LendingWire

Hae lainaa 500 - 60 000€
LendingWire

Arvosana

Lainasumma 500 - 60 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Neowire, LLC

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 500 - 60 000€

Laina-aika 1-15v

Korko alkaen 4,90%

Plussat

Lainoja saa joka tilanteeseen

Tarjouksen saa todella nopeasti

Palvelussa on monia eri lainantarjoajia

Miinukset

Sivusto hieman vanhanaikaisen näköinen

Asiakaspalveluun saa yhteyden ainoastaan sähköpostilla

Lendingwire -lainapalvelu tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa useita lainantarjoajia yhdellä hakemuksella. Lendingwire itsessään ei tarjoa kenellekään lainaa, vaan lähettämällä hakemuksen palvelun kautta käyt lainaneuvottelut usean palveluntarjoajan kanssa yhtä aikaa ja saat tarjoukset vertailtavaksesi lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lendingwiren palvelun avulla säästät valtavasti aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse käydä lainaneuvotteluita jokaisen eri palveluntarjoajan kanssa erikseen. Lendingwire myös varmistaa sen, että lainantarjoajat ovat luotettavia ja lakia noudattavia toimijoita.

Paljonko voi saada lainaa?

Lendingwire tarjoaa lainanhakijoille kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia aina 500 eurosta 60 000 euroon saakka. Palvelun kautta ei siis saa esimerkiksi asuntolainaa, mutta lainan saa tililleen ilman erillisiä pantteja tai vakuuksia, eikä lainanhakijan myöskään tarvitse ilmoittaa mihin rahan aikoo käyttää. Lainaa voi siis hakea esimerkiksi lomamatkaa tai mökkiremonttia varten, ja toisin kuin kivijalkapankeissa, se mihin lainan aikoo käyttää, ei vaikuta lainan saamiseen tai hakemiseen millään tavalla.

Kenelle Lendingwire myöntää lainaa?

Lendingwiren ehdot kertovat, että lainaa voi hakea kuka tahansa yli 18-vuotias Suomessa asuva henkilö. Usein lainan saamisen ehdoissa mainitaan se, että hakijalla ei saisi olla luottohäiriömerkintää, mutta Lendingwiren ehdoissa ei tätä mainita. Tämän perusteella maksuhäiriömerkinnän omaava henkilö voi myös hakea lainaa, mutta toki joillekin lainantarjoajille tämä voi olla este myöntää lainaa. Joka tapauksessa Lendingwiren ehdot ovat suopeammat kuin monen muun alalla toimivan yrityksen:

  • Laina tilille jopa samana pankkipäivänä
  • Lainaa jopa 60 000 euroa
  • Todella joustavat lainat – lainan takaisinmaksuaika jopa 15 vuotta

Kokemuksia ja arvostelu

Lendingwiren kotisivu ei ole varsinaisesti kaikista modernein sivusto. Taustana toimivat valokuvat ovat toki sympaattisia, mutta isolla näytöllä ne ovat hieman epätarkkoja. Fontit ja tekstin koko tuovat myös hieman vanhentuneen kuvan sivustolle. Sivuston ehdot ja muu oleellinen tieto ovat kuitenkin helposti löydettävissä, ja selkeää lainalaskuria ei voi olla huomaamatta. Lendingwire pyytää heti sivustolle siirtyessä lupaa lähettää tarjousviestejä sähköpostiin. Jos on tositarkoituksella hakemassa lainaa eikä ole kiire saada tarjousta aivan välittömästi, tähän kannattaa suostua, sillä Lendingwire saattaa lähettää yhteistyökumppaneinaan toimivien rahoituslaitosten lainatarjouksia, jotka saattavat sisältää aidosti rahanarvoisia etuja. Sivustolta löytyy selkeästi tiedot siitä, mihin heille annetut tiedot menevät, joten käyttäjä voi varmistaa, ettei luovuta tietojaan kenellekään sellaiselle, jolle niitä ei halua antaa. Lainalaskuri on sivuston tärkein ominaisuus, ja se on tehty todella selkeäksi. Lainamäärää muuttamalla myös esimerkkilainalaskelma muuttuu, ja sen kautta on helppo käsittää millainen vaikutus lainamäärän lisäämisellä tai vähentämisellä on korkoihin, kuluihin ja takaisinmaksuaikaan. Kun sopiva lainamäärä on löytynyt, etenemään pääsee klikkaamalla ”Hae nyt” -nappia.

Seuraavaksi sivusto pyytää täyttämään tiettyjä perustietoja, jotka sitten toimitetaan eri yhteistyökumppaneina toimivien rahoituslaitosten järjestelmiin. Nämä järjestelmät lähettävät takaisin henkilökohtaiset lainatarjoukset. Nämä tarjoukset voivat poiketa etusivun esimerkkilaskelmasta johtuen esimerkiksi siitä, miten eri yhteistyökumppanit toimivat riskin suhteen ja miten he suhtautuvat erilaisiin takaisinmaksuaikoihin. Joissain tapauksissa jotkut yhteistyökumppanit saattavat kysyä ennen tarjouksen antamista joitain lisätietoja. On aina suositeltavaa vastata näihin, sillä parhaimman lainan saa valittua varmuudella vasta kaikkien rahoituslaitosten tarjouksien näkemisen jälkeen.

Palvelun plussat ja miinukset

Lendingwire-palvelun kautta haettavat lainat voivat olla 500 eurosta 60 000 euroon, joten vaihteluväli on melko iso. Monilla kilpailijoilla pienimmät lainat ovat 2 000 euron kokoisia ja suurimmat lainat saattavat olla reilusti Lendingwiren maksimia pienempiä. Lainoja saa siis joka tilanteeseen sopivasti. Lendingwire lupaa myös tarjoukset todella nopeasti hakemuksen jättämisen jälkeen, joten palvelu soveltuu erinomaisesti yllättäviin ja nopeisiin tilanteisiin. Palvelusta löytyy myös useita eri lainantarjoajia.

Lendingwire -lainapalvelun toiminnasta ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa. Lainalaskuri, hakemuksen jättäminen ja lainatarjousten vertailu toimivat hyvinkin samalla tasolla kuin kenen tahansa vakavasti otettavan kilpailijankin. Tarjoukset saa joitain kilpailijoita nopeammin. Isoimmat miinukset liittyvät siihen, että sivuston ulkonäkö on melko vanhanaikainen, eikä se sisällä loppujen lopuksi kovinkaan paljoa tietoa itse yrityksestä. Sivustolta ei löydy myöskään asiakaspalveluun muita yhteystietoja kuin sähköposti. Usein esimerkiksi chat on nopeampi tapa asioida asiakaspalvelun kanssa kuin sähköposti.

Lendingwire yrityksenä

Lendingwire on suhteellisen uusi toimija lainanvertailumarkkinoilla Suomessa. Taustalla on kuitenkin paljon kokemusta ja historiaa muualla maailmassa. Yrityksen pääkonttori toimii Yhdysvalloissa Coloradon osavaltiossa, ja sen yhteystiedot löytyvät heidän sivustoltaan hyvin nopeasti ja helposti. Vaikka yritys onkin yhdysvaltalainen, palvelusta löytyy myös useita eurooppalaisia, pohjoismaalaisia ja suomalaisia lainantarjoajia. Yritys on myös toiminut jo pidemmän aikaa muissa Pohjoismaissa, ja positiivisia kokemuksia palvelun käytöstä löytyy paljon eri arvostelusivustoilta.

Asiakaspalvelu

Lendingwire-lainapalvelun yhteystiedot on helppo löytää heidän sivustoltaan. Yrityksellä on fyysinen toimipiste Yhdysvalloissa, Boulderin kaupungissa, joka sijaitsee Coloradossa. Heillä ei ainakaan vielä ole konttoria Suomessa tai edes Pohjoismaissa. Yhteyden heidän asiakaspalveluunsa saa tällä hetkellä vain sähköpostilla, osoitteessa [email protected] Sähköpostilla yhteydenotto on helppoa, muttei kovinkaan nopeaa johtuen aikaerosta Suomen ja Yhdysvaltojen välillä. Tähän toivottavasti tulee pian kehitystä, sillä esimerkiksi chat-palvelu nopeuttaisi merkittävästi asiakaspalvelun kanssa asioimista.

LendingWire – Usein kysytyt kysymykset

Siirry lainahakemukseen