Limiitti.fi

Hae lainaa 300 - 2000€
Limiitti.fi

Arvosana

Lainasumma 300 - 2000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Saldo Finance Oy

Sähköposti -

Lainasummat 300-2000€

Laina-aika 3-30kk

Korko alkaen 19,90 %

Plussat

Nosta lainaa milloin tahansa

Maksa vain siitä mitä käytät

Miinukset

Todellinen vuosikorko

Kuukausittainen vähimmäislyhennys

Limiitti.fi on joustava ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävä lainapalvelu, jonka kulut määräytyvät lainan sekä asiakaskohtaisen maksuajan mukaan. Sen tuotevalikoima koostuu erisuuruisista lainoista, jotka ovat luonteeltaan jatkuvia. Voit nostaa lainaa milloin tahansa, ja korkoa veloitetaan vain käyttämästäsi summasta. Tarvittaessa voit lyhentää lainaasi jaksottamalla sen pidemmälle ajalle tai maksamalla pienemmissä erissä. Tämän artikkelin lisäksi internetin vertailusivustoilta löytyy lisää Limiitti.fi kokemuksia ja asiakasarvosteluja.

Limiitti.fi – Lainan suuruus

Limiitti.fi on suomalaisten tarpeisiin suunniteltu luottopalvelu, jonka saldo on käytettävissä luottokortin tapaan. Heti lainapäätöksen saatuasi saat käyttöösi 2 000 euron luottorajan ja voit nostaa tilillesi haluamasi summan. Voit tehdä nostoja ja lyhennyksiä joustavasti omaan tahtiisi, eikä sinun tarvitse nostaa koko lainaa kerralla, vaikka sekin toki on mahdollista. Käyttämättömästä Limiitti.fi-lainasta ei aiheudu sinulle mitään kuluja, sillä maksat korkoa vain tekemistäsi nostoista.

Limiitti.fi – Lainan hakeminen

Limiitti.fi on tehnyt lainan hakemisesta helppoa ja nopeaa. Hakemus tapahtuu verkossa, ja sen voi tehdä milloin tahansa. Hakemusta varten tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi, eikä sinun tarvitse liittää hakemukseen todisteita palkkatuloistasi tai muusta varallisuudestasi. Limiitin lainapalvelu on aina avoinna, ja lainapäätökset tehdään välittömästi. Päätöstä ei siis tarvitse odottaa pitkään, ja ensimmäinen nosto voidaan maksaa tilillesi välittömästi klo 7–23 välisenä aikana.

  • Ei kiinteää maksuaikaa
  • Lyhennykset palaavat saldoksi Limiitti-lainatilillesi

Limiitti.fi – Kokemuksia ja arvostelu

Limiitti.fi sopii asiakkaille, jotka haluavat käyttöönsä joustavan ja tilanteen mukaan käytettävissä olevan kohtuuhintaisen lainan. Se on myös hyvä apu odottamattomissa tilanteissa, sillä lainan hakeminen on kulutonta ja sen voi nostaa kokonaan tai osissa omien tarpeidesi mukaan. Lyhennykset palautuvat saldona luottotilillesi ja ovat tarpeen tulen nostettavissa uudelleen. Tämä lainan jatkuvuus tuo mukanaan monia etuja ja helpotuksia arjen hankintoihin. Lainavertailusivuilla on lukuisia arvosteluja, ja niiden perusteella Limiitti.fi-lainapalvelu on saanut asiakkailta kiitettävän arvosanan. Sitä on kehuttu etenkin joustavuudesta sekä korkojen kohtuullisuudesta etenkin silloin, kun lainan on voinut saada tarjoushintaan. Jatkuva luottoraja sekä mahdollisuus lyhentää lainaa omaan tahtiin ovat niin ikään olleet kuluttajien mieleen, ja Limiitti.fi on usein rankattu internetin lainapalveluiden kärkeen. Vaihtoehtoja vertailtuaan moni onkin juuri näistä syistä päätynyt ottamaan lainaa sen kautta. Lisäksi kiitosta ovat saaneet sekä lainan hakemisen että nostojen tekemisen helppous. Kaiken kaikkiaan asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä sen palveluun, ja moni onkin käyttänyt Limiitti-lainaansa useampaan otteeseen.

Soraääniäkin on toki aina joukossa, ja lainapalveluille tyypilliseen tapaan suurimmat moitteet on saanut korko, joka voisi monen mielestä olla pienempi. Korko on kuitenkin käyttö- ja kulutusluottoja myöntävien rahoituslaitosten liiketoiminnan edellytys, ja olemattoman koron lainapalveluita ei markkinoilta näillä ehdoilla juurikaan löydy. Vaihtoehtoja kannattaa kuitenkin aina vertailla, ja lainapäätös on hyvä tehdä korkojen, muiden ehtojen sekä omien tarpeiden mukaan.

Limiitti.fi – Hyvät ja huonot puolet

Hyviin puoliin kuuluu ehdottomasti joustavuus ja helppous. Lainan voi saada ilman byrokratiaa, eikä sinun tarvitse toimittaa rahoituslaitokselle erillisiä todistuksia tuloistasi. Olet myös itse oman lainasi herra ja voit nostaa käyttöösi koko lainan tai osa siitä. Tätä samaa joustavuutta sovelletaan myös takaisinmaksuun. Voit maksaa lainan kerralla pois tai lyhentää sitä omaan elämäntilanteeseesi sopivissa erissä. Korkoa maksat vain nostamistasi summista, et koko luotosta.

Lainapalveluiden tapaan myös Limiitti-lainan merkittävin huono puoli on todellinen vuosikorko. Lainan normaali nimelliskorko on 19,9 %, johon lisätään päiväkohtainen 0,01 %:n lainanhoitokulu. Todellinen vuosikorko 2 000 euron lainalle on kuitenkin 29,6 %. Suurten korkokulujen välttämiseksi laina kannattaa maksaa pois tilaisuuden tullen ja tarvittaessa nostaa uudelleen, sillä joustava MySaldo-tili tarjoaa siihen mahdollisuuden. Limiitti-lainan kuukausittainen vähimmäislyhennys on summasta riippuen noin 15 %.

Limiitti.fi yrityksenä

Limiitti.fi on osa vuonna 2006 perustettua suomalaista Saldo Finance Oyj:tä, joka kuuluu Tact Group -konserniin. Sen tarkoituksena on tarjota suomalaisille kuluttajille lainaa ja rahoitusratkaisuja arjen erilaisiin tarpeisiin sekä odottamattomiin tilanteisiin. Yrityksellä on tähänastisen historiansa aikana ollut jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta, ja se noudattaa hyvää suomalaista luotonantotapaa tarkistamalla asiakkaittensa tiedot ja myöntämällä lainaa ainoastaan taloudestaan huolehtiville hakijoille.

Limiitti.fi – Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Sähköiset palvelut ovat asiakkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Lainahakemus onnistuu helposti verkossa, ja voit tehdä nostoja Limiitti.fi-tililtäsi MySaldo-palvelun avulla tai lähettämällä nostopyynnön tekstiviestitse (esim. SALDO 200) numeroon 16520. Limiitti.fi-lainapalvelu on siis käytettävissäsi milloin tahansa missä ikinä oletkin. Limiitti.fi-sivustolta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, mutta tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla maksulliseen palvelunumeroon 010 219 5500.

Limiitti.fi – Usein kysytyt kysymykset

  • Kuka voi saada lainaa?
  • Miten nopeasti rahat saa tilille?
  • Mikä on lainan korko ja muut kulut?
  • Voiko maksujen eräpäivää muuttaa?
  • Miten saan isomman lainan?

 

Siirry lainahakemukseen