Freedom Rahoitus

Hae lainaa 1000 - 60 000€
Freedom Rahoitus

Arvosana

Lainasumma 1000 - 60 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Freedom Rahoitus Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 1000-60 000€

Laina-aika 1-15v

Korko alkaen 4,41%

Plussat

Ilmainen kuluttajille

Kaikki lainapäätökset helposti yhdeltä sivustolta

Korko alkaen 4,5 %

Yritys auttaa velkojen yhdistämisessä

Pisin takaisinmaksuaika jopa 15 vuotta

Jopa 60 000 euroa lainaa ilman vakuuksia

Hakijoille asiantuntevia neuvoja

Miinukset

Ei eroa ehdoiltaan monista muista luotonvälittäjistä

Nopeaan hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset

Asiakaspalvelu ei ole auki viikonloppuisin

Freedom Rahoitus on kokenut lainojen välittäjä ja kilpailuttaja Suomessa sekä Pohjoismaissa, sillä se on toiminut alalla jo vuodesta 1999 lähtien. Lainan tarjoajalla on siis jo yli 20 vuoden kokemus alalta, ja se on myös auttanut jo yli miljoonaa asiakasta löytämään sopivan lainan itselleen. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin tästä lainanvälittäjästä ja jaamme myös omia Freedom Rahoitus kokemuksia sinulle. Lainanvälittäjiä on nykyään tarjolla runsaasti suomalaisille asiakkaille. Suosittelemmekin tutustumaan eri lainanvälittäjiä koskeviin arvosteluihimme, koska lainanvälittäjien välillä voi olla merkittäviäkin eroja. Tässä arvostelussa kerromme muun muassa Freedom Rahoituksen lainoista sekä siitä, kenelle se voi myöntää lainaa. Voit myös esimerkiksi lukea Freedom Rahoitusta koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä.

Paljon Freedom Rahoitus myöntää lainaa?

Freedom Rahoituksen välittämää luottoa voi hakea tarvitsemansa summan 1 000–60 000 euron väliltä. Myönnetyn lainan summa kuitenkin vaihtelee hakijan tietojen ja lainanmyöntäjän mukaan. Luottojen lisäksi Freedom Rahoituksen kautta voi yhdistää lainansa. Lainoja yhdistäessä lainasumma vaihtelee myös hakijan tarpeen mukaan 1 000–60 000 euron välillä. Lainasumma valitaan hakemusprosessia tehtäessä. Samalla valitaan myös haluttu takaisinmaksuaika. Suuntaa antavan kuukausierän summan saa näkyviin heti ennen edes omien tietojensa täyttämistä. Laskurilla voi nähdä saman tien myös kuukausierän, kokonaiskulut, nimelliskoron ja todellisen vuosikoron. Lainasummien lisäksi myös korot ja kulut voivat kuitenkin vaihdella eri luotonmyöntäjien kesken. Tämä Freedom Rahoitus arvostelu suosittelee kuitenkin käyttämään sivuston kätevää laskuria jo ennen tarjoushakemuksen lähettämistä.

Kenelle Freedom Rahoitus myöntää lainaa?

Freedom Rahoituksen lainaa ei voi hakea aivan kuka tahansa. Kuten lähes aina lainoja hakiessa, maksukyky täytyy todistaa. Lainojen hakemiseen nimittäin vaaditaan 20 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot ja hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Hakemukseen liitetty yhteishakija, kuten oma puoliso, parantaa usein lainan saannin mahdollisuutta. Rinnakkaishakijan liittäminen hakemukseen on helppoa. Alustavan tarjoushakemuksen voi täyttää netissä ja toisen hakijan tiedot kirjoitetaan hakemuksessa pyydettyyn kohtaa. Hakemuksen voi jättää halutessaan myös puhelimitse. Freedom Rahoitus lainojen yhdistäminen etenee samalla tavalla, eli täyttämällä hakemuksen netissä, tai soittamalla Freedom Rahoituksen asiakaspalveluun ja täyttämällä hakemuksen yhdessä asiakaspalvelun kanssa. Lue seuraavasta listasta mitä muuta Freedom Rahoituksen lainan hakemisesta on syytä tietää.

  • Hakemisprosessi vie muutaman minuutin
  • Voit saada tarjouksia yli 25 luotonmyöntäjältä
  • Lainatarjouksista ilmoitetaan heti
  • Tarjouksia voi vertailla OmaTili-palvelun kautta
  • Lainatarjous hyväksytään verkkopankkitunnuksilla

Freedom Rahoitus kokemuksia ja arvostelu

Freedom Rahoituksen sivusto on tehnyt lainan hakemisen ja vertailemisen asiakkaille helpoksi. Sivusto on hyvin selkeä lainanvertailusivusto, sillä se on ulkoasultaan yksinkertainen. Se on myös koonnut asiakkaille selkeitä ja lyhyitä ohjeosiota ja -sivuja. Lainojen ominaisuuksista, kuluista ja niiden hakemisesta kerrotaan selkeästi jo ennen lainaprosessin aloittamista. Lainoille, luotoille ja lainojen yhdistämiselle on tehty omat sivunsa. Näillä sivuilla kerrotaan mihin laina sopii, miten sitä käytetään ja miten hakuprosessi etenee. Samoilta sivuilta voi myös käyttää sivuston kätevää lainasumma- ja -aikalaskuria, jonka avulla voi laskea suuntaa antavan kuukausierän lainalleen. On hyvä kuitenkin muistaa, että lopulliset lainasummat, maksuajat ja korot voivat vaihdella pankin tai rahoituslaitoksen mukaan. Laskurin avulla voi kuitenkin selvittää, olisiko edes suuntaa antava summa itselleen sopiva. Mikäli se ei ole, lainan hakemisen voi keskeyttää jo siinä vaiheessa ilman turhaa tietojen syöttämistä ja useita turhia tarjouksia. Laskuriin valitaan haluttu lainasumma ja takaisinmaksuaika, jonka jälkeen se ilmoittaa esimerkkilaskelman lainan kuluista korkoineen ja kuluineen. Itse lainan hakeminenkin on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen täyttäminen etenkin netin kautta onnistuu jopa minuuteissa. Hakemus on selkeä ja sen täyttäminen onnistuu helposti, vaikka lainan hakemisesta ei olisikaan paljon kokemusta. Hakemuksen jättäminen ei sido mihinkään. Hakemusta jättäessä kannattaa kuitenkin varautua lähettämään liitteitä, jos niitä pyydetään.

Lainatarjouksia ei myöskään tarvitse odotella kauan. Lainatarjouksista tulee hakijalle ilmoituksia sitä mukaan, kun niitä tulee. Kaikki lainatarjoukset eivät siis välttämättä tule kerralla samaan aikaan. Mikäli hakijalle tulee kysyttävää, Freedom Rahoituksen asiakaspalveluun saa helposti yhteyden niin sähköpostin, puhelimen kuin sivuston chatinkin kautta. Suomalaiset asiakaspalvelut neuvovat laina-asioissa ja voivat esimerkiksi auttaa täyttämään hakemuksen puhelimen välityksellä. Freedom Rahoituksen toimintaa sitoo myös pankkisalaisuus, joten se käsittelee kaikki tiedustelut luottamuksellisesti. Omista yksityisasioistaan ja tiedoistaan ei siis tarvitse olla huolissaan hakiessaan lainatarjousta. Chatissa ei kuitenkaan käsitellä turvallisuussyistä kuin yleisluontoisia asioita. Freedom Rahoituksen sivusto on siis tehokas, selkeä sekä hyödyllinen, ja asiakaspalvelu on asiantuntevaa ja ystävällistä.

Freedom Rahoitus plussat ja miinukset

Freedom Rahoituksen suurimpina plussina ovat sen helppokäyttöisyys, nopeus ja turvallisuus. Lainan hakeminen onnistuu jopa vain minuuteissa, ja myös itse lainan voi saada tililleen jopa saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä. Freedom Rahoituksen sivusto ja asiantunteva sekä suomenkielinen asiakaspalvelu tekevät myös hakemisesta helppoa. Lomaketta ei tarvitse osata edes itse täyttää, sillä asiakaspalvelu voi opastaa hakuprosessin läpi puhelimen avulla. Lainaa hakiessa turvallisuus on myös aina etusijalla ja Freedom Rahoituksella onkin yli 20 vuoden vakaa kokemus alalta. Se myös tekee yhteistyötä yli 20 yleisen pankin ja luotonmyöntäjän kanssa, joka kertoo sen turvallisuudesta. Näiden tärkeimpien asioiden lisäksi Freedom Rahoituksella on muitakin hyviä puolia, kuten seuraavat asiat:

Freedom Rahoitus on yleisesti hyödyllinen ja turvallinen lainanvälityssivusto, joka tekee yhteistyötä monien virallisten ja tunnettujen luotonmyöntäjien ja pankkien kanssa. Freedom Rahoituksen yhteistyöpankkeihin ei kuitenkaan kuulu läheskään kaikkia suomalaisia pankkeja. Sen yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi Nordax Bank, Aktia ja Bank Norwegian. Mikäli siis haluaa vertailla monien muiden Suomen tunnetuimpien pankin lainoja ja luottoja, joutuu sen tekemään itse. Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanien määrä on kuitenkin jo nyt varsin kattava, sillä se välittää lainatarjouksia yli 25 luotonmyöntäjältä ja pankilta. Lisäksi yritys kertoo sen yhteistyökumppanien määrän kasvavan jatkuvasti. Onkin siis pitkälti kustakin asiakkaasta kiinni, onko tyytyväinen sen yhteistyökumppaneihin vai ei. Freedom Rahoituksen miinuspuoliksi voisi sanoa myös seuraavat asiat:

Freedom Rahoitus yrityksenä

Freedom Rahoitus on hyvin kokenut ja monia tyytyväisiä asiakkaita palvellut toimija, kuten sen monista loistavista asiakaspalautteistakin voi päätellä. Sen toiminta alkoi Pohjoismaissa ensimmäisenä Ruotsissa vuonna 1999 nimellä Bolåneservice. Vuonna 2003 yrityksen nimeksi vaihtui Freedom Finance ja vuonna 2008 se aloitti toimintansa Suomessa nimellä Freedom Rahoitus. Freedom Rahoitus Oy on osa kansainvälistä Zmarta Groupia, joka taas kuuluu saksalaisen mediajätin Bauer Media Groupin omistuksiin. Bauer Media omistaa Suomessa myös toisen kilpailutuspalvelun Zmartan ja useita radiokanavia. Zmarta on kuitenkin keskittynyt myös sähkösopimusten kilpailuttamiseen, kun taas Freedom Rahoitus keskittyy pelkästään lainoihin. Freedom Rahoitus toimii niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä muun muassa Aktian, Svea Ekonomin, Nordax Bankin ja Bigbankin kanssa.

Freedom Rahoitus asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Freedom Rahoitus on pohjoismaalaisuutensa ja suomalaisen asiakaspalvelunsa vuoksi erinomainen luotonvälittäjä suomalaisille asiakkaille. Freedom Rahoituksen toimisto sijaitsee Helsingin Kauppakeskus Citycenterissä. Asiakaspalveluun saa yhteyden myös sähköpostitse, puhelimitse tai chatin avulla. Chatin kautta voi kuitenkin kysyä turvallisuussyistä vain yleisluontoisia asioita. Freedom Rahoitus -sivuston asiakaspalvelu on auki chattia lukuun ottamatta maanantaista torstaihin kello 09.00-18.00 ja perjantaisin kello 09.00-17.00. Freedom Rahoituksen puhelinpalvelu palvelee numerosta (09) 4241 4400. Freedom Rahoitukselle soitetut puhelut maksavat normaalin paikallisverkkomaksun tai matkapuhelinmaksun verran. Freedom Rahoituksen chat taas on auki maanantaista perjantaihin kello 9.00-15.00, vaikkakin chattiin voi jättää viestin myös aukioloaikojen ulkopuolella. Tällöin asiakkaan viestiin vastataan jälkikäteen chatin aukioloaikoina asiakkaan chattiin jättämään sähköpostiosoitteeseen.

Freedom Rahoitus – usein kysytyt kysymykset

  • Sitooko lainatarjouksen hakeminen mihinkään?
  • Tarvitseeko minun toimittaa liitteitä?
  • Voinko hakea lainaa ilman verkkopankkitunnuksia?
  • Voinko saada lainaa ilman luottotietoja?
  • Kuinka pian voin saada rahat tililleni?

Siirry lainahakemukseen