Lainaamo

Hae lainaa 500 - 20 000€
Lainaamo

Arvosana

Lainasumma 500 - 20 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Lainaamo Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 500-20000€

Laina-aika 24-120kk

Korko alkaen 5%

Plussat

Yksilöllinen lainatarjous

Monipuolisia lainoja

Maksuvapaita kuukausia

Miinukset

Lainan hyväksyminen voi viivästyä

Asiakaspalvelu avoinna vain tiettyinä aikoina

Lainaamo on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille. Lainaamo tarjoaa rahoitusta niin arjen pienempiin kuin suurempiinkin hankintoihin. Suomalaisten omistama yhtiö tarjoaa monipuolisia ja joustavia rahoituspalveluja, joissa otetaan huomioon asiakkaiden elämäntilanteet, tarpeet ja muut yksityiskohdat. Lainapäätöksen saanti on erittäin nopeaa, sillä lainahakemus täytetään vaivattomasti verkossa ja asiakas saa päätöksen välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen. Useita Lainaamo kokemuksia lukeneet asiakkaat voivat vakuuttua palvelun laadukkuudesta ja helppoudesta.

Paljonko Lainaamo rahoitusyhtiöltä voi saada lainaa?

Lainaamo tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja 500 eurosta lähtien aina 20 000 euroon asti. Kulutusluottojen laina-ajat ovat joustavat, ja laina-aikaa voi saada jopa 10 vuoteen saakka. Lainaamo lupaa vakuudetonta lainaa ilman ylimääräisiä piilokuluja. Esimerkkilaina: todellinen korko 10 000 euron lainalle viiden vuoden maksuajalla on 18,89 %, jossa on huomioitu 15 %:n koron lisäksi 150 euron avausmaksu. Lainan tilinhoitomaksu on 12,50 € kuukadessa toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan todelliseksi summaksi tulee näin 14752,68 euroa laina-ajalta.

Kenelle Lainaamo myöntää lainaa?

Lainaamon luotot ovat vakuudettomia, joten muutamat kriteerit täytyy olla huomioituna ennen kuin lainaa kannattaa lähteä edes hakemaan. Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias Suomessa asuva henkilö. Kriteerinä on myös suomalainen pankkitili eikä lainanhakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Jos luottotietosi eivät ole kunnossa kannattaa tutustua Tando Lainaan. Henkilön tulee suorittaa Lainaamon luottokelpoisuusarvio, jonka mukaan lainanhakija kykenee maksamaan hakemansa lainan takaisin. Tämän lisäksi lainanhakijalla on oltava Lainaamon hyväksymän suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, joilla pystyy tunnistautumaan itse palveluun.

  • Kiinteä lainakorko
  • Rahat tilille nopeasti

Lainaamo

Jo itse Lainaamon sivusto huokuu luotettavuutta ja turvallisuutta. Tiedon määrä ja läpinäkyvyys kertovat ammattimaisesta yhtiöstä, ja kotimaisuus antaa Lainaamolle vielä lisäarvoa. Lainaamo ottaa vastuullisen luotonannon periaatteet vakavasti, ja varmistaa huolellisesti jokaisen asiakkaan maksukyvyn ennen kuin myöntää lainansa lainanhakijalle. Lainaamon lainatuotteet ovat vakuudetonta lainaa, ja kriteerit täyttävälle lainanhakjalle voidaan myöntää lainaa vaivattomasti ilman takaajaa. Lainaa haet helposti verkossa täyttämällä lainahakemuksen. Lainaamo lupaa antaa lainapäätöksen heti. Henkilökohtainen lainatarjous perustuu lainanhakijan antamiin tietoihin, joten muistathan kiinnittää huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Jotta laina voidaan myöntää, tulee sinun lähettää Lainaamolle tarvittavat liitetiedostot joko sähköpostitse, postitse tai voit ladata ne myös suoraan palveluun lainahakemuksen päätteeksi. Palkansaajan tulee lähettää kopio palkkakuitista, eläkeläisten kopio eläkepäätoksestä ja yrittäjien kopio verotuspäätöksestä. Lopullisen lainatarjouksen hyväksyminen tapahtuu vasta sen jälkeen kun Lainaamo on tarkistanut lainanhakijan toimittamat liitteet ja lainanhakija hyväksyy lainaehdot. Lainan voi nostaa välittömästi päätöksen jälkeen, ja normaalisti rahat näkyvät tilillä jo samana päivänä. Jos hyväksytty lainapäätös annetaan viikonloppuna tai pyhäpäivänä, rahat maksetaan tilille seuraavana mahdollisena arkipävänä.

Lainaamo tarjoaa vakuudetonta lainaa joustavasti ja ilman takauksia. Kiinteäkorkoista lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Lainaamon laina-aika on tosin joustava, ja asiakas voi mahdollisesti tehdä tähän muutoksia myös lainan hyväksymisen jälkeen. Tämän lisäksi lainaa voi myös korottaa 3 kuukauden välein. Kiinteä lainakorko ei pääse yllättämään missään vaiheessa, ja kaikki kulut sekä korko kerrotaan asiakkaalle ennen lainan hyväksymistä. Lainaamo tarjoaa aina yksilöllisen lainatarjouksen, ja luotettavimmille hakijoille laina myönnetään edullisimmin.

Lainaamo – Plussat ja miinukset

Lainaamo tarjoaa erittäin monipuolisia lainoja erilaisiin tarpeisiin. Kyseessä on luotettava ja turvallinen lainayhtiö, jolta löytyy alalta kokemusta, vaikka yhtiö on ollut toiminnassa vasta vuodesta 2013 lähtien. Helppovertailu.fi arvostaa suuresti sitä, että Lainaamo Oy on vakavarainen, ja sillä on julkisen osakeyhtiön tuoma tuki. Lainaa voi hakea kätevästi verkossa eikä itse verkkohakemuksen tekemiseen kulu kuin vain muutama minuutti. Verkkopalvelun avulla voit tarkistaa lainan reaalitilanteen ja Lainaamo myöntää tarvittaessa myös maksuvapaita kuukausia.

Lainaamon negatiivisista puolista mainittakoon sen verran, että lainan hakemisessa voi vierähtää tovi ennen kuin laina myönnetään. Asiakirjojen läpikäymisessä voi kestää, sillä Lainaamo tarkistaa lainanhakijan tiedot perusteellisesti ja myös varmistaa, että tiedot täsmäävät hakijan antamiin tietoihin. Tällä tavoin tosin ehkäistään mahdollinen vilpillinen toiminta, joten annettakoon tämä anteeksi. Vaikka Lainaamo listaa sivustollaan monia eri lainatuotteita, kuten reissuluotto, remonttilaina ja autolaina, tarjolla on tosiasiassa vain yhdistelylaina ja kulutusluotto.

Lainaamo Oy yrityksenä

Lainaamo Oy on suomalaisten vuonna 2013 perustama suomalaisille suunnattu rahoitusyhtiö. Lainaamo on Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin rekisteröity yhtiö, jonka toiminta painottuu erilaisiin kulutusluottoihin. Lainaamon toimintamalli keskittyy yksilöllisten rahoituspalveluiden tarjoamiseen, ja yhtiö onkin palvellut liiketoimintansa aikana jo yli 70 000 suomalaista asiakasta. Lainaamon konttori sijaitsee Helsingissä ja tänä päivänä Lainaamo Oy on Fellow Finance Oyj:n tytäryritys. Lainaamo on tunnollinen ja luotettava lainanantaja, joka varmistaa jokaisen asiakkaan maksukyvyn ennen lainan myöntämistä.

Lainaamo – Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Lainaamo tarjoaa vikkelää asiakaspalvelua suomeksi. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä esimerkiksi lainoihin ja niiden hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Lainaamon asiakaspalveluun saat yhteyttä joko puhelimitse numerosta 075 756 8601 tai sähköpostitse lähettämällä viestiä osoitteeseen [email protected] Asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9-17 välisenä aikana. Lainaamon sivustolta löytyy myös kohta, johon on listattu usein kysyttyjä kysymyksiä lainanhakuun liittyen. Nämä kannattaakin lukaista läpi ennen kuin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, sillä vastaus saattaa löytyä yllättävän helposti!

Lainaamo – Usein kysytyt kysymykset

  • Kenelle Lainaamo myöntää lainaa?
  • Millaisia lainoja Lainaamo tarjoaa?
  • Millaiset korot Lainaamon lainoissa on?
  • Tarvitseeko minun lähettää liitteitä lainahakemuksen yhteydessä?
  • Onko Lainaamo luotettava valinta?

Siirry lainahakemukseen