Komplett Bank

Hae lainaa 1000 - 50 000€
Komplett Bank

Arvosana

Lainasumma 1000 - 50 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Komplett Bank ASA:

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 1000 - 50 000€

Laina-aika -

Korko alkaen 4,90%

Plussat

Edullinen korko alkaen 4,9 %

Lainalle saa markkinoiden joustavinta maksuaikaa

Luotettava ja vakaa toimija rahoitusalalla

Miinukset

Luottoehdot ovat melko tiukat

Lainaosuus voi jäädä pitkäksi aikaa lyhentämättömäksi, koska lainasta voi maksaa pienimmillään vain koron ja kulujen osuuden

Asiakaspalvelu on auki arkisin vain 9–16 välisenä aikana

Komplett Bank on vuonna 2014 Norjassa perustettu pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita myös Suomessa. Palvelun tarjoamat luotot ovat vakuudettomia, ja niitä mainostetaan ehdoiltaan edullisina. Komplett Bank erottuu muista luotontarjoajista, koska sen lainaa voi lyhentää täysin omaan tahtiin. Lainasta maksetaan kuukausittain korot ja kulut, mutta itse lainaosuuden lyhennystahdin voi päättää itse. Tällainen lainanmaksumetodi on lainamarkkinoilla erittäin harvinainen. Komplett Bank suositteleekin seuraamaan vapaavalintaista takaisinmaksuaikataulua, jonka avulla luotto-osuutta saadaan maksettua pois asiakkaalle sopivalla aikataululla. Suomalaisten kuluttajien Komplett Bank kokemuksia löytyy verkosta kymmeniä, ellei satoja. Ne ja tämä artikkeli auttavat tutustumaan Komplett Bankin mielenkiintoisiin lainapalveluihin.

Paljonko Komplett Bank antaa lainaa?

Komplett Bank on tuonut Suomen luottomarkkinoille uudentyyppisen lainan, jossa ei ole kiinteää kuukausittaista lyhennyssummaa. Asiakas voi palvelussa itse valita, miten ja missä ajassa maksaa lainansa takaisin. Joustoluottoa voi saada tuhannesta eurosta 50 000 euroon ilman vakuuksia tai lyhennyspakkoa. Pankin omalla sivustolla voi laskurin avulla miettiä itselleen sekä omaan tarpeeseensa sopivan kokoista lainaa. Alustavan päätöksen lainahakemukselleen saa lähes välittömästi, mutta myönnetty luotto ja sen suuruus selviävät kuitenkin vasta hakijalle lähetettävästä henkilökohtaisesta luottotarjouksesta. Pankki tekee hakijan taloudellisesta tilanteesta kokonaisarvion, ja lopullinen luotto määräytyy sen perusteella. Luotto maksetaan vasta, kun hakemus on käsitelty ja allekirjoitettu pankkitunnuksilla.

Kenelle Komplett Bank myöntää lainaa?

Lainan ottaminen on tärkeä taloudellinen päätös kuluttajalle, mutta myös lainan myöntämiseen liittyy riskejä. Komplett Bank on kuluttajien kokemuksien mukaan melko tarkka luotonantaja, joten joskus lainaa voi saada helpommin jostain toisista rahoituslaitoksista. Tämä voi johtua siitä, että Komplett Bank ei halua myöntää lainaa epävarmoille lainanhakijoille suojaten näin itseään mahdollisilta luottotappioilta. Komplett Bankilta voi hakea joustavaa lainaa vähintään 23-vuotias, säännölliset tulot, kuten palkkatyön tai eläkkeen, omaava henkilö. Yleisten lainaehtojen mukaan hakijalla tulee myös olla pysyvä osoite Suomessa viimeisten 36 kuukauden ajalta. Hakijalla näkyvät maksuhäiriömerkinnät luottotiedoissa estävät lainan saamisen. Jos luottotietosi eivät ole kunnossa kannattaa lainaa ilman luottotietoja hakea muualta.

  • Kaikkien luotonmyöntäjien tulee Suomessa noudattaa vastuullista luotonmyöntöä, joten maksuhäiriömerkinnät estävät useimmiten lainansaannin.
  • Yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen parantaa mahdollisuuksia saada hyväksytty lainapäätös.

Kokemuksia Komplett Bank -lainapalvelusta

Vaikka Komplett Bankin lainapalvelut Suomessa ovat avautuneet vasta vuonna 2017, on kuluttajille ehtinyt kertyä jo runsaasti kokemuksia sen tarjoamista luotoista ja Komplett Bankin toimintatavoista. Käyttäjäkokemusten perusteella Komplett Bankista saa kuvan varsin toimivana nettipankkina, jonka palveluissa olisi kuitenkin joiltain osin kehitettävää. Karkeasti jaoteltuna palautetta antaneet käyttäjät voi jakaa kahteen ryhmään. Selkeästi palveluun tyytyväisistä asiakkaista monet olivat saaneet lainaa kohtuullisella tai hyvällä korolla. Heillä oli ennen lainan hakemista hyvät luottotiedot ja kattava maksukyky, joten Komplett Bank oli myöntänyt lainan edullisilla ehdoilla. Saatuun palveluun pettyneet ja negatiivista palautetta antaneet olivat saaneet heikkoja lainatarjouksia tai täysin kielteisiä päätöksiä hakemuksiinsa. Jotkut hakijat olivat saaneet kielteisen luottopäätöksen huolimatta siitä, että heidän tulonsa olivat olleet hakijan omasta mielestä kunnossa. Komplett Bank voi siis olla keskivertoa tiukempi lainanmyöntäjä etenkin isompien summien kohdalla. Jonkin verran kriittistä palautetta on annettu myös Komplett Bankin yhteydenpidosta hakemuksen lähettämisen jälkeen, sillä jotkut käyttäjät kokivat saaneensa liian vähän tietoa lainanmaksusta tai lähetetyn hakemuksen tilasta. Lisäksi asiakaspalvelun hitaudesta ja vaikeasta tavoitettavuudesta löytyi jonkin verran kommentteja. Eri verkkosivuilla luettavissa olevat lainanhakijoiden ja asiakkaaksi päätyneiden kokemukset Komplett Bankista ovat kuitenkin pääosin positiivisia.

Useat positiivisen kokemuksen Komplett Bankista saaneet olivat erityisesti tyytyväisiä myönnetyn lainan suuruuteen sekä isojen lainasummien korkojen alhaisuuteen. Tämä on esimerkiksi mahdollistanut useille hakijoille aiempien korkeakorkoisten lainojen ja pikavippien yhdistämisen selkeästi matalamman koron tarjoavalle Komplett Bankille. Tällöin hakija on pystynyt selkiyttämään omaa henkilökohtaista talouttaan ja säästämään kuluihin ja korkoihin menneitä varoja. Komplett Bankin Joustoluotto on käyttäjien kokemusten mukaan takaisinmaksunsa suhteen juuri niin joustava kuin luvataan. Raha-asioistaan huolen pitäville asiakkaille se ei ole aiheuttanut ongelmia, vaan pelkkien lainanhoitokulujen ja korkojen maksaminen joinain kausina on koettu positiivisena mahdollisuutena.

Komplett Bank -lainapalvelun plussat ja miinukset

Komplett Bank on kiinnostava ja varmasti tutustumisen arvoinen lainapalvelu, joka näyttää kasvattavan suosiotaan Norjan ja Ruotsin lisäksi myös Suomessa. Sen luoton korkoa mainostetaan yhtenä markkinoiden houkuttelevimpana, vaikka lainan lopullinen korko voikin olla suurempi kuin 4,9 %. Tämä johtuu siitä, että lopulliseen korkotarjoukseen vaikuttavat muun muassa hakijan työtilanne, tulot ja menot sekä asuinkustannukset ja vanhat velat. Lainalle saa myös muita lainantarjoajia joustavampaa maksuaikaa. Jos eteen tulee yllättäviä maksuvaikeuksia, voi normaalista kuukausierästä poiketen maksaa vain korkojen ja kulujen osuuden. Varsinainen lainaosuus ei tällöin pienene, mutta lyhyen taloudellisesti vaikean jakson yli pääsee näin ilman suurempia ongelmia.

Komplett Bankin luottoehdot ovat osoittautuneet melko tiukiksi, minkä vuoksi monet hakemuksista joko hylätään tai niille myönnetty summa on hakijan toiveita pienempi. Myös nimelliskoron suuruus vaihtelee sen mukaan, miten hyvin lainanhakija täyttää luottoehdot. Koska joustava takaisinmaksusumma voi pienimmillään olla pelkkien koron ja kulujen osuus, itse laina voi helposti jäädä pyörimään maksamattomana kuukausiksikin. Tämä on lainan maksajalle haitallista, sillä laina ei lyhene ja maksettujen kulujen osuus vain nousee. Suppea ja vaikeasti tavoitettava asiakaspalvelu voi puolestaan aiheuttaa asiakkaille turhautumista, sillä ongelmat ja epätietoisuus raha-asioissa aiheuttavat stressiä ja kuluttaja voi helpommin päätyä jonkin kilpailevan luotontarjoajan asiakkaaksi.

Komplett Bank yrityksenä

Komplett Bank on norjalainen vuonna 2014 perustettu, kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita tarjoava pankki, jonka palveluilla on edulliset ehdot eikä niille vaadita vakuuksia. Nykyisin Komplett Bankin osakkeet on myös noteerattu Oslon pörssissä ja se on laajentanut toimintaansa Norjasta Suomeen ja Ruotsiin. Komplett Bankin tuotemerkki on jo tunnettu Suomen laina-, säästö- ja kulutusluottomarkkinoilla, sillä sen Joustoluotto on ollut suomalaisten kuluttajien saatavilla vuodesta 2017 ja luottokortti vuodesta 2019. Komplett Bank on tiiviissä yhteistyössä monien suurten verkkokauppojen taustalla toimivan Komplett Groupin kanssa tarjoten sille verkkokaupan maksuratkaisuja. Vuoden 2018 lopussa Komplett Bankin asiakkaita oli yhteensä yli 1,6 miljoonaa.

Komplett Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Komplett Bankin ystävällinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin maanantaista perjantaihin kello 9–16. Suomalaiset asiakkaat saavat palvelua soittamalla numeroon 09-424 52288 sekä lähettämällä sähköisen yhteydenottolomakkeen tai sähköpostia osoitteeseen [email protected] Asiakaspalvelu vastaa sähköisiin yhteydenottoihin arkisin noin 1–2 tunnissa. Yleisimpinä pyhäpäivinä ja esimerkiksi Norjan itsenäisyyspäivänä asiakaspalvelu on suljettu. Komplett Bankin sivustolla on kuitenkin Usein kysytyt kysymykset -osio, josta voi tällöin löytää lisätietoja yleisimpiin ongelmatilanteisiin. Komplett Bank on rekisteröity Norjaan, ja se harjoittaa niin sanottua ”rajan yli tapahtuvaa toimintaa” Suomessa. Tällä hetkellä sillä ei siis ole Suomessa toimipaikkaa, ja Komplett Bankille osoitettu posti ohjautuu sen postilokero-osoitteeseen.

Komplett Bank – Usein kysytyt kysymykset

  • Kuinka suuret lainakustannukset ovat?
  • Voiko Komplett Bankin lainalla yhdistää lainoja?
  • Kuinka nopeasti rahat saa tililleen?
  • Onko Komplett Bank turvallinen luotontarjoaja?
  • Mihin tarkoitukseen Komplett Bankin luotto on tarkoitettu?

Siirry lainahakemukseen