Matkalaina.fi

Hae lainaa 1000 - 60 000€
Matkalaina.fi

Arvosana

Lainasumma 1000 - 60 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi LSV Brokers Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 100 – 60 000€

Laina-aika 1-15v

Korko alkaen 4,19%

Plussat

Rahat saa nopeasti

Asiakaspalvelu toimii hyvin

Sivusto on turvallinen

FAQ-sivu on hyödyllinen

Miinukset

Ei puhelinnumeroa asiakaspalveluun

Ei mobiilisovellusta

Voit hakea matkalainaa netistä matkalaina.fi-sivustolta täyttämällä lainahakemuksen. Saat lainapäätöksen nopeasti ja sujuvasti verkossa, minkä jälkeen voit varata matkasi. Takaisinmaksu käy kuukausierissä, ja joustovaraa on enemmän kun usein matkatoimiston kautta varatessa. Nopeuden ja kätevyyden lisäksi palvelu on täysin turvallinen ja tietosi ovat aina suojattuja. Palvelu on suomenkielistä, ja palvelun kautta kuka tahansa täysi-ikäinen voi vaivattomasti hakea lainaa milloin tahansa. Asiakaspalvelu vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin verkossa sähköpostitse.

Paljonko voi saada lainaa?

Voit hakea matkalainaa ennen matkaa sekä sen aikana. Palvelu löytää sinulle sopivimman 100 – 60 000 euron lainan, eikä sinun tarvitse miettiä vakuuksia tai takaajia. Voit valita mieleisesi lainatarjouksen useilta luotonantajilta ja varmistaa, että kaikki ehdot sopivat juuri sinulle. Näin matkakassasi on tarpeeksi suuri tehdäksesi mitä haluat matkallasi ilman rahallisia rajoituksia. Takaisinmaksukaan ole ongelma, sillä jotkut luotonantajat voivat myöntää maksuvapaita kuukausia takaisinmaksun ensimmäisille kuukausille.

Kenelle lainaa voidaan myöntää?

Laina voidaan myöntää kenelle tahansa täysi-ikäiselle suomalaiselle, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilöturvatunnus. Riippuen luotonantajasta jopa eläkeläinen ja työtön voivat saada lainaa, riippuen siitä, milloin eläke on alkanut ja onko työttömällä kykyä maksaa laina takaisin. Voit hakea lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta, tosin kannattaa huomioida, että monet luotonantajat eivät tarjoa sinulle lainaa hakemuksesta huolimatta. Hakemus kannattaa silti aina täyttää, sillä koskaan ei tiedä jospa sattuisi tuuri. Huomioi myös seuraavat asiat lainaa hakiessa:

  • Luotonantajilla voi olla erilliset ikärajat
  • Luotonantajat haluavat varmistaa, että voit maksaa lainan takaisin

Kokemuksia ja arvostelu

Matkalaina.fi:n kautta lainahakemus on helppo ja nopea täyttää, ja tarjouksia saa hyvin nopeasti. Lainatarjoukset kilpailutetaan, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisimman lainatarjouksen. Lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilille heti, eikä pankkisiirtoja tarvitse odottaa kauan. Kun rahat ovat tilillä, onnistuu matkan varaaminen huolettomasti. Kannattaa kuitenkin katsoa matkakohteen hintoja ennen matkalainan hakemista; tällöin saat parhaan mahdollisen ja lomasuunnitelmiisi sopivan tarjouksen. Takaisinmaksukin käy helposti pienissä kuukausierissä, ja korot näkyvät helposti lainasopimuksessa, joten yllätyskuluja ei tule. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja selvästi kysymyksiin, vaikka verkostakin löytyy vastauksia moneen pulmaan. Parasta matkalainassa on, että riippumatta siitä, miten lyhyt tai pitkä ja kallis matkasi on, saat lainan, joka sopii juuri sinulle ja matkakassallesi. Vaikka olisitkin jo matkalla, voit silti hakea matkalainaa pidentääksesi lomaa tai kattamaan yllättäviä kuluja. Siksi onkin niin kätevää, että rahat tulevat tilillesi niin nopeasti ja helposti, ja kaiken voi tehdä sujuvasti verkossa ilman matkatoimistoa tai pankissa vierailua. Tällöin kaikki rahahuolesi jäävät kotiin, eivätkä ne seuraa sinua ja sisäistä maailmanmatkaajaasi.

Palvelun käyttö ei voisi olla helpompaa. Sivusto kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi, eikä sinun tarvitse kuin täyttää hakemus ja vastata tarjoukseen. Rahat saat heti tilille, joten vaikka olisitkin jo matkalla ja rahat loppuisivat yllättäen, voi matkaa helposti jatkaa ongelmitta lainan avulla. Palvelu on täysin suomalainen ja sivusto ja asiakaspalvelukin ovat saatavilla suomen kielellä. Kaikki henkilökohtaiset tiedot ovat täysin turvassa ja suojattuja rahansiirron ajan ja sen jälkeen.

Plussat ja miinukset

Matkalaina.fi:n suomenkielinen sivusto antaa varmuuden siitä, että pankkitiedot ovat turvassa. Asiakaspalvelukin on saatavilla suomeksi, ja kaikki lainaehdot ovat helposti ymmärrettävissä. Sivustolla on kätevää navigoida ja sitä on helppo käyttää, ja usein kysytyt kysymykset antavat hyödyllisiä vastauksia. Kun hyväksyy lainatarjouksen, rahat ilmestyvät tilille erittäin nopeasti ilman yllättäviä lisäkuluja. Matkan aikanakin voi hakea lainaa, eikä tarvitse stressaantuneena odottaa lainapäätöstä, vaan se tulee melkein heti. Isommankin summan voi saada, jos sille in tarvetta.

Matkalaina.fi:llä ei ole mobiilisovellusta. Tällaiselle palvelulle mobiiliisovellus voisi olla hyödyllinen esimerkiksi asiakaspalvelun käyttöön ulkomailla oleskelun aikana, jolloin internet ei aina toimi moitteettomasti. Asiakaspalvelukin voisi olla käytettävissä live chat -muodossa mobiilisovelluksessa, sillä joskus sähköposti on vaikea avata älylaitteella. Puhelinnumerokin olisi hyvä olla, sillä joissain tilanteissa soittaminen voi olla helpompaa kun internet ei ole käytettävissä; puhelinnumeron voi kirjoittaa ylös paperille ja pitää sen mukana, jos sille on jossain vaiheessa tarvetta.

Yrityksenä

Matkalainapalvelun omistaa LVS Brokers Oy. Yritys on suomalainen, ja se tekee rahoituspalveluista helppokäyttöisiä tekoälyn avulla. He lisäävät liiketoimintaa pankeille ja luotonantajille ja auttavat kuluttajia löytämään parempia ja helpompia taloudellisia ratkaisuja. Yritys syntyi, kun tarve vertailupalvelulle huomattiin, varsinkin pankki- ja vakuutusalalla. Oikean palveluntarjoajan löytäminen vie aikaa, ja LVS Brokers kehittää tekniikkaa, joka auttaa oikean lainan etsimisessä ja valinnan tekemisessä. Yrityksellä on yli 500 000 asiakasta, ja he toimivat Suomessa ja Puolassa.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Matkalaina.fi:n asiakaspalvelu toimii sähköpostin kautta. Sivuston lopusta löytyvät asiakastuen yhteystiedot, ja sieltä löytyy myös palvelun sähköpostiosoite. Lisäksi sivustolla mainitaan yrityksen postiosoite, käyntiosoite ja emoyhtiö. Osoitteeseen ei kuitenkaan voi lähettää asiakaspalveluun tarkoitettuja kysymyksiä – siihen käytetään ainoastaan sähköpostiosoitetta. Yhteistietojen vierestä löytyy linkki OmaTilille. Sitä kautta pääsee tarkastelemaan omia lainapäätöksiä ja muokata lainahakemuksia. Kirjautumiseen tarvitaan joko sähköposti tai henkilötunnus. Osoitteen ja asiakaspalvelun sähköpostiosoitteen lisäksi muita yhteystietoja ei ole.

Matkalaina.fi – Usein kysytyt kysymykset

  • Kuka voi hakea lainaa?
  • Paljonko voi saada lainaa?
  • Kuinka nopeasti rahat saa tilille?
  • Kuinka suuri korko on?
  • Tarvitseeko lainalle vakuutuksia tai takaajia?

Siirry lainahakemukseen