Lainasto

Hae lainaa 100 - 3000€
Lainasto

Arvosana

Lainasumma 100 - 3000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi GF Money Consumer Finance Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 100 - 3000€

Laina-aika 4 kk

Korko alkaen 27.92%

Plussat

Lainatuotteet, joista voi valita itselleen sopivimman

Kotimainen ja luotettava lainantarjoaja

Toimiva asiakaspalvelu

Miinukset

Tavallista pienemmät lainasummat

Eri lainatuotteiden todellisten kustannusten erot voi olla vaikea ymmärtää

Lainasto on pikaluottoja tarjoava laina- ja rahoituspalvelu, josta lainaa voi saada pienempinä pikavippeinä tai suurempana limiittinä, joka on vakuudeton, jatkuva luotto. Lainasto on ylpeä avoimuudestaan ja luotettavuudestaan sekä panostamisestaan palvelun turvallisuuteen. Sivusto tarjoaa lisäksi ajankohtaista tietoa lainapalveluista sekä talousasioista. Asiakaspalvelu on henkilökohtaista ja asiantuntevaa. Sivusto toimii hyvin myös mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella, ja nostoja voi tehdä tekstiviestitse. Tästä artikkelista löydät lisää Lainasto kokemuksia sekä arvostelun palvelun vahvuuksista ja heikkouksista.

Paljonko Lainasto myöntää lainaa?

Lainastosta voi saada lainaa heti rahan tarpeen yllättäessä. Lainastolla on kaksi pääasiallista tapaa myöntää lainaa: Pikavippi ja Limiitti. Pikavippi on suunniteltu tilapäiseen, pienempään rahantarpeeseen, ja sitä voi saada 300–600 euroa. Limiitti puolestaan on lainatuote, joka on suunniteltu avuksi yllättäviin, suurempiin menoihin. Limiitti on jatkuva luotto, joka antaa talouteen pelivaraa ja puskuria. Limiittiä voi saada 3000 euroon saakka. Molempiin lainatuotteisiin liittyy oma vuotuinen nimelliskorkonsa ja kuukausittainen tilinhoitomaksunsa.

Kenelle Lainasto myöntää lainaa?

Lainasto perustaa lainapäätöksensä useisiin erilaisiin tekijöihin, joista tärkeimmät ovat hakijan täysivaltaisuus, todennettava henkilöllisyys sekä moitteettomat luottotiedot. Hakijan tulee olla 18–80-vuotias. Hakijalla on oltava vakituinen osoite Suomessa sekä tili suomalaisessa pankissa ja tunnukset verkkopankissa asioimista varten tai voimassa oleva mobiilivarmenne. Hakijan raha- ja talousasioiden tulee myös olla mallillaan. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla, eli luottotietojen on oltava kunnossa. Hakijalla on oltava niin ikään säännölliset kuukausittaiset tulot.

  • Lainastolla on erilaisia lainatuotteita erilaisiin tarpeisiin
  • Lainan hakeminen on helppoa ja rahat saa käyttöönsä nopeasti
  • Joustoluotto antaa talouteen pelivaraa

Lainasto – kokemuksia ja arvostelu

Lainahakemuksen tekeminen on Lainaston avulla hyvin helppoa ja yksinkertaista. Lainahakemuksen tekeminen aloitetaan uusien asiakkaiden kohdalla aina palveluun tunnistautumisella. Tunnistautumisen yhteydessä varmennetaan siten heti hakijan henkilöllisyys verkkopankki- tai mobiilivarmennetunnistautumista käyttäen. Vanhat asiakkaat voivat aloittaa kirjautumalla omalle asiakastililleen. Seuraavassa vaiheessa täytetään henkilötiedot lainahakemukselle, mihin myös selvitetään tiedot omista tuloista. Kolmas vaihe onkin sitten valmis lainapäätös, jonka jälkeen rahat tulevat tilille välittömästi. Sama kolmivaiheinen hakemusmenettely koskee sekä pikavippiä että limiittiä. Limiitti on Lainaston tuote, joka eroaa hieman perinteisestä pikavipistä. Limiitti on jatkuva laina, jossa nostoerät voi päättää itse ja nostaa rahaa tarpeen mukaan aina 3000 euroon saakka. Käyttämätön limiittisaldo ei maksa mitään, kuluja syntyy ainoastaan nostetuista eristä. Pikavippi on puolestaan lainatuote, joka on perinteinen kertalaina äkilliseen rahantarpeeseen. Pikavippiä voi saada 600 euroon saakka. Molemmat lainatuotteet ovat omalla tavallaan käteviä ja sopivat hieman erilaisiin tilanteisiin. Kummassakin tuotteessa kyseessä on takaisinmaksettava laina, joten myös pienemmän pikavipin kohdalla omaa takaisinmaksukykyään kannattaa pohtia lainahakemusta tehdessään. Lainastolta löytyy runsaasti tietoa ja ohjeita molemmista lainatuotteista.

Lainaston takana on suomalainen yritys, joka on tarjonnut rahoituspalveluita vuodesta 2011 saakka. Sivusto antaa melko nopeasti vierailijalle käsityksen luotettavasta ja vastuullisuuteen pyrkivästä rahoituspalvelusta. Sivuston ulkoasu on selkeä ja valikot helppokäyttöisiä. Lyhyet kuvaukset Lainaston tärkeimmistä lainatuotteista löytyvät heti etusivulta, ja tiedonjanoiselle on valikoiden takana tarjolla enemmänkin lueskeltavaa. Lainasto on ottanut vetonaulakseen kaksi hieman toisistaan eroavaa lainatuotetta, jotta asiakas löytäisi juuri omaan rahoitustarpeeseensa parhaiten istuvan ratkaisun.

Lainasto – plussat ja miinukset

Lainasto saa plussaa palvelun kotimaisuudesta sekä runsaasta, mutta selkeästä sisällöstä. Hyvää on myös se, että Lainasto ei tarjoa vain yhtä nopeaa tapaa hakea lainaa, vaan saman tyyppinen asia on jaettu kahdeksi lainatuotteeksi, joista toinen on pienempi, muutamien satojen eurojen perinteinen pikavippi ja toinen suurempi, henkilökohtainen luottoraja, jonka puitteissa lainaa voi nostaa haluamiaan summia tarpeen mukaan. Lainastolla on myös asiakaspalvelu, jonka yhteystiedot ovat hyvin löydettävissä.

Mikäli lainaa tarvitsee useita tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia euroja, ei Lainasto ole tilanteeseen sopiva vaihtoehto. Lainasto myöntää pienempiä muutamien satasten pikavippejä sekä isomman muutaman tuhannen limiitin henkilökohtaisella luottorajalla. Lainaston lainaamat summat ovat siten pienempiä kuin joillakin toisilla rahoitusyhtiöillä. Hätäisemmän hakijan saattaa olla myös vaikea hahmottaa kahden lainatuotteen eroja sekä etenkin niistä kertyviä todellisia kustannuksia: vaikka limiitti tarjoaa taloudellista puskuria, on se silti samalla kuluerä, sillä kyseessä on takaisinmaksettava luotto.

Lainasto yrityksenä

Lainaston omistaa GF Money Consumer Finance Oy. Yritys on suomalainen ja ollut alalla vuodesta 2012 saakka. GF Money Consumer Finance tarjoaa lainaa sekä yksityisille henkilöille että yrityksille. Yhtiö toimii tällä hetkellä Pohjoismaissa: Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Yhtiön alla on viisi lainapalveluja tarjoavaa tuotemerkkiä. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli 12 miljoonaa euroa. Liiketoiminnan voitto oli 2,7 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli 22,4 %. Yhtiö työllisti vuonna 2019 16 henkilöä.

Lainasto – asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Lainaston asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse, asiakaspalvelun sähköpostiosoitteesta tai chatin kautta. Asiakaspalvelu työskentelee arkisin klo 9–17. Asiakaspalveluun soittaminen on maksullista: jokainen alkava puhelu maksaa yhden euron sekä 1,98 euroa jokaiselta minuutilta. Asiakaspalvelu auttaa niin lainatuotteisiin liittyvissä kysymyksissä kuin lainahakemuksen täyttämisessä. Asiakaspalvelusivulla on iso valikoima useimmin kysyttyjä kysymyksiä, joihin tutustumalla saattaa löytää etsimänsä avun myös olematta asiakaspalveluun erikseen yhteydessä. Lainaston asiakaspalvelu on oikein toimiva ja henkilökohtaista ohjeistusta sekä käyttötukea antavat asiantuntevat ammattilaiset.

Lainasto – usein kysytyt kysymykset

  • Kuinka nopeasti lainan voi saada?
  • Mitä lisäkuluja lainoihin liittyy?
  • Miten Lainaston limiitti eroaa pikavipistä?
  • Millainen on Lainaston Pikavippi?
  • Toimiiko Lainasto kännykällä?

Siirry lainahakemukseen