailla kaikkia palvelussa esiin tulevia tarjouksia omassa aikataulussaan, eikä päätöstä tarvitse tehdä heti.

Plussat ja miinukset

Palvelu on erittäin helppo ja nopea käyttää. Palvelu ohjaa kohta kohdalta lainahakemuksen täyttöä, jolloin ei ole vaaraa virheistä tai siitä, että jokin tärkeä tieto jäisi puuttumaan. Lainatarjouksia tulee hyvin nopeasti hakemuksen täytön jälkeen, joskin osa tarjouksista saattaa tulla vasta myöhemmin näkyviin, jos joku palvelun toimijoista tarvitsee lisätietoja, joita järjestelmä ei pysty syöttämään automaattisesti. Lainapalvelu on kotimainen ja luotettava, ja se on varmistanut kaikkien palvelussa mukana olevien lainantarjoajien luotettavuuden ennalta.

Miinuksina voisi mainita, että sivut ovat niin riisutut, että lisätietojen löytäminen Pohjoisen Laina -palvelusta on melko vaikeaa. Asiakaspalvelun tiedot ovat onneksi selkeästi esillä, ja toisaalta on mukavaa, että sivustot ovat selkeät. Lisätietoja saa kyllä sähköpostilla asiakaspalvelusta kysymällä, mutta jotkin asiat, esimerkiksi tieto siitä, että firma on kotimainen, tai se, millä ehdoin lainoja myönnetään ihmisille, voisivat löytyä suoraan sivustolta selkeämmin esitettynä, jolloin ei tarvitsisi vaivata asiakaspalvelua turhaan.

Pohjoisen Laina yrityksenä

Pohjoisen Laina on suomalainen lainapalvelu, jonka kautta voi kilpailuttaa lainansa. Pohjoisen Laina toimii yhteistyössä tanskalaisen Salus Groupin kanssa, joka omistaa yrityksen. Salus Groupin kautta suomalaiset lainanhakijat pääsevät vertailemaan yli kahtakymmentä kansainvälistä lainanantajaa, jotka Salus Group ja Pohjoisen Laina ovat tarkistaneet ja varmistaneet luotettaviksi toimijoiksi. Pohjoisen Laina -lainapalvelun sivut ja asiakaspalvelu ovat täysin suomenkieliset, ja siksi niiden kautta kaikkien suomalaisten on helppo hakea lainaa.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Pohjoisen Lainan asiakaspalvelu toimii suomenkielisesti sähköpostin kautta. Sähköpostiosoite on niinkin yksinkertainen kuin [email protected] Tämä osoite löytyy selkeästi heidän kotisivultaan heti lainalaskurin alapuolelta. Sähköpostiin vastataan hyvinkin nopeasti ja ystävällisesti, joten palvelu näyttää toimivan erittäin mainiosti. Lisäksi Pohjoisen Laina -palvelulla on oma uutiskirje, johon voi rekisteröityä ilmaiseksi heidän sivuiltaan. Uutiskirjeen kautta saa lisätietoa lainoihin ja Pohjoisen Lainan toimintaan liittyen, mikäli hakijaa kiinnostaa tietää yrityksen toiminnasta enemmänkin.

Pohjoisen Laina – Usein kysytyt kysymykset

  • Paljonko lainaa voi hakea?
  • Kuka saa lainaa Pohjoisen Lainalta?
  • Miten nopeasti rahat saa tilille?
  • Kuinka suuri korko on?
  • Voiko lainaa hakea jos on maksuhäiriömerkintä?

Siirry lainahakemukseen