Ferratum

Hae lainaa 4100 - 20 000€
Ferratum

Arvosana

Lainasumma 4100 - 20 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi

Sähköposti

Lainasummat

Laina-aika

Korko alkaen

Plussat

Nopea lainan hakeminen

Selkeät lainan ehdot

Maksuvapaa kuukausi tarvittaessa

Auki 24 tuntia vuorokaudessa

Ystävällinen asiakaspalvelu

Muistutus maksamattomasta laskusta

Helppokäyttöiset verkkosivut

Suomenkielinen palvelu

Toimii omilla pankkitunnuksilla

Miinukset

Korkeahkot korot

Omille sivuille kirjautuminen vie aikaa

Ferratum on lainapalvelu, josta voit nostaa lainaa taloutesi yllättäviin tarpeisiin. Ferratumilla on 2 miljoonaa asiakasta, yritys on perustettu vuonna 2005 ja se toimii 23 eri maassa. Ferratumilla halutaan tehdä päivittäisistä pankkiasioista sujuvampia ja vähemmän stressiä aiheuttavia. Hyvä asiakaspalvelu sekä joustavat takaisinmaksuehdot takaavat hyvän asiakastyytyväisyyden. Ferratumilta voit esimerkiksi hakea yhdistelylainaa 20 000 euroon asti. Tästä artikkelista voit lukea Ferratum kokemuksia ja saada lisätietoja siitä, kuinka lainapalvelu toimii.

Paljonko Ferratum myöntää lainaa?

Ferratumilta voit hakea lainaa aina 20 000 euroon saakka. Joustava-luottoa voit hakea 4100 euroon saakka ja yhdistelylainaa 20 000 euroon asti. Luoton lopullinen suuruus määräytyy taloudellisen tilanteesi ja Ferratumin arvioiman maksukykysi mukaan. Hyvän luotonantotavan mukaisesti Ferratum takaa sen, että jokainen asiakas välttyy liian suurilta kuluilta ja näin riski ylivelkaantumiseen pienenee. Palvelu pyrkii omilla toimillaan ehkäisemään sen asiakkaiden ajautumista maksuhäiriömerkinnän piiriin ja siitä aiheutuviin kuluihin

Kenelle Ferratum myöntää lainaa?

Ferratumilta voit hakea lainaa, jos olet iältäsi vähintään 25-vuotias eikä sinulla ole luottohäiriömerkintöjä. Sinulla on myös oltava vakituinen osoite Suomessa. Kaiken kaikkiaan luoton myöntämisessä otetaan huomioon lukuisia maksukykyysi vaikuttavia asioita, kuten työsuhteesi voimassaolo, kuukausipalkkasi suuruus ja aiemmat kulutusluottovelkasi. Lainaa hakiessa voit joutua toimittamaan erilaisia dokumentteja, esimerkiksi palkkatodistuksen tai yrittäjänä työskennellessä viimeisimmän tilinpäätöksen. Ferratum tarkistaa hakijan tiedot maksukyvyn tarkistamiseksi, joten tiedot kannattaa kertoa rehellisesti.

  • Lainansaannin ehdot täyttävä voi saada lainaa jopa 20 000 €.
  • Luottotiedot tarkistetaan jokaisen asiakkaan kohdalla.

Ferratum

Ferratumilta lainan hakeminen on helppoa! Valitset vain summan verkkosivujen lainalaskurista ja laskuri näyttää, mikä on kuukausittainen lyhennyksesi ja mikä lainan korko on. Kun olet valinnut sopivan lainasumman, voit täyttää hakemuksen loppuun. Hakemus on selkeä täyttää, ja se ohjaa sinut kätevästi prosessissa eteenpäin. Kun lainahakemus on hyväksytty, laina siirretään nopeasti ilmoittamallesi tilille. Tämän jälkeen laina on heti käytettävissäsi. Ferratumin asiakaspalvelu on aina tavoitettavissa ja voit hakea esimerkiksi maksuvapaata kuukautta silloin, kun sen tarvitset. Asiakaspalvelu lähettää sinulle tekstiviestillä muistutuksen aina, kun kuukausittaisen lainan lyhennyksen lasku on lähetetty sinulle. Saat myös muistutuksen, mikäli olet unohtanut maksaa laskun ajallaan. Ferratumin omilta sivuilta näet reaaliajassa, kuinka paljon sinulla on luottoa jäljellä ja mikä laskujen maksuhistoriasi on. Näin voit aina tarkistaa ajantasaisen velkasaldosi. Verkkosivustolta löydät myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, joten aina soittoa asiakaspalveluun ei tarvita. Ferratumin palvelu on nopeaa, ajantasaista ja ystävällistä. Asiakaspalvelijat puhuvat suomea ja vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin saat heti. Ferratumin verkkosivut toimivat moitteettomasti, joten voit luottaa siihen, että asiointi sujuu vaivatta.

Saat aina tekstiviestillä tiedon, kun maksusuorituksesi on kirjautunut Ferratumin järjestelmään. Omilta sivuiltasi pääset katsomaan, kuinka paljon luottoa sinulla on käytettävissä. Omille sivuille pääset kirjautumaan pankkitunnuksillasi. Myös henkilökohtaisen tunnuksen ja PIN-koodin käyttäminen on mahdollista. Palvelu on auki verkossa 24 tuntia vuorokaudessa, joten voit tarkistaa lainan saldosi mihin vuorokauden aikaan tahansa. Säännöllisesti omia tietoja seuraamalla asiakkaan on mahdollista välttyä ikäviltä yllätyksiltä, kuten maksamattomasta laskusta koituvilta lisäkuluilta.

Ferratum – Plussat ja miinukset

Ferratumin plussia ovat helppo lainan hakeminen ja selkeät lainaehdot. Ehdottomasti suuri plussa on mahdollisuus hakea maksuvapaata kuukautta. Asiakaspalvelu toimii hyvin ja lähetetyistä laskuista muistutetaan tekstiviestillä. Ferratumin etuihin kuuluu, että palvelu on käytettävissä vuorokauden ympäri. Palvelussa esitetään myös selkeästi, mikä lainasi korko on ja minkä suuruiset ovat kuukausierät takaisinmaksun yhteydessä. Ferratumin asiakaspalvelu auttaa ongelmatilanteissa ja palvelu on aina suomenkielistä. Asiakaspalvelun jonot ovat yleensä lyhyet.

Kuten muissakin kulutusluottopalveluissa, myös Ferratumilla lainan korko voi yllättää kokemattoman lainanhakijan. Ferratumilta lainan lyhennyksen vapaata saa ainoastaan, jos asiakkaalla ei ole avoimia laskuja. Ferratum mainostaa paljon lainatuotteitaan, mutta niiden korot eivät ole aina kilpailukykyisiä vastaavien luotonantajien kanssa. Lisäksi Ferratumin omille sivuille kirjautuminen vaatii kaksi tunnistautumiskertaa, mikäli käytät kirjautumiseen omia pankkitunnuksiasi. Kulutusluottopalvelua kilpailuttaessa on aina hyvä vertailla korkoja ja tehdä päätöksiä niiden sekä oman talouden mukaisesti.

Ferratum yrityksenä

Ferratum Bank p.l.c. eli Ferratum Oyj:n tytäryhtiö on finanssiteknologian pioneeri, joka tarjoaa laina- ja mobiilipankkipalveluita. Ferratum perustettiin vuonna 2005 ja sen päätoimisto sijaitsee Helsingissä. Yhtiön toimitusjohtajana on toiminut perustamisesta saakka Jorma Jokela. Ferratum Bank p.l.c. on osa Ferratum Oyj:tä. Kyseessä on luotettava yritys, joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalle. Ferratumin toiminta on erittäin kansainvälistä, ja toimintaa löytyy 23 maassa ympäri Euroopan, Pohjois- ja Etelä-Amerikan, Aasian, Australian ja Afrikan.

Ferratum – Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Ferratumin asiakaspalvelu toimii suomeksi ja englanniksi. Asiakaspalvelu vastaa aktiivisesti kysymyksiin sivuston live chat -palvelussa tai sähköpostitse arkisin kello 9–17 välisenä aikana. Sähköpostia voi lähettää suoraan osoitteeseen [email protected] Asiakaspalveluun saa myös yhteyttä Facebook Messengerin kautta. Jos sinulle ilmenee kysymyksiä asiakaspalvelun ollessa kiinni, kannattaa tarkistaa Ferratumin sivulle listatut usein kysytyt kysymykset. Kysymykset ja vastaukset on kategoroitu seuraavasti: hakemus, tuotteet, avoin laina, OmaTili, takaisinmaksu ja usein kysyttyä.

Ferratum – Usein kysytyt kysymykset

  • Kuka voi saada Ferratum lainaa?
  • Paljonko voin saada Ferratum lainaa?
  • Kuinka suuri Ferratumin korko on?
  • Mikä on Ferratumin tarjoama väliaikainen korkokatto?
  • Onko Ferratum luotettava lainayhtiö?

Siirry lainahakemukseen