Creditstar

Hae lainaa 50 - 2000€
Creditstar

Arvosana

Lainasumma 50 - 2000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Creditstar Finland Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 50-2000€

Laina-aika 30 päivää - 12kk

Korko alkaen -

Plussat

Kansainvälinen yritys vankalla, yli 10 vuoden kokemuksella

Nopea ja helppokäyttöinen palvelu

Asiakaspalvelua saatavilla vuoden jokaisena päivänä

Myöntää lainaa jopa 18-vuotiaalle hakijalle

Miinukset

Suurehko osa hakemuksista ei läpäise tiukkaa luottoarviota

Korko ja kulut ovat korkeat

Suurin myönnettävä laina on 2 000 euroa, joten palvelu ei täytä suurempaa lainaa tarvitsevien kriteereitä

Virolainen lainapalvelu on toiminut Suomessa Creditstar Finland Oy nimisenä jo vuodesta 2010, joten Creditstar kokemuksia on ehtinyt kertyä jo useille suomalaisille. Creditstar on joustoluottoja myöntävä lainapalvelu, jossa asiakas saa käyttöönsä luottotilin 2000 euron luottorajalla. Luottotilillä oleva saldo on asiakkaan käytettävissä milloin vain ja tarvitsemansa rahat voi siirtää omalle tililleen 50–2000 euron erissä, kunhan jäljellä oleva luottoraja ei ylity.

Paljonko lainaa Creditstar voi myöntää?

Creditstar myöntää pienehköjä pikalainoja 50–2 000 euron välillä. Luotto myönnetään luottotilille, josta rahaa voi nostaa omalle tililleen tarvitsemansa summan verran tilillä jäljellä olevan luoton puitteissa. Koko 2 000 euron luottoa ei siis ole missään vaiheessa pakko nostaa, mutta tarvittaessa se on mahdollista. Luottotilin avaaminen ja luoton pitäminen ”varalla” on ilmaista, ja ilman nostoja siitä ei koidu mitään ylläpitokuluja.

Kenelle Creditstar myöntää lainaa?

Creditstarin luottoa voi saada 18 vuotta täyttänyt, vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan ja hänellä on oltava puhdas maksumerkintärekisteri. Hakijalta edellytetään suomalaisia verkkopankkitunnuksia ja Creditstarin vaatiman luottokelpoisuustarkistuksen läpäisyä. Se tapahtuu kirjautumalla Instantor-palveluun, jossa kelpoisuus arvioidaan osin pankkitilin menojen ja tulojen perusteella. Hakemus saatetaankin hylätä, vaikka maksuhäiriömerkintöjä ei olisi, jos hakijan tulot ja menot eivät ole tasapainossa.

  • Hakijalta vaaditaan säännölliset tulot kiinteiden ja päivittäisten menojen sekä pyydetyn lainan maksun kattamiseksi.
  • Hakijan kelpoisuus Creditstar luottotilin myöntämiseksi selviää nopeasti, jopa 15 minuutissa.

Creditstar käyttäjien kokemuksia

Creditstar on noussut Suomessakin suosituksi luotonantajaksi, ja palvelun käyttäjiltä on saatu kerättyä melko kattavasti kokemuksia. Creditstarin sivustolla asioiminen on koettu lainanhakijoiden mielestä helpoksi ja selkeäksi, nopeutta ja turvallisuutta tietenkään unohtamatta. Koska kyseessä on joustava luottotili, se on käyttäjien kokemuksen mukaan ollut erityisen kätevä arjen apuna, esimerkiksi suuremman kiireellisen hankinnan sattuessa juuri ennen palkkapäivää. Rahojen siirron omalle käyttötilille on voinut tehdä juuri itselleen parhaiten sopivana hetkenä luottotilillä jäljellä olevan saldon rajoissa. Lisäksi erityisesti koron periminen vain nostetun luoton määrästä on koettu plussana. Luottotilille jäävästä loppusaldosta ei Creditstar peri mitään kuluja. Monilla luottoa hakeneilla asiakkailla myös jo pelkkä tieto siitä, että tarpeen tullen luottotililtä voi nostaa rahaa yllättäviin menoihin, rauhoittaa mieltä. Takaisinmaksuajan joustavuus ja mahdollisuus luoton maksamiseen niin kuukausittaisissa erissä tai yhtenä kertamaksuna ilman ylimääräisiä kuluja on myös koettu positiivisena lainaa harkitsevien käyttäjien kommenteissa. Luottoon voi hakea tarvittaessa myös lyhyttä lyhennysvapaata hetkellisen maksuongelman yllättäessä.

Creditstar on harvoja markkinoilla toimivia luotonantajia, joilta voi pyytää aivan pientä lainaa. Pienissä lainoissa kuluttajat ovat kuitenkin huomanneet todellisen vuosikoron nousevan korkeaksi. Esimerkiksi 100 euron pikkulainalle voi pyytää kaksi kuukautta maksuaikaa, jolloin Creditstarin laskuri antaa kuukausieräksi 56,72 euroa todellisen vuosikoron ollessa 202,65 prosenttia. Se tuntuu hurjalta, mutta luottosumman kasvaessa täyteen 2 000 euroon, vuosikorko tippuu 30,07 prosenttiin.

Creditstar lainapalvelun plussat ja miinukset

Creditstar on kerryttänyt osaamistaan alalla jo pitkään, joten sen turvallisuuteen voi luottaa. Sen nettisivujen perusteella yli 90 prosenttia palvelua uudelleen käyttävistä on ollut palveluun tyytyväisiä. Creditstarin lainapalvelu on helppo käyttää, sen lainaehdot ovat selkeät ja lainan saa tilille nopeasti. Kyseessä on luottotili, joten kuluja ja korkoja kertyy käyttäjälle vain ja ainoastaan luottotililtä omalle tilille nostetusta luotosta.

Lainanhakijat joutuvat läpäisemään tiukahkon luottokelpoisuustarkistuksen, eikä lainaa siksi myönnetä aina, vaikka hakijan luottotiedot olisivat kunnossa. Yrityksen myöntämät lainasummat ovat lisäksi verrattain pieniä, joten joillekin lainan hakijoille sen tarjoama luotto ei yksinkertaisesti riitä. Pieneen luottosummaan nähden kulut ovat korkeat, ja todellinen vuosikorko voi nousta yli 30 prosenttiin. Tämän vuoksi on aina suositeltavaa vertailla useamman lainantarjoajan luottoja ennen hakemuksen täyttämistä.

Creditstar yrityksenä

Creditstar on aloittanut toimintansa Virossa jo vuonna 2006. Creditstar-lainapalvelusta vastaa Suomessa Creditstar Finland Oy, joka kuuluu kansainväliseen Creditstar Group konserniin. Se toimii tällä hetkellä Suomen ja Viron lisäksi 6 muussakin maassa: Ruotsissa, Liettuassa, Espanjassa, Puolassa, Tsekissä ja Iso-Britanniassa. Creditstar noudattaa vastuullisena rahoitusalan toimijana niin kansainvälisiä kuin kyseessä olevan maan paikallisiakin säännöksiä ja lainsäädännön asettamia kriteereitä.

Creditstar asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Creditstarin asiakaspalvelu toimii kattavasti eri kanavissa ja se on on auki joka päivä kello 9-21 välisenä aikana. Sen ammattitaitoiseen asiakaspalveluun voi olla yhteydessä kaikissa lainoihin liittyvissä kysymyksissä sivustolta löytyvän live chatin lisäksi joko puhelimitse soittamalla numeroon 09-42599688 tai sähköpostin kautta osoitteessa [email protected] Suomen Creditstar Finland Oy:n toimisto löytyy Helsingistä, Aleksanterinkadulta, Business Center Aleksista.

Creditstar – Usein kysytyt kysymykset

 

  • Onko Creditstar luotettava lainanantaja?
  • Kuinka nopeasti nostettu laina on maksettava takaisin?
  • Voiko myönnetyn lainan maksuun pyytää lyhennysvapaita kuukausia?
  • Kuinka nopeasti lainan saa tililleen?
  • Miten vastuullisuus on otettu huomioon lainan myöntämisessä?

Siirry lainahakemukseen