Arkiraha

Hae lainaa 500 - 70 000€
Arkiraha

Arvosana

Lainasumma 500 - 70 000€

Lainapalvelun tiedot

Yrityksen nimi Leadout Oy

Sähköposti [email protected]

Lainasummat 500-70 000€

Laina-aika 1-2v

Korko alkaen 4,50%

Plussat

Ei vakuuksia, ei takaajia

Rahat tulevat tilille nopeasti

Rahan tarvetta ei tarvitse selitellä

Miinukset

Maksuhäiriömerkintä estää lainan saannin

Lainoilla on aina korko- ja tilinhoitokuluja

Arkiraha on netissä toimiva suomalainen lainapalvelu. Sen kautta voit hakea pikalainaa, kulutusluottoa tai yhdistelylainaa useilta lainanantajilta yhdellä ainoalla hakemuksella. Palvelu vertailee lainat puolestasi, ja vastaukseksi saat luettelon niistä rahoituslaitoksista, jotka ovat valmiita myöntämään lainan sinulle. Sitten käyt läpi lainat ehtoineen, valitset mieleisesi ja teet sopimuksen haluamasi tahon kanssa. Luvassa on mukavia Arkiraha kokemuksia!

Paljonko Arkiraha voi myöntää lainaa?

Arkiraha on palvelu, jonka kautta voit hakea lainaa moniin eri arjen tilanteisiin. Jos kodinkoneesi menee rikki ja tarvitset nopeasti uuden, voit hakea minimissään 500 euron luottoa. Jos taas haaveissasi on uusi auto, asunnon isompi remontti, kaukomatka tai vaikkapa häät, myös näihin voit saada rahoitusta. Suurin mahdollinen lainasumma on 70 000 euroa.

Kenelle Arkiraha myöntää lainaa?

Sinun tulee täyttää tietyt ehdot, jotta voit saada lainaa Arkirahan kautta, ja nämä tullaan tarkistamaan ennen kuin sinulle tehdään lainatarjous. Sinun on oltava 20 vuotta täyttänyt, ja sinulla on oltava vähintään 7200 euron vuositulot. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Kyseessä on vakuudeton laina, joten et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia.

  • Arkirahalla on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus.
  • Lainahakemus tehdään turvallisesti salattua SSL-yhteyttä käyttäen.

Arkiraha

Kun elämä yllättää ja tarvitset lainaa, mahdollisia lainanantajia on paljon. Voit toki marssia pankkiin ja hyväksyä ensimmäisen saamasi lainatarjouksen, mutta parempi vaihtoehto on kilpailuttaa lainat. Sen sijaan, että kiertäisit itse pyytämässä tarjouksia, voit helpottaa urakkaa ja kääntyä Arkirahan puoleen. Palvelu on erinomainen: suomalainen, nopea ja luotettava. Riittää, että täytät netissä yhden hakemuksen, ja Arkiraha hoitaa loput puolestasi. Saat vastauksena luettelon kaikista niistä luotonantajista, jotka ovat valmiita lainaamaan sinulle haluamasi summan. Näet samalla lainaehdot ja lainaan sisältyvät kulut sekä todellisen vuosikoron. Lainojen vertailu käy näin ollen helposti. Hakemuksen täyttäminen netissä ei sido sinua mihinkään. Voit valita parhaimman lainan tai muuten vain sinua eniten miellyttävän lainan tai olla hyväksymättä yhtäkään tarjousta. Jos päätät tarttua sinua miellyttävään lainatarjoukseen, sujuu laina-asian edistyminen tämän jälkeen nopeasti. Sopimus täytetään sähköisesti netissä, eikä sinun tarvitse mennä pankkiin paikan päälle. Parhaimmassa tapauksessa rahat ovat tililläsi samana päivänä.

Yksi Arkirahan parhaista puolista on se, että sen kautta voi hakea niin kutsuttua yhdistelylainaa. Jos sinulla esimerkiksi on jo useampia lainoja ja luottoja, voit yhdistää nämä yhdeksi, enimmillään 70 000 euron lainaksi. Kun hoidettavana on monen pienen lainan sijaan yksi isompi laina, ovat kulut pienempiä ja todennäköisesti korkokin on matalampi.

Arkiraha – Plussat ja miinukset

Kun haet lainaa Arkirahan kautta, kyseessä on tällöin vakuudeton laina. Se helpottaa lainan hakemista, koska sinun ei tarvitse miettiä vakuuksia tai takaajia. Jos hakisit pankista vakuudellista lainaa, sinulta kysyttäisiin lainan kohdetta, mutta vakuudettoman lainan kohdalla näin ei tehdä. Se, mihin käytät lainarahasi, jää ainoastaan sinun tietoosi, eikä sinun tarvitse alkaa selitellä valintojasi.

Aivan kaikkiin tilanteisiin palvelu ei kuitenkaan sovi. Lainat ovat suuruudeltaan 500–70 000 euroa, ja voi olla että tarpeesi on pienempi tai suurempi. Silloin sinun on mietittävä muita vaihtoehtoja. Arkiraha ei voi auttaa sinua, jos sinulla on julkinen maksuhäiriömerkintä. Laina ei myöskään koskaan ole ilmainen, vaan siihen sisältyy aina kuluja.

Arkiraha yrityksenä

Arkiraha on suomalainen yritys, jonka toimipiste on Turussa. Se on auttanut jo yli 20 000 suomalaista löytämään parhaan mahdollisen lainan, joten kokemusta yrityksellä on tarjota runsaasti. Yrityksen taustalta löytyy Leadout Oy, osakeyhtiö, joka on perustettu vuonna 2013. Arkiraha on sen omistama ja hallinnoima verkkopalvelu. Leadout Oy:n toimitusjohtajana toimii Klaus Henrik von Wendt.

Arkiraha – Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Hyvä asiakaspalvelu on verkossa toimivan lainapalvelun kulmakiviä, ja Arkirahalla tämä puoli on kunnossa juuri niin kuin pitää. Asiakaspalvelu auttaa kaikissa kiperissä kysymyksissä vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected], ja nettisivuilta löytyy myös suora yhteydenottolomake. Asiakaspalvelu, kuten lainan hakeminen muutoinkin, on sinulle täysin maksutonta.

Arkiraha – Usein kysytyt kysymykset

  • Miten nopeasti rahat tulevat tilille?
  • Kuinka suuri korko lainalla on?
  • Voiko lainaa hakea, jos on maksuhäiriömerkintä?
  • Onko Arkiraha turvallinen palvelu?
  • Tarvitaanko lainalle vakuuksia?

Siirry lainahakemukseen