Blue Finance

Hae lainaa 100 - 500€
Blue Finance

Arvosana

Lainasumma 100 - 500€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Blue Finance Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 100-500€

Laina-aika 4kk

Korko alkaen 20%

Plussat

Kotimainen ja luotettava

Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa

Alaikäraja 18 vuotta

Miinukset

Lainan todellinen vuosikorko on korkea

Nopea lainanmaksu on maksullinen lisäpalvelu

Lisäpalveluhinnasto ei ole avoimesti nähtävillä sivustolla

Suppea lainavalikoima

Blue Finance on täysin suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa palveluja sekä kuluttajille että yritysasiakkaille. Blue Finance on perustettu vuonna 2011, ja se on myöntänyt lainaa jo yli 100 000 suomalaiselle. Lainaa haetaan helposti netissä, ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat rahat nopeasti tilille. Palvelun luotettavuuden ja helppouden vuoksi asiakkailla onkin pääosin positiivisia Blue Finance kokemuksia.

Paljonko Blue Finance -sivustolta voi saada lainaa?

Blue Finance tarjoaa kuluttaja-asiakkaille 100–500 euron pienlainoja Arkilaina-tuotenimellä. Laina on nimensä mukaisesti tarkoitettu äkillisiin ja yllättäviin arjen tarpeisiin. Luoton voi maksaa joustavasti takaisin neljän kuukauden kuluessa sen nostamisesta. Yritysasiakkaille Blue Finance tarjoaa 1 000–50 000 euron kertaluottoa, jonka takaisinmaksuaika on 1–36 kuukautta. Yli 50 000 euron summille Blue Finance tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja erillisestä sopimuksesta.

Kenelle Blue Finance myöntää lainaa?

Voit saada Blue Finance -rahoituspalvelun kautta 100500 euron lainan kuluttaja-asiakkaana, jos olet iältäsi vähintään 18 vuotta, sinulla on vakituinen osoite Suomessa eikä luottotiedoissasi ole maksuhäiriömerkintää. Blue Finance yritysrahoitusta myönnetään yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Rahoitusta voi monista muista rahoituslaitoksista poiketen saada myös uuden, vastaperustetun yrityksen toimintaan, eikä sen myöntämiseen tarvita reaalivakuuksia.

  • Blue Finance on luotettava, kotimainen lainanantaja
  • Lainapäätöksiä käsitellään klo 7–23 jokaisena viikonpäivänä
  • Rahat saa tilille nopeasti ja helposti

Blue Finance

Blue Finance -rahoitusyhtiön kautta pienlainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Nettisivustolla lainahakemuksen täyttäminen käy näppärästi muutamassa minuutissa, eikä hakemukseen vaadita erillisiä liitteitä. Lainahakemuksia käsitellään jokaisena viikonpäivänä klo 7 ja 23 välillä, ja asiakaspalveluun saa tarvittaessa yhteyden arkisin klo 8 ja 20 välillä. Lainanantajana Blue Finance on luotettava ja turvallinen, ja se on merkitty Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Blue Financen kuluttaja-asiakkaille tarjoama lainavalikoima on suppea – suurin mahdollinen lainasumma on 500 euroa. Summa jää helposti pieneksi esimerkiksi auton tarvitessa äkisti isompaa remonttia tai lemmikkieläimen vaatiessa eläinlääkärin hoitoa päivystysaikana, ja silloin lainaa joutuu etsimään muualta. Lainojen korot ovat myös sieltä korkeimmasta päästä – lainan nimelliskorko on vain karvan verran korkeinta lain tällä hetkellä sallimaa korkoa alempi, ja sen päälle tulevat lainanhoitomaksut nostavat todellisen vuosikoron korkeaksi. Kaiken tämän lisäksi hakemuksen nopea käsittely on maksullinen lisäpalvelu, mistä lainanhakijaa informoidaan vasta hakemuksen täyttämisen loppuvaiheessa. Ilman tätä lisäpalvelua rahoja voi joutua odottelemaan 1–2 vuorokautta.

Lainan hakeminen ja saaminen Blue Financen kautta on kaikin puolin sujuvaa, ja asiakaspalveluun saa tarvittaessa yhteyden monen eri kanavan kautta. Laina tulee kuitenkin helposti muita vastaavia pienlainoja kalliimmaksi, eikä lisäpalveluiden hintoja kerrota sivustolla selkeästi ennen kuin vasta hakemuksen täyttämisen ollessa hyvässä vauhdissa. Palvelua parantaisi myös mahdollisuus lainata hieman suurempiakin summia.

Blue Finance plussat ja miinukset

Blue Finance -rahoitusyhtiön kautta pienlainan hakeminen sujuu vaivattomasti, ja yrityksen toiminnasta välittyy luotettava vaikutelma. Nettisivujen hakulomake on selkeä ja nopea täyttää. Lainaa on saatavilla klo 7–23 myös viikonloppuisin. Lainan voi maksaa takaisin joustavasti neljän kuukauden kuluessa lainan saamisesta. Plussaa Blue Finance saa myös siitä, että se on 100 % suomalainen yritys.

Blue Financen suurin miinus on suppea lainavalikoima. Maksimilainasumma kuluttajalle on 500 euroa, mikä ei riitä kattamaan kaikkia arjessa eteen sattuvia yllätyksiä. Lainan hinta nousee myös korkeaksi, sillä jo valmiiksi korkean nimelliskoron lisäksi tulevat lainanhoitomaksut ja mahdollinen lisämaksu nopeasta lainanmaksusta tilille. Lisäpalveluhinnasto ei ole selvästi nähtävillä sivustolla, joten lisämaksut saattavat tulla asiakkaalle ikävänä yllätyksenä.

Blue Finance yrityksenä

Blue Finance on perustettu vuonna 2011 ja se on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva rahoitusyhtiö. Yrityksen toimisto sijaitsee Turussa, ja yrityksellä on tällä hetkellä 13 työntekijää. Vuonna 2019 Blue Financen liikevaihto oli lähes 29 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 10,14 miljoonaa euroa. Yritys on myöntänyt lainaa yli 100 000 suomalaiselle.

Blue Finance asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Blue Financen asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse arkisin klo 8 ja 20 välillä. Puhelun hinta on 1,95 €/min + pvm/mpm. Asiakaspalvelun sähköpostiviestejä käsitellään samoina aikoina. Lainahakemuksia käsitellään klo 7–23 jokaisena viikonpäivänä, myös viikonloppuisin. Näiden aikojen ulkopuolella tulleita lainahakemuksia käsitellään aamuisin klo 7 jälkeen. Blue Financella ei ole mahdollisuutta asiakaspalveluun chatin välityksellä.

Blue Finance – Usein kysytyt kysymykset

  • Voinko saada lainaa Blue Financen kautta, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?
  • Tarvitsenko lainalle vakuuksia tai takaajan?
  • Kuinka suuren lainan voin saada? Mikä on lainan korko ja takaisinmaksuaika?
  • Onko Blue Finance luotettava lainanantaja?
  • Voinko saada 1000 euroa lainaa Blue Financen kautta?

Siirry lainahakemukseen